Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lili_1 akoby si o mne pisala...normalnevlozku nosim kvoli tomu, svalovku mam na bruchu, ked si lahnem, stekli ma na plucach a ked idem kychnut, neviem, ci si cupnut, ci chytat brucho...vraj mozeme Zodac tablety...ale zatial som nevzala, ze este skusim vydrzat...ale rodit sa bojim v takom stave...prvu som rodila len pod kyslikom...
@lili_1 tak veru ked toto su akoze falosne kontrakcie...a dojdu ozajstne tie najbolestivejsie...och....
@ttami
@petrikzuzka
nie som z ke len som sa tu pristahoval cca 2r do zadu a šacu mi odporučali a aj manzel to bude z prace mat na skok
tak o cca 3t mam stretnutie s mojou byvalou gyn. ktorá je práve po MD a robi porodnika v šaci. U nej rodila moja koleg. a odporučila mi ju ze je super.
chcem si zazmluvnit porodničku určite vraj podla cennika nem 250e , izbu v ktorej sa plati 25e na den vraj je zbytočne tu za 50e aj by som chcela ak by sa mi podarilo zvlášť porodnu sálu to tiež je cca 25e vraj, plus epi 145e
ale uvidim ked sa stretnem z porodničkou koľko čo stoji to su orientačne ceny čo som našla na nete a od mojej koleg. ktorá tam rodila pred cca 1,5r
Dievčatá, rozmýšľali ste nad epiduralom pri pôrode??
@ashley31 ja váham. sestra si dala pri obidvoch pôrodoch, pri prvom jej pomohlo veľmi, pri druhom jej nestihla zaúčinkovať a mala porodené. kamošky, čo rodili bez epidurálu ma zase uisťujú, že sa to dá zvládnuť. ja si asi počkám na prvé bolesti a rozhodnem sa vtedy. čo je pre niekoho neznesiteľná bolesť, niekto iný znáša oveľa lepšie.
hlavne mám jasno v tom, že si chcem zazmluvniť lekára, lebo i keď tu máme veľa dobrých (reps. väčšinu), lekár, ktorému na 100% dôverujem je pre mňa priorita. s takým verím, že to porodím aj bez epi.
@petrikazuzka aj ja budem v novej. Kedy mas termin?
Ahojte baby ja uz 2tyzdne v nemocnici termin mame nakoniec 12juna.rozhodla som sa pre sterilizaciu pocas sekcie neskoro som ziadost podala tak uz cakame len na papiere.Mala krasne rastie uz sa jej neviem dockat☺
@erikababula tak to uz je cuby dup,a ako to zvladas v nemocke??v pohode to tam je??
@jarunka102 @petrikazuzka mne je tak nesympaticka ta nova nemocka,ze az,aj ked viem,ze pre babetka maju super vybavenie,ja pojdem do sace a zazmluvnivat lekara este uvidim,ked pojdem na prvu poradnu do nemocky
baby nejaka stranka kde by som objednala nocnu koselu aj s tenkym zupanom aby to doslo za tyzden najneskor za 2?
@zuzka_ant aj mna zaujima ten zupan ale nejaky tenucky iba...aj som dnes bola pozriet v lindexe a v predeti a nic....
@matulka1981 aj ja len tenky a s kratkym rukavom, ked nenajdem tak pojdem bez ..
@ttami tak ja mam zlu skusenost so starou nemocnicou,uz som to tu spominala...v novej rodili moje zname,tak idem tam...a aj prave preto,ze pre babätka tam maju dobre vybavenia...
@ttami Ale tak zvladam to vzdy si hovorim ze mala aspon bude primne po porode ze zachvilku budeme spolu vsak vlastne tento tyzden a ten buduci a uz idem☺
@erikababula jeeej,aj ja by som uz chcela mat princeznicku pri sebe :-*
@zuzka_ant ja som kupovala v bonprixe
Babenky stranka predeti.sk ma 15% zlavu po zadani kuponu ...kuk ich stranku
@matulka1981
@zuzka_ant
Videla som v tescu aj v predajni kik..take krasne letne,lahke s kvetinovym vzorom
@blondie257 diki a ma kik nejaku stranku kde by sa dalo pozriet?
@zuzka_ant och to neviem,ale u nas na predajni v PO mali pekne
@jarunka102 29.7, ale zrejme este o nieco skor. A ty?
@blondie257 nevadi poslem mamku nech to omrkne, dakujem za tip 🙂
@blondie257 v PO v Kik maju letne nocne kosele? A na gombiky? A v tescu ktorom? Bola som sice len v meste, ale tam nic take vhodne som nenasla...
@petrikazuzka tak ja som mala mat 28.7. ale na poslednom ultrazvuku mi zmenili na 26.7. 🙂 mozno nakoniec budeme spolu 🙂
@jarunka102 no super to je riadna nahoda 🙂 a uz si bola za nejakym porodnikom?
@petrikazuzka este nie...som zvedava ake to bude v nemocnici,tie ich vysetrenia,ked tam zacnem chodit...a co sa tyka porodnika,ja nevybavujem ziadneho...clovek nikdy nevie co sa stane a mala moze prist aj skor. Nech ma odrodi ten kto bude mat sluzbu a hlavne nech je mala v poriadku 🙂
@jarunka102 tak nam bolo povedane, ze pprodnik len dava pozor aby vsetko prebehlo ako ma a ze skor porodna sestra viacej pomoze ako lekar.

@laura1804
@lili_1 co sa tyka toho kychania, tak to mam aj ja. Male uz viacej na mechur tlaci, tak sa to uz niekedy neda ovladat. No uz nie dlho. Nejako to musime doklepat.