icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
5. jún 2017

@kattky nie už netreba aby si sa dobre otvárala bruško už ti môže tvrdnut maternica sa pripravuje pri druhej som tiež brala magnézium v 35 mi ho vysadil a tiež som mala tvrdé každú chvíľu aj mi potom brucho kleslo

kattky
5. jún 2017

@olylili tak mne povedal, ze tyzden ho este mozem brat jako do konca 36tt, ale ja ho uz neberiem.

olylili
5. jún 2017

@kattky to už je jedno týždeň hore dole ja neberiem vôbec uvidím čo zajtra na poradni

freya1111
5. jún 2017

Mne v 36 tyzdni povedala lekarka ze este mam brat 1 tyzden

zuzacka16
5. jún 2017

@kattky ha ten moj sa mi smial ze kde sa chystam a potom som den na to bola uz hospitalizovana..takze radsej uz dopredu to mam schystane..ozaj aky mas pulz teraz?ja dost vysoky aj okolo 90-95..

kattky
5. jún 2017

@zuzacka16 pulz? Tak kedy aky ale povacsine ked si meram tlak, tak tlak mam dobry a pulz okolo 100 az 120 som mala najvissi. Vravela som to aj sestricke, ta mi nic na to nepovedala.

kattky
5. jún 2017

@olylili ja mam poradnu v stredu. Budu mi robit CTG a vraj aj prietoky mi skontroluje
Aspon tak doki mi povedal.

zuzacka16
5. jún 2017

@kattky ano?tak potom fajn teda ja som mala najvyssi 105 vcera a som sa zlakla ze akosi vela no tlak mam skor nizsi..asi to je len tym tehu ten pulz vyssi

blondie257
5. jún 2017

@olylili ja som.prvu dceru balila v porodnici uz na 4 plienky...a prva kontrola u ortopeda bola uz bez plienok.takze ja beriem,flasu nie a dudlik ano. A latkove jj tiez 😀 ... Och musim si vsetko popisat....dik za pripomenutie 😉

@slniecko323 netreba? Ta ja neviem uz,naco to davaju na ten zoznam co do porodnice,vsade inac 😒 na zblaznenie
Ja si pamatam.pri prvej dcere

blondie257
5. jún 2017

Pokracovanie: ze pri.prvej dcere mi ju balili na 4 plienky a potom.mi kazali doniest ortopedicke nohavicky tie klasicke ako dakedy.

blondie257
5. jún 2017

@zuzka_ant
@zuzacka16
@kattky

Dufam ze to narvem do cestovnej tasky,i ked pravda ze kufor by bol lepsi uz len.z dovodu,ze ho clovek taha za sebou. Ked ja mam sa mi zda velky kufor,ale na dovolenku bol furt narvany na LTT 😂
A dcerin zas bars maly,tam by akurat tak plienky ,vlozky a hyg.potreby vosli 😂
No ked to nepojde do cestovky,bude musiet do kufra 😀

sofia1
5. jún 2017

Baby som v 28tt a opuchol mi clenok a to len na jednej nohe.treba ist k dr?Do poradne idem za 3 tyzdne az.

zuzacka16
5. jún 2017

@blondie257 ved ja som preto zobrala teda zbalila do kufra lebo je to na kolieskach takze to mozem aj ja tahat ked nieco a je mi jedno ci je velky lebo to tiez mame dovolenkovy a este aj ruzovy je 😂😂😂

zuzacka16
5. jún 2017

@sofia1 v 28tt ci 38tt?mne tiez dnes trochu opuchol clenok no tiez len na jednej nohe ale tak ja som v 36tt a takto ku koncu tehu je to normalne zevraj..

blondie257
5. jún 2017

@zuzacka16 ja mam fialovy 😂 zeby som to.predsa narvala do kufra....toje dilema 😂 sa mi bude este snivat o baleni sa do porodnice

A musite brat aj pohar,pribor?

olylili
5. jún 2017

@blondie257 ja beriem aj keby som nemusela mne sa hnusi jesť z nemocničného

zuzacka16
5. jún 2017

@blondie257 vsak ako ty chces no pre mna osobne je kufor pohodlnejsi 😉 pohar a pribor neberem,to davaju v nemocke,ved som tam 2 tyzdne dozadu lezala

blondie257
5. jún 2017

@zuzacka16 u nas pohar na polievku a aj pribor si musis doniest.

Ale ono ma pravdu @olylili ze radsej so svojim.priborom

zuzacka16
5. jún 2017

@blondie257 tak ked to vyzaduju je to ine u nas nie a nebudem to brat..dost ze hajzlak musim brat dobre ze este nie aj solnicku a korenie 😂😂😂

kattky
5. jún 2017

@zuzacka16 tak dolezity je viacej tlak ako pulz, tak neviem co je na tom pravdy.

kattky
5. jún 2017

@blondie257 u nas pohar, pribor, toaletak, hygienicke vreckovky, pomadu na pery, sprej do nosa, ...

kattky
5. jún 2017

@sofia1 mne clenky opuchaju od 35tt.

blondie257
5. jún 2017

Ok...vzdavam to.....zistila.som.ze nemam pokupenych kooopec veci do porodnice 😨

kattky
5. jún 2017

@blondie257 clovek pokupi kopec veci a nakoniec zisti, ze polovicu z teho nepotrebuje. Ja co dom dostala zoznam, tak mam fajocky porobene co uz mam. A vcera som priatelovi vravela co treba pre mna do porodnice a on to hned balil do kufra. Som sa cudovala, ze ako to vsetko narval do maleho kufra.

petrikazuzka
5. jún 2017

pozdravujem Vas mamicky, uz, aby som aj ja zacala balit, ale zopar veci este tiez musim dokupit...

nase male babatko sa uz otocilo hlavickou dole (den pred navstevou lekara ako na poziadanie)ale odkedy je takto otocene, mam viac tazkosti...vkuse ma boli brucho ked vstavam, alebo ked dlhsie sedim, prip. ked sa otacam na posteli...nevladzem uz takmer nic...dnes sme boli vybovovat nejake papierovacky, len 1,5hod. som bola mimo domu a unavena som bola neskutocne....okrem toho palenie zahy nabralo taky stupen, ze normalne mi je az do placu...neviem ako vydrzim este 7tyzdnov...na druhej strane doteraz som sa citila ok...vazne moze byt ze z tej zmeny polohy babatka mi je zrazu tak zle? drzim vam vsetky prsteky, nech to zvladate posledne tyzdne, s co najvacsou pohodou ❤

zuzka_ant
5. jún 2017

@blondie257 tak ja neviem mam dost velky zoznam..ani neviem ako som to napchala...ale urcite necham doma na kope rezervne veci ked bude treba aby to chlap nasiel..aj tak sa bojim ze budem mat malo toho.ani nie tak pre seba ako pre babatko.. 👶

sofia1
5. jún 2017

@zuzacka16 v 28tt som😊

kattky
6. jún 2017

@petrikazuzka ja mam babatko od zaciatku otocene dole hlavkou. Tiez musim davat pozor ako vstavam a ako sa pretocit na posteli, lebo mam bud take pichanie v bruchu, alebo hned aj tvrdnutie. Klby ma neskutocne bolia. No ja mam uz necely mesiac do TP tak to nejako musim vydrzat.

petrikazuzka
6. jún 2017

@kattky a je to normalne tie bolesti? tato noc bola hrozna...dr. mi kazal spat na lavom bolu, no neda sa mi ani nahodou, jedine na chrbte ako tak sa mi vcera po dlhej chvili podarilo zaspat..

kattky
6. jún 2017

@petrikazuzka vraj ano. Vcera mi mama povedala, ze aj ju tak klby boleli ked bola tehotna. Co sa tyka teho brucha, tak doktor sa ma vzdy pyta ci mi tvrdne brucho. Doteraz som mu vravela, ze iba v noci. Skontroloval mi zakazdym krcok ultrazvukom. V stredu mu poviem, ze uz mi tvrdne aj cez den.