Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@nenuska25 v aladdin.sk a jednu aj tak som ju max mesiac pouzivala
@blondie257 asi ti telo zadržiava vodu mne tak pri prvej a potom po pôrode som bola non-stop na wecku
Ďakujem baby ;)-
A ešte jedna otazka, tie ktoré rodite na Antolskej balite zvlast tašku pre babo a pre vás alebo spolu?-
@kat_ hej moc tepla zacinaju byt tu u nas a my nie sme na to nauceni veru..my sme si dali minuly rok namontovat klimu tak aspon to nam co to pomoze pred tymi teplami lebo sme v byte mavali 32 stupnov co sa nedalo vydrzat..a ked budu take tepla tak s babatkom skoro rano von lebo potom by sa aj uvarili..
Takze vsetky chcete podla basnicky..."ked prsalo mrholilo,zabiatko sa narodilo"
😂
Babenky aj v lete sa to da zvladnut s miminko ak uz sme doma,najhorsie bude pobyt v nemocnici....
My klimu v dome nemame ale dnu je vzdy chladnejsie ako vonku...aj ked slnko zacne prazit priamo do okie,vzdy je pohodicka dnu...
Vonku je jak kraaaasne.dnes......esteze tam kde je posedenie na tu konfirmaciu maju aj zmrzlinovy stanok 😂
Kočeny,ved to doraz je tu....den D...a nase srdiecka milovane budu s nami...
🤰😍❤
@blondie257 no to si vystihla veru s tou basnickou 😂😂 doma my to uz bude jedno no v tej nemocke neviem,neviem lebo co som aj teraz lezala tak ked boli tepla to tam bolo nenormalne 😐 no musime zvladnut co ine nam ostava
@blondie257 ja donedavna som vzdy citala co januarovky davali prispevky, ako uz nevladzu a ake tazkosti maju kvoli bruskam a clovek sa ani nenazdal a mame to uz my.
@nenuska25 ja som si kupila perinku,zavinovacky sa mi zdaju take nepodajne,zo zaciatku to planujem pouzivat,lebo sa bojim krehkosti babetka,mam predtym respekt😒
@blondie257 dakujem😉
Baby, ja kupujem prenosnu klimu na leto...jasne, ze to nedam fukat priamo na babatko, ale my mame v podkrovi vecer v lete 32 st.
Svagrina ma doma mesacne bobo a ked bola so zvysenou teplotou babatka tento tyzden u lekarky, dostala zdrba, ze dietatko je prehriate. A to este ani nebolo horuco.
.ze ma dbat na to, aby v izbe, kde spi nebolo viac, ako 22 st.aspon prve 4 tyzdne po narodeni. U nas nepredstavitelne bez klimy.
aj ja mám nachystané klasické perinky, s tenkou výplňou. u nás v byte je aj v horúcom lete príjemne, balkón máme na severovýchod, takže slnko tu zasvieti len zrána, na spanie bábätka to bude origoš. v byte bude môcť spinkať celý deň v perinke, teplo jej určite nebude.
nezávidím nikomu "teplé slnečné byty" (ako to i v inzerátoch zdôrazňujú, ako keby to bolo +. bývali sme v takom podnájme počas VŠ a bolo to neznesiteľné niečo.)...
inak, v Tescu majú teraz akciu na popôrodné vložky teskácke aj na vložky do podprsenky, keby ste chceli. neviem, koľko pakľov tých popôr. vložiek treba do pôrodnice, ale asi ešte pôjdem dokúpiť.
@olylili a ja na baza a čierna ríbezľa 😉 a malej veľmi chutí 🙂
@jarunka102 hmmm mňam ten je tiež dobrý 😊

Dievčatá, kde ste kupovali zavinovacky? A koľko?