Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ja sa chystam rodit tiez do sace a lekara nezazmluvnujem,aj zajtra idem na usg k primarovy co sa chodi v 30tt,sa aj trosku bojim,ze co bude😔a tiez ma vsetko boli,picha kade tadeno ani radsej nepisem lebo by boli z toho litanie🙄tak dufajme,ze to vsetko zvladneme a vydrzime tak ako mame😉
@riri123 aha tak toho nepoznam 🙂 no ale super ze k nemu chodis uz dlhsie a aj ta odrodi ;) musis sa setrit teraz 🙂 aj ked ja ked si lahnem a potom vstanem tak ma niekedy viac boli chrbat ako pred lahnutim 🙂
ja neviem ja sa snazim fungovat normalne ;) vcera som robila jahodovy lekcar zo 7 kg jahod 😅 😅
Pekný večer koľko vám vážia ak tu je nejaká mamina babetka v 35 týždni ďakujem
@1984gabriela ja som 36 a dnes ho merali a mal 3100. Je to viac ale, uz dlhšie je trosku vacsi 🙂 ale jasne že je to orientačne môže to byt kľudne aj menej
Moja ma teraz v 36 uz 4,45. Sa toho trosku aj bojim...
@lalinkala cooo? ??to vážne? ?ty koki. Mne pred týždňom doktorka povedala že má cez 3 kila 🙂
@silvikaaa1
Ja som uz v pondelok na ultrazvuk. A vybrala som si Tomasu, ale ide na dovcu akurát od 1.7, a ja mam termín 9.7 takze mi povedal,ze mi odporučí lekára on. Takze som v jeho rukách 🙈🙏🏻 O týžden v pondelok mam prvú poradňu.
@1984gabriela
My v 35+5 mame 2600g 😜 A ze je to úplne v pohode váha, do pôrodu cca 3300g (+-200g)
@ivonkaivikk to mi aspon trochu odlahlo...u nas 36+1 a 2400g a uz sa divne tvaril
@katie23 ja este neviem...este som za niky ani nebola,dali mi nejake revenzie na par lekarov ale vazne neviem
@blondie257 Ja tam nikoho nepoznam...☺ A na starej tak isto...
@katie23 na starej nepoznam tiez a v novej len par mien,este pojdem za jednou.znamou tu od nas,robi na novorodeneckom sestricku,ze koho by odporucila.
Zajtra mam kontrolne prietoky,tak snad sa dozviem o bambulke nieco viac,naposledy v 33tt mala 1513g tak snad podrastla....lebo podla toho ako mi tlaci na mechur mam pocit ze uz bude fajna ..teda aspon si myslim...
Som zvedava aj na polohu ci nezmenila lebo ako sa puci udiera mam pocit ze sa.kruti jak.vrtulka.
@diannna aj my sme rovnako s manzelom na M aj priezvisko na M.
Starsia dcera N a chcela som aj mladsiu na N....ale Nelinka mi nepreslo meno,a ine na N sa mi nepacia.
A na D....sa mi.paci len Diana a Danielka
@1984gabriela no ja som v 35tt ale vahu neviem,snad zajtra budem vediet
@kitty18 ja som teraz vypila prvu salku a od zajtra idem jest aj lanove semiacka. Obsahuju omega3, tak ked nepomozu tak aspon onak.
Epino som si este nestihla kupit, tak sa bojim, ci to este stihnem natrenovat kym to dojde. Ale mat tie iste bolesti ako predtym...no pravdu povediac nic horsie som nezazila. Ale ci to ma zmysel i u viacrodiciek? Moj lekar ma vzdy odbije i pri zakladnych otazkach, takze na toto by mi ani neodpovedal.
@juliane126 jasne semiacka su zdrave tym sa neda nic pokazit... Neviem aka tam je dodacia lehota ja to mam od svagrinej ... To neviem ci to pomoze aj viacrodickam ale myslim ze ano ... To je velmi zle ked doktor ma takyto postoj...
Ahojte nemate ráno z noci úplne stvrdnute brucho a musíte si ľahnúť na chrbát aby to polavilo.Maly je stále na pravej strane a úplne vyduty cez deň aj v noci? Ďakujem
@lalinkala krásna váha ,to bude riadny valibuk ,gulička to potom 20 týždni koľko vazila?
@1984gabriela mne môj lekár povedal, že už bábätko merať nebude, že netreba. naposledy meral pred mesiacom, to sa zdala o cca týždeň menšia, tak vtedy odhadol, že pri pôrode bude mať cca 3kg, keby som prenášala, tak max. do 3,5kg. za ten posledný mesiac som ja pribrala možno pol kila alebo vôbec, tak si nemyslím, že by nejak extrémne pribrala malá, ale tak dúfam, že ešte v nemocnici mi ju pozrú, keď ich ukecám. podľa toho, ako rýchlo/pomaly/plnánovane pôjde pôrod (ešte stále je otočená hlavičkou hore)
Aj mne sa maly hrozne tlaci dopredu, akokeby vzadu nemal miesto. Cele dni je načapený na mojej kozi, az je to miestami neprijemne bolestive, mam pocit ako keby mi mala prasknut koza a hrozne ma z toho svrbi brucho. Nepomaha ziadny krem ani olejcek na hydrataciu, do porodu si to brucho asi rozskriabem 😓
No žienky... Padá mi bruško... Včera som mala zvláštne pocity taký tlak na spodok...dúfam že ešte vydržíme. Mám strach 😱

@mata128 ja idem prvýkrát vo štvrtok