icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
6. jún 2017

@olylili tak vyhoda sekcie je to ze vies presne ktory den to budes mat za sebou 😉 teda ak nic neprekvapi... ja sa bojim toho ze nebudem vediet ze sa mi zacina porod, ze to nerozoznam 🙈 uplne mi hrabe cim viac sa blizim do ciela. Nervna som, vsetko ma vytoci, este aj vzduch ked fuka do lava a nie do prava 😂

olylili
6. jún 2017

@kchan neeeeboj z toho som mala obavy pri prvej a ver že to rozoznas 😊 ja som tiež taká podráždená úplne a strašne zabúdam 😀

kchan
6. jún 2017

@olylili no dufam, nechcem porodit niekde vonku alebo doma v posteli 😂 ja tiez straaasne zabudam, vsetko si musim zapisovat ako taky debil 🙈 😅

jarunka102
6. jún 2017

@olylili poriadny valibuk :D super spravy,len tak dalej 🙂

olylili
6. jún 2017

@jarunka102 ďakujem nápodobne 😊

nenuska25
6. jún 2017

@anaj44

@freya1111
Ahojte, dnes mi prisli podprsenky...objednala som Dcka, normalne nosím tak C, ale objednala som aj väčší objem pre istotu....sú mi ešte trošku volne, ale mega pohodlne a aj pekne dokonca...jednu za cca 7 euro, co je uzasna cena..objednala som bielu, sivu a čiernu...http://www.taxikashop.sk/kojenecke-podprsenky/c...
Som spokojná

kattky
6. jún 2017

@nenuska25 ja tiez mam kupene 2 biele a 2 cierne no doma mi hovorili ze do porodnice iba biele, tak neviem co je na tom pravdy. Podla mna im to je jedno akej farby ma zena podprsenku.

nenuska25
6. jún 2017

@kattky coo podľa mňa im to je suma fuk akej farby mas podprsenku ;)

kattky
6. jún 2017

@nenuska25 no ved tiez si myslim. Ale mam zbalene tie 2 biele.

ashley31
6. jún 2017

@cinnamon111 s tou cukrovkou sa to zhoršuje čím dlhšie tehotná...a nemala si hraničné hodnoty pri Ogtt? Skús držať diétu.. žiadne slad

ashley31
6. jún 2017

@cinnamon111 ešte som nedopisala a už som ti to poslala 🙂 tak žiadne sladké,sladké vody,ovocie len 1 kus...viac bielkovín a zeleniny a sacharidy menej a uvidíš bude dobre

jance333
6. jún 2017

@kattky farbu podprdy určite nemajú čo riešiť. som si istá, že niektoré rodičky prídu aj bez origoš kojeneckej podprsenky a všetkých vecí zo zoznamu a isto ich nevyhodia z oddelenia.
pýtala som sa minule sestry a povedala, že tu u nás neriešia ani to, či máš jednorázové popôrodné nohavičky alebo máš klasické bavlnené, je to na tebe. tak isto popôrodné vložky, že tie z lekárne max. na prvý-druhý deň, potom už hocijaké hrubé klasické vložky, podľa intenzity krvácania. tie zoznamy robia len zbytočné stresy a ženy vláčia so sebou nepotrebné somariny.

kattky
6. jún 2017

@jance333 no ved prave, ze clovek tolko toho pokupi a nakoniec zisti, ze polovicu z teho nepotrebuje.

ashley31
6. jún 2017

@olylili wau riadna chlapina bude 😀 môj prvý sa tiež taký narodil ...bodicka 56 ledva zapol 😀

olylili
6. jún 2017

@ashley31 veď ja mám tri body 56 a väčšinou 62 lebo ani v predošlých sme 56 nevynosili 😊

vierkadominik1
6. jún 2017

@kchan presne tak aj ja som viac nervózna A tie dni sa mi tak vlecu.

kchan
6. jún 2017

@vierkadominik1 aj mne sa hrozne vlecu, asi je to tym ze uz som doma na materskej... dnes som si chystala tasku do porodnice, a nech som sa snazila akokolvek pomaly to robit, mala som pobalene do pol hodky a odvtedy len chodim po byte a cumim do blba 🙄

blondie257
6. jún 2017

@petrikazuzka ano,moze to byt aj zmenou polohy,ja odkedy je dole hlavickou mala tiez vsetko viac boli ,kazde pretocenie na posteli neskutocne boli,spat len na chrbte,kychnutie boli,kopance bolia,sediet mi nedovoli,a uz mi tlaci tak na panvu ze si drzat brucho musim a ist pomaly ...ked v noci vstavam na wc tak kym sa postavim,potom drzim brucho, co sa vystriet neviem,nohy opuchnute..a dalo by sa.pisat a pisat o tom......nie jw to staznost ale jw to fakt,bohuzial...ale.hlavne je ze mala.je v poriadku....teda dufam...zajtra poradna a piatok prietoky
No na otazku Ako sa mam...odpoviem,ze uz tazko a rada by som.to uz mala za sebou....

blondie257
6. jún 2017

@slniecko323 to je super,ze netreba...vtedy dcere ortoped v porodnici odporucil,bola v polohe KP ale nozicky mala vystrete hore uplne,bola ako pismeno"V" tam sme mali problem.aj.s kostrcou..tak asi.preto.bolo odporucane
Ale fajn kebyze netrebalo 😉

olylili
6. jún 2017

@blondie257 a už sa vyjadrili ako ideš rodiť? A to s tým bruškom mám aj ja hrozné niekedy mám pri chôdzi pocit že sa pocikam

blondie257
6. jún 2017

@kattky
@nenuska25

Babenky,ta farba suvisi s tym,ze cierna ked sa farbí tak najviac chemie sa pouziva a biela je zakladna farba.Ja som dokonca mala isty cas alergiu na cierne veci....

blondie257
6. jún 2017

@olylili este neviem.nic o porode,zajtra poradna tak som zvedava..aj ked si myslim,ze mi.to povie az lekarka na prietokoch.
Ja by uz sla radsej na planovanu sekciu v 38tt( co vychadza 30.6/1.7)
Uz mna v kuse bolia krize,ci sedim ci stojim..a ked si lahnem na chrbat,mala vystraja a sa pučí vsade az to boli....tlaci mi na panvu nenormalne...
Nohy mi opuchaju...a cikam velmi.malo na to kolko pijem.vody,dufam ze oblicky a vylucovanie je ok.
Zajtra na poradni mi ma brat vyter na streptokoka.

Dnes ma od rana od 4tej boli brucho,cely den som sa sice nezastavila,ale.dole podbrusko a pnva bola neskutocne..este tak silno ma nebolelo

olylili
6. jún 2017

@blondie257 aj mňa strašne bolí aj preto že zlomená bola dúfam že vydrží keď sa postavím neurobím ani krok musím chvíľu počkať a pomaly sa rozhýbať ...Tiež ma bolia už malého pohyby stále mi tlačí na mechúr strašne nepríjemné v noci brucho ako kameň som zvedavá v ktorom týždni mne naplánujú tiež by mohli v 38 týždni

nenuska25
6. jún 2017

Ach ach, musime to nejako uz dať 🙂

blondie257
6. jún 2017

@olylili ja by najradsej.uz tu sekciu....ja mam.take tvrde brucho stale ze sa ani zohnut nemozem....obstat niekde dlhsie alebo sediet....nemozne
Na synovcovej oslave v nedelu som vydrzala hodku a pol....a to.5 min stat 5 min.sediet 5 min.chodit....

cinnamon111
6. jún 2017

@shannonldy však to dúfam, že to po pôrode mať nebudem. Lieči ťa nejako, či stačí len diéta. A prosím ťa rodiť ideš normálne, alebo ti navrhuje sekciu ?

olylili
6. jún 2017

@blondie257 dnes som prišla z poradne tak nohy ruky ako šrek a vôbec mi neodpuchnu aj ráno mám také do žiadnych topánok mi už noha nevojde a pritom každú chvíľu na záchode ...Už chodíš do nemocky na poradne? Dnes som bola naposledy u svojho budúci týždeň už nemocnica mi povedal že 4tt pred pôrodom tak asi fakt pôjdem v tom 38tt

blondie257
6. jún 2017

@olylili no jj aj ja mam tie nohy tak...stale su opuchnute...rano...a do vecera aj 2-3x tolko ako.rano..
Ja idem.do poradne este aj.buduci tyzden v stredu ale uz sa mam aj do nemocky na ten buduci tyzden objednat.

olylili
6. jún 2017

@blondie257 ja mám strach tam na to čakanie

blondie257
6. jún 2017

@olylili strach? Preco?