icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

nenuska25
28. máj 2017

Dievčatá, kde ste kupovali zavinovacky? A koľko?

gabrielita3
28. máj 2017

@nenuska25 v aladdin.sk a jednu aj tak som ju max mesiac pouzivala

kattky
28. máj 2017

@zuzacka16
@slimstar tak aspon zena sa na tej sale nebude tak potit. Potom v izbe uz ano no aspon pri porode nie

olylili
28. máj 2017

@blondie257 asi ti telo zadržiava vodu mne tak pri prvej a potom po pôrode som bola non-stop na wecku

olylili
28. máj 2017

@nenuska25 ja mám po sestre úplne novú malo ju používala a to mi stačí pri najhoršom dokupim

nenuska25
28. máj 2017

Ďakujem baby ;)-
A ešte jedna otazka, tie ktoré rodite na Antolskej balite zvlast tašku pre babo a pre vás alebo spolu?-

zuzacka16
28. máj 2017

@kattky vsak to bud len rada ze tam je klima co by som ja za to dala tiez..dost ze mi bude zle este teplo bude och neviem si to predstavit..jedine zeby prsalo 😂😂

kat_
28. máj 2017

@zuzacka16 podme skusat nejake modlitby a ritualne tance za dazd v juli :D pridam sa velmi rada :D

olylili
28. máj 2017

@nenuska25 ja rodim na antolskej a balím všetko spolu jedine plienky do ruky beriem

zuzacka16
28. máj 2017

@kat_ haa no veru mozme sa spojit viacere mozno to bude fungovat 😂😂 ved uz teraz ake teplo vonku teda aspon u nas..kym som vysla hore po schodoch fucala som ak lokomotiva 😆😆

kat_
28. máj 2017

@zuzacka16 ja celkovo tazko znasam leto, nemam rada tie horucavy a teraz si to veru neviem predstavit s velkym bruchom a ani potom po porode, ako sa bude take babatko citit v tom horucom byte... fakt len dufat v nejake chladnejsie pocasie 🙂

zuzacka16
28. máj 2017

@kat_ hej moc tepla zacinaju byt tu u nas a my nie sme na to nauceni veru..my sme si dali minuly rok namontovat klimu tak aspon to nam co to pomoze pred tymi teplami lebo sme v byte mavali 32 stupnov co sa nedalo vydrzat..a ked budu take tepla tak s babatkom skoro rano von lebo potom by sa aj uvarili..

kat_
28. máj 2017

@zuzacka16 jaaaj tak tu klimu v dobrom zavidim, u nas sa to tiez splha cez 30 v lete, no sama som zvedava 🙂

kattky
28. máj 2017

@zuzacka16 tiez od zaciatku hovorim, ze vtedy by mohlo cely tyzden byt chladnejsie.

blondie257
28. máj 2017

Takze vsetky chcete podla basnicky..."ked prsalo mrholilo,zabiatko sa narodilo"
😂

Babenky aj v lete sa to da zvladnut s miminko ak uz sme doma,najhorsie bude pobyt v nemocnici....

My klimu v dome nemame ale dnu je vzdy chladnejsie ako vonku...aj ked slnko zacne prazit priamo do okie,vzdy je pohodicka dnu...

Vonku je jak kraaaasne.dnes......esteze tam kde je posedenie na tu konfirmaciu maju aj zmrzlinovy stanok 😂

blondie257
28. máj 2017

Kočeny,ved to doraz je tu....den D...a nase srdiecka milovane budu s nami...
🤰😍❤

milagros
28. máj 2017

@olylili ahoj detsku lekarku-a mas uz vybratu-eho?

zuzacka16
28. máj 2017

@blondie257 no to si vystihla veru s tou basnickou 😂😂 doma my to uz bude jedno no v tej nemocke neviem,neviem lebo co som aj teraz lezala tak ked boli tepla to tam bolo nenormalne 😐 no musime zvladnut co ine nam ostava

olylili
28. máj 2017

@milagros áno u nás v Senci tam kde mám dievčatá

kattky
28. máj 2017

@blondie257 ja donedavna som vzdy citala co januarovky davali prispevky, ako uz nevladzu a ake tazkosti maju kvoli bruskam a clovek sa ani nenazdal a mame to uz my.

ttami
28. máj 2017

@nenuska25 ja som si kupila perinku,zavinovacky sa mi zdaju take nepodajne,zo zaciatku to planujem pouzivat,lebo sa bojim krehkosti babetka,mam predtym respekt😒
@blondie257 dakujem😉

laura1804
28. máj 2017

Baby, ja kupujem prenosnu klimu na leto...jasne, ze to nedam fukat priamo na babatko, ale my mame v podkrovi vecer v lete 32 st.
Svagrina ma doma mesacne bobo a ked bola so zvysenou teplotou babatka tento tyzden u lekarky, dostala zdrba, ze dietatko je prehriate. A to este ani nebolo horuco.
.ze ma dbat na to, aby v izbe, kde spi nebolo viac, ako 22 st.aspon prve 4 tyzdne po narodeni. U nas nepredstavitelne bez klimy.

olylili
28. máj 2017

@laura1804 my tiež máme prenosnú klímu a určite ju zapnem v jednej izbe lebo to by sme nevydržali

jance333
28. máj 2017

aj ja mám nachystané klasické perinky, s tenkou výplňou. u nás v byte je aj v horúcom lete príjemne, balkón máme na severovýchod, takže slnko tu zasvieti len zrána, na spanie bábätka to bude origoš. v byte bude môcť spinkať celý deň v perinke, teplo jej určite nebude.
nezávidím nikomu "teplé slnečné byty" (ako to i v inzerátoch zdôrazňujú, ako keby to bolo +. bývali sme v takom podnájme počas VŠ a bolo to neznesiteľné niečo.)...
inak, v Tescu majú teraz akciu na popôrodné vložky teskácke aj na vložky do podprsenky, keby ste chceli. neviem, koľko pakľov tých popôr. vložiek treba do pôrodnice, ale asi ešte pôjdem dokúpiť.

milagros
28. máj 2017

@olylili a u koho ich mas?

olylili
28. máj 2017

@milagros u Šomodyovej

milagros
28. máj 2017

@olylili dik....ja zvazujem tiez Somodiovu alebo Hervayovu

olylili
28. máj 2017

@milagros mne to bolo jedno oni sú obe dobre