Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@diannna moja to iste...akosi je to uz slabsie,len sa obcas pretoci,tu kopne nozickou,tam udrie rucickou alebo vyspuli ritku 🙂
@diannna ale co mi robi dost casto a je to neprijemne,dava mi nozku pod rebra :-/
@diannna
@olylili
No mne uz take kopance nedava,uz sa len sem tam akopy zaprela a to je vsetko,obcas sa vyduje na jednu stranu,vtedy citim chrbatik...
Termin 15.7 ale akosi mam pocit ze to bude zaciatok jula. Ked tak.uvazujem,moj otec oslavuje 30.6 okruhlinu,60tku,to by bol darcek keby v rovnaky den 😉
@jarunka102 mne skor do moc.mechura sa zaprie co az boli
@blondie257 no to tiez a aj do kostrce...az mnou mikne a manzel len udivene pozera :D
Dievcata podla coho viete,ze cim vas babetka kopkaju,ja ani neviem ako je mala otocena a tak...
@ttami tak ja moju pekne nahmatam,cele telicko...viem kedy spuli zadocek,kedy vystrci hlavicku a obcas jej hladkam chrbatik. Viem kedy je ako otocena,lebo sa da lahko nahmatat co ma kde. Ked ma kope,tak nahmatam celu nozku a ked udiera ruckami,tak zoviera pästicky 🙂
@jarunka102 presne aj ja tak a keď sa oháňa ručkami tak mi lietajú také vypuklinky po bruchu hore dole 😊
@olylili ano,ano,presne to iste mam 🙂 je to zlate,ale uz nech je medzi nami :-*
@jarunka102 jooooj veď aj ja sa už neviem dočkať dnes som už dochystala posledné veci už len mne drobnosti a môžeme sa pobaliť na deň D 😊👶
@olylili ja uz co to mam pobalene,ale este tiez take drobnosti treba dokupit a dobalit...este jednu varku musim poprat a pozehlit 🙂
@jarunka102 mne sa akurát suši a už len pozehlim nekonečný príbeh to vešať 😀
@olylili to mas pravdu...ale bez toho to nejde :D
@ttami ak.ti lekar povedal na ultrazvuku ako.je otocene....tak podla toho aj budes vediet....a niekedy sa da citit ako babeny vravia aj nozicku ...chrbatik....ritulku....ja citim casto ritku a chrbatik...ked lahnem na chrbat tak hlavne vtedy....
@jarunka102 joooj ta ja vobec neviem,ale take vlnenie mam aj ja,alebo ked sa mi hybe brucho akoby dovonku,a potom mam take,ze na jednom.miesto napravo mi jak stvrdne miesto a to pohladkam a sa uvolni,tak neviem no🙄
A dnes som kupila podlozky,vlozky i tampony do podprdy,nohavicky take na prepranie,a pre malu ciapocky,bodiky i dupacky v tescu,som kypila i ariel pre deti,a este vsetko prat i zehlit😨
@blondie257 na buduci tyzden idem na usg do sace co sa chodi este v 30tt tak sa popytam a aj o kolko narastla,ona ma este aj malo gramov tak sa este moze aj pretacat
@ttami mne stoji pradlo na zehlenie uz 4.den a nie a niensa prinutit zehlit.
zajtra s dcerou na previaz tych palcov plus este dokupit co mi treba...ked bude tak horuco aj dnes tak sa roztavim...nohy opuchnute a to vonku na slnko ani neidem radsej...akurat co som bola 5 sadenic paradajok posadit a dajake dalsie priesady co mi svokra dala...normalne ma.to zmohlo..pre brucho nedam ani drep ani sa nezohnem.
..pfuuuu...
Pokial ma.este mala miesto tak sa pretaca....nasa asi uz moc nie ked ani pohyby uz nie su take caste,intenzivne ako boli este minuly tyzden
Ja som dnes bola na EKG,dufam ze vsetko ok. A potom som sa rozhodla opalovat a kazdy den budem aspon polhodku,nechcem ist do porodnice ako cmar a potom uz nebude kedy.
@blondie257 zehlenie ja v lete nemusim,tiez ho odkladam z dna na den...ale malej zehlim a pripravujem rada 🙂 ved su to take male vecicky,tie sa zehlia raz dva 🙂
@blondie257 no ja som tiež 34 a práveže kope až moc ,moc termín mám na17.7.ale tiež si myslím či to nebude začiatok jula.,len mám obavy či sa niečo nedeje keďže ma stále pobolieva pod pravým prsnikomm poraďte. Ďakujem
Baby to aj vas tak boli chrbat aj krize?
Mozeme papat jahody? niekde som sa dopocula, ze nie...predtym som zopar ks papala a teraz opat zacina sezona a mamchut...v tom teple mi navyse nechuti papat skoro nic, len zeleninka a ovocie
@petrikazuzka a preco by sa nemohli?ja ich jem na kila 😁😉☺
@blondie257 no mne tiez stoji pradlo ale nase,ja periem tak.priebezne jednu pracku cez den,a potom cakam ked sa mi nakopi a pistimsa do toho,ale zas satstva bemame vela,kedze ja chodim len po lekaroch a manzel robi z domu
Ufff sadenie by som vobec nedala,v sobotu bol oco ta on sadil,ja som len na stolicke sedela a dirigovala😀a posadili mi aj letnicky este so semienok,ze vola sa to last minut sadenie😀ta som zvedava,ci aj last minute byde vyklicenie😝a aspon ze ste dve zeny v dome,chlap az tak nevie porobit😉 a u mna sa mala pohybuje niekedy viac niekedy menej,hlavne,ked si lahnem,ze uz som v klude
@jarunka102 ja tiez vzdy posedim na slnku taku pol hodku aj to az okolo 15
@vierkadominik1 mna tiez bolia,ale len ked som dlhsie na nohach
@petrikazuzka neviem o tom nic,aby sa nemohli jest jahody,jem ich cele tehu aj ked z obchodaku,co uz ale vcera sme uz zahajili jahodovu sezonu sme boli na samozbere,tak som sa ich doslova obzrala,a to este len zaciatok🙄
@jarunka102 hej a kvoli comu si bola na ekg??

@diannna a uz slabo citite pohyby ? tak ja mam 29,7 ale stale mali kope dosť