icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
4. jún 2017

@slimstar fakt?tiez si tam bola v sobotu?ja som tiez pozerala po tehulkach este sme sa s mojim smiali ze co vela tehu zien sme stretli 😉

lilianna1xs
5. jún 2017

Máte niektorá taku bolesť ako pred MS?vcera večer take bolesti som mala hodinu vkuse potom prestalo.

olylili
5. jún 2017

@lilianna1xs len keď sa malý viac vytlačí ale to len chvíľu

zuzacka16
5. jún 2017

@lilianna1xs ja som to mala nedavno tiez asi hodinu a pol vkuse ako pri MS a potom uz dobre bolo

kattky
5. jún 2017

Aj vas tak bolia klby v noci? Ja do rana som taka ubolena ako keby mi do nich celu noc niekto kopal 😢

romi2
5. jún 2017

@kattky v noci ani nie ale ráno to je hrozné, neskutočne a trvá to celé doobedie kým sa ako tak rozhýbem.No a túto noc bola hrôza, neskutočne mi tvrdo brucho a malý kopal ako o závod. Fakt som myslela, že už idem...

kattky
5. jún 2017

@romi2 tak nad ranom to uz aj ja mam hrozne bolestive. Niekedy az slzy v ociach mam ked sa mam pretocit z boka na bok. Mne maly tak hrozne kopal celu sobotu od pol 6 rana. Jedine kedy nekopal bolo ked sme boli na svadbe a hrala hudba. Automaticky ked prestali hrat, tak zacal kopat opat.

diannna
5. jún 2017

@kattky mňam boli len práva ruka. Ale neskutocne. Opuchnuta cela ani prsty neviem ohnúť ale potom to prejde. Ale ja mam pocit, ze sa mi upchava karpalny tunel.

nenuska25
5. jún 2017

@diannna ja mam to iste ! Prava ruka uz aj lava ruka trpne az boli fakt...potom ich ledva rozcvicim rano ale stale ich mám strpnute ako keby...čítala som o tom veľa, mne to začalo cca pred mesiacom tak mierne a teraz si obcas uz aj poplacem...Ale ze vela tehotnych to malo v 8-9 mesiaci...ze po pôrode to zmizne...dieta tlačí na nerv chrbtice
.pritom krize sú teraz ok

jarunka102
5. jún 2017

@olylili len nech pekne priberaju a rastu 🙂 aj ked mam pocit,ze nasa bude palculienka 🙂

jarunka102
5. jún 2017

@kattky mna klby len pri chodzi strasne bolia,nevladzem ani chodit,ako by sa mi mala rozsypat panva aj s kolenami...a ja mam v noci problem s krcami/krcovymi zilami...ani magmezium nezabera,co uz...uz len to vydrzat...

slniecko323
5. jún 2017

@lilianna1xs moze to byt infekcia, treba ist na vyter a ak bude treba preliecit, aby sa nerozbehol predcasny porod...

kattky
5. jún 2017

@jarunka102 no veru. Este ze uz do terminu nemam ani mesiac. Vcera mi moj priatel zbalil kufor do porodnice. Vraj nech je radsej pripraveny, lebo on viacej stresuje ako ja 😅 pocul o dievcatach teraz co v nasej okolici porodili o 2 aj 3 tyzdne skor, tak stresuje.

lilianna1xs
5. jún 2017

@slniecko323 aha to som nevedela ale mala som infekciu lekár vravel že to v tehotenstve sa stáva.Dal mi lieky a už je všetko pohode.Len teraz večer mála take bolesti ako keď pri MS kamoska tak mala asi dva tyzdnne a pred večerom porodila.

freya1111
5. jún 2017

Ahojte! Viete dat typ kde mozem objednat pekne a dobre kojenecke podprsenky lacno? Mam objednat o cislo vacsie ako mam teraz velkost?
Dakujem

jarunka102
5. jún 2017

@kattky moj to iste...tiez je na tom,ze sa narodi o tyzden dva skor 🙂 tak uvidime no 🙂

laura1804
5. jún 2017

@freya1111 neviem kde objednat a ktore, lebo ja nemam stastie, nejak sa s nimi neviem stotoznit, ale chcem podotknut, ze minimalne o jedno cislo väcsie urcite...ja som si pri prvom tak objednala hned 3 a mozem ich zavesit na klinec...uplne malé

laura1804
5. jún 2017

@lilianna1xs ja mam uz 4ty den, tiez tak hodinu ano, hodinu nie...vlastne odkedy som prisla z poradne...neviem, ci to mam pripisovat traveniu, alebo mi tam pri vysetreni lekarka nieco pobabrala a mam sa tesit na predcasny porod :/

freya1111
5. jún 2017

@laura1804 Dakujem 😉

vierkadominik1
5. jún 2017

Dnes take slabe kontrakcie dost ma bolia krize tvrdne mi brucho take tlaky citim tam dole tak dufam ze su to len poslickovia 😒

nenuska25
5. jún 2017

@freya1111 ahoj ja som objednávala cez taxikashop, mali by mi doraziť zajtra. Dám vediet aké su

slniecko323
5. jún 2017

@freya1111 ja som si objednala cez astratex za 19 eur, 100% bavlna a velka spokojnost 😁😉

anaj44
5. jún 2017

@nenuska25 no to som aj ja zvedava ak budu ok tak objednam i ja odtialto

nenuska25
5. jún 2017

@anaj44 no dám vediet 🙂

freya1111
5. jún 2017

@nenuska25 super dakujem pekne 😊

freya1111
5. jún 2017

@slniecko323 dakujem. Zatial nechcem investovat do drahsej nakolko neviem ci ju budem potrebovat a ani velkost neviem.objednam o 1 cislo vacsie snad trafim.a neskor dokupim 😊

lilianna1xs
5. jún 2017

@laura1804 podľa mna teraz už tak budeme pociťovať však už nemáme veľa do pôrodu 6tt mám vlastne ja.)))))

lili_1
5. jún 2017

Posličkov mávam už aj ja pár dní dozadu...len by nemuseli vôbec prist lebo len zbytočne stresujú človeka...keď mám ete mesiac do termínu....

slniecko323
5. jún 2017

@freya1111 ved jasne 🙂 Ja by objednala aj z taxikashopu, ale nemaju moju velkost kosika 😅😇

olylili
5. jún 2017

Žienky cez deň mi stvrdne brucho možno tak 2-3× no večer keď si ľahnem a v noci mi tvrdne non-stop aj v kľude aj keď sa pretocim aj vám?