Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka teraz, kým si tehu môžeš...potom počas kojenia je to otázne, môže sa bábo vyhadzat alebo mať kolíky... takže papaj kým môžeš ,😀😉
@diannna takže máme spoločný termín v ktorom ste týždni
@ttami netusim...ja som bola aj v 10tt
Nooo mňa malý riadne kope aj celkom často sa hýbe...je mu jedno či deň či noc či sedim ležím abo niečo robím....len už niečo vyše týždňa mám vkuse spuchnute nohy hlavne členky ☹ tlak je mierne vyšší ako som mala do teraz počas tehu...aa záhadou mi je intenzita poradni.... naposledy som bola 17.5. a ďalšiu mam až 14.6. ...termín mám 6.7. a o žiadnych pásoch mi dr nevravela a keď som sa jej pýtala či treba chodiť posledný mesiac do nemocnice tak povedala že až do pôrodu budem chodiť k nej....hmm... takže sa snažím oddychovať a vykladať nohy hore... ☹
@lili_1 hmm zvlastne takto o mesiac nazad na poradnu ved uz by ta mala objednavat kazde 2 tyzdne a potom v 38tt kadzy tyzden
Ja idem teraz v stredu na poradnu,po.2 tyzdnoch ....a uz potom kazdy tyzden az do porodu...som zvedava ci ma posle do nemocky na to ctg....a este 9.6 am prietoky u svojho gyn.
Jahody u nas este viacero v kvete...dufam ze stihnu dozriet do.porodu,aj ja chcem papat nase sladke domace jahodky...
@vierkadominik1 veď preto mi je to divné keď píšete že ako často chodievate na poradne... No uvidím zavolám sestričke že čo povie ale asi mi nepredloží termín lebo ona tehuľky berie len v stredu a sme tam ako na bežiacom páse
@lili_1 aj u mojho gyn to.funguje tak.ze tehulky poradna len streda od 8:00 do 10:00
@lili_1 ja mam termin +-ako ty a tiez sa hybe o dusu. Obcas si naschval lahnem do polosedu nech sa moze povystierat a pokopkat.
A prehliadky mi chce robit kazde 2 tyzdne, len teraz ma akurat 3 tyzdne dovcu. Uz mi 3 x robil ctg a ostatne, to co mu ja poviem. Uz mal asi dovolenkovu naladu. Utz mi uz robit nebude, ze to po 30 tyzdni uz vobec nie je presne. Akurat mi zmeral mnozstvo plodovej vody.
Nohy mi teraz sice nepuchnu, ale v tych horucavach nevladzem uz tolko ako predtym. Mna skor zaha zacina trapit.
@blondie257 ja uz chodim na poradne kazdy tyzden. Teraz mi budu brat odbery a vyter na streptokoka.
Dnes som bola na exkurzii na porodnici, tak take to boli kus zmiesane pocity.
Jahodky nam uz cervenaju. Dnes uz som aj jednu zjedla. Uz len cakam na ceresne. Su uz cervene, ale este kutik nech lepsie dozreju a mozem sa do nich pustit 😀
Nemozem zaspat vobec ma netaha :(
@juliane126 naposledy mi robila prietoky povedala že vody je dosť....keby že mám bezproblémový priebeh tehu tak nech aj raz za dva mesiace ale od začiatku mám problémy s ureaplazmou a krvou v moči a furt má strašila že sa môže začať otvárať krcok že má bude častejšie kontrolovat ale dáko nič...tak len dúfam že je stále všetko ok a vydržíme do termínu...
@kattky mnaaaaaaaam......ty si mi teraz dala riadne chute 😂
Babenky .....dnes od rana poslickovia.....som myslela,ze uz auto odstavim na krajnici ake stahy s bolestou az do krizov som mala.....
A teraz tiez....
@blondie257 ja som dnes zjedla 6 a nejako ani viacej do mna nejdu.
@blondie257 mne sa dneska strasne tazko dycha. Dufam, ze to nebudem mat cely den tak.
@blondie257 ku mne v noci prišli 😀 už som nevedela ako si ľahnúť 😒 "teším" sa na ozajstne kontrakcie.... 😀
Ja som mala vcera poslickov...prave som naberala manzelovi polievku,ked prisla taka bolest,az mi tanier vypadol z ruky...nespala som poriadne uz dva noci...

Baby jahody by sa nemali ked sa koji je to alergen alebo teda tesne pred porodom. Ja ich tiez este tlacim ;)