icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

senta_sofia
12. jún 2017

@zuzacka16 presne,ale proste ked vies,ze doma si ok,aspon sa vies branit, furt lepsie ako lezat v nemocke 😉

miriama11
12. jún 2017

Ahojte chcem sa vas opyta ci vam brali krv na krvny obraz a ake mate hodnoty zeleza, a ci to nejak riesi vasa lekarka pred porodom.

blondie257
12. jún 2017

@kattky mna bolia kly tiez a o krizoch ani nehovorim...pohar oplachnut v dreze v kuchyni nevystojim ako ma bolia....dnes som chcela uz dat dokopy postielku v spalni,ze si pripravim ale som nemohla vobec

J

blondie257
12. jún 2017

Babenky,čká sa.vasim miminkam v brusku? Ak.hej ako casto?
Lebo.nasej malej stale...akonahle nieco robim....pripadne v noci ked.vstavam na wc tak zakazdym..... aj 10x za den
A pri tom mam malo plodovej vody,tak co tam hlta??

zuzacka16
12. jún 2017

@senta_sofia no len ja som to predtým nevedela, lebo som nemala doma tlakomer, až keď ma prepustili z nemocnice, som si kúpila a už teraz viem..len vieš, aj oni sa môžu nejako chrániť, však uvidím ako dopadnem o týždeň 😉

zuzacka16
12. jún 2017

@blondie257
@kattky no baby mňa nebolia kríže ani kĺby no od včera ma fest bolí pravá polka zadku, ako keby som tam mala nerv zacviknutý alebo čo 😨😅🙄

zuzacka16
12. jún 2017

@juliane126 Ďakujem...a tej alchemiky nevieš koľko šálok môžeš? a fakt sa môže aj po pôrode? lebo na obale je napísané, že sa nemá v tehotenstve a pri dojčení 😨

ssiska_1
12. jún 2017

Dievcence uz ste niektora boli pre ten dm startovaci balicek? Oplati sa tym vobec zaoberat? Co tam je?

lili_1
12. jún 2017

@miriama11 ahoj no ja som mala trošku nižšie hodnoty železa tak mi dala tabletky ale ma nejako upchali taze bol problém so stolicou....a keď brali na tehu cukrovku tak vraj je dobre železo ale aj tak mi predpísala lebo že pri pôrode stratím veľa krvi tak aby som nebola unavená.... Ale ani tie mi nejako nesadli...taze zakaždým mi dala tabletky....

kattky
12. jún 2017

@blondie257 tak aj mojmu sa stikuta. Doteraz sa mu stikutalo aj 5x za den ale teraz uz iba raz max.2x za den.

kattky
12. jún 2017

@zuzacka16 tak mna klby bolia v noci a hlavne ku ranu cca o 3 rano a potom chrbat ako keby ladviny alebo co +tie menstruacne bolesti.

kattky
12. jún 2017

@ssiska_1 sa nedava az po narodeni dietata?

ashley31
12. jún 2017

@blondie257 môjmu sa čka ako kedy niekedy aj 4 x denne ...väčšinou keď som po jedle 🙂 ale aj v noci ...a plodová voda by sa mala nejak obmieňať po určitom čase takže nemala by tvoja mala jej vypiť nejak veľa ... aspoň si myslím ...mne gyndos povedal že množstvo plodovej vody súvisí aj s tekutinami čo za deň vypijem

juliane126
12. jún 2017

@zuzacka16 o alchemilke som pocula tolko protichodnych tvrdeni ze az. Kazdopadne pomaha pocatiu a pit sa ma po ovulacii. A potom ze v 1. Trimestri nie, ze az v 2. aby tehotenstvo pokracovalo do uspesneho konca. Ja som mala svoju alchemilku,tak si davam tak 2 listky, lebo viem ze je ucinnejsia ako kupovane. A po roku sa ma kazda bylina vyhodit a nazbierat nova. A alchemilka rastie teraz. Spoj si oba caje dokopy a postupne zvysuj davku ak ti to nic robit nebude.: Pozriem to este blizsie.

zuzacka16
12. jún 2017

@juliane126 ďakujem si veľmi milá 😘 no ja mám sáčky nie porciované, takže dnes som mala 1 šálku tej ostružiny, večer si spravím teda tú alchemiku a od budúceho týždňa budem piť po 2 šálky z každej teda 😉

blondie257
12. jún 2017

@ashley31 ano je to.tak,ved ja bezne 3l vypijem ale vsetko mi.ostava v tele a opuchoch....dnes uz druhu mineralku 2,5l lebo som mala hranicne mnozstvo plod.vody tak sa nalievam vodou...dufam.ze to.stupne
A ano obmiena sa plodova voda...

juliane126
12. jún 2017

@blondie257 mne tiez uz stikuta menej. Oni ze sa pripravuju na normalne dychanie, tak tvoja trenuje ostosest.

juliane126
12. jún 2017

@blondie257 pijes fakt cez 2 litre mineralky? Ja ju riedim vodou a davam citron. Mozno z toho sa tak zavodnujes. Ja pijem malo a plodovej vody mam dost, to je mozno aj geneticky. Vsak ty pijes vzdy dost.

ssiska_1
12. jún 2017

@kattky myslim ze nie 😕

kat_
12. jún 2017

@ssiska_1 ja uz mam ten dm balicek, boli tam 2 plienky Pampers premium care, zlavove kupony rozne a taky letacik o starostlivosti o babo, akoze dost o nicom mi to prislo, ale tak pravidelne tusim kazdeho pol roka budu posielat, tak uvidime co bude dalej 🙂

ssiska_1
12. jún 2017

@kat_ tak to je ozaj dost smuuutok ..a tie kupony su aspon pouzitelne?

kattky
12. jún 2017

@kat_ a to kde sa po neho chodi?

zuzacka16
12. jún 2017

@kat_ čo k tomu treba splniť, aby som dostala ten balíček? DM kartičku zákaznícku mám 😉

blondie257
12. jún 2017

@juliane126 ano mi eralka,obcas costa voda...ale v poslednej dobe mi.cista voda nechuti tak kupujem mineralky s nizkym obsahom sodika pripadne drobceka/lucku a striedam.
Ono doteraz to bolo ok,az v poslednej dobe tie opuchy.
Myslim ze to bude asi problem "tela" kedze v prvom tehu to bolo ku koncu tehu tiez tak,ze som nemala plod vodu,ked vyberali sekciou malu tak doslova sucho,tak sa vyjadril lekar
Takze asi to.fakt bude nejako geneticky dane.

A s yym trenovanim dychania ..asi jj...asi sa uz just pripravuje...ved jej tam je uz tesno,aj podla toho co vravela na kazdom sone lekarka.zase bude mala popucena 😒
Len nech je zdrava a zdarila

kat_
12. jún 2017

@kattky
@zuzacka16 treba sa prihlasit pomocou dm karticky na babybonus na ich stranke a potom si vytlacit v predajni kupon a pri pokladni vam daju balicek.. potom vraj chodia pravidelne tie balicky

senta_sofia
12. jún 2017

@zuzacka16 ved ja viem, preto si myslim,ze si teraz vo vyhode 😉

miriama11
12. jún 2017

@lili_1 ja mam predpisane zelezo len som si ho asi 2tyzdne nedala lebo mna bolel zaludok z neho a lekarka robi paniku lebo este pred uzivanim som mala hodnotu 102 (lahka anemia). Ja sa inak dobre citim ani unavena nie som, zajtra budem mat vysledky, dufam ze bude ok lebo zas ma posle na hematologiu a sa mi tam uz fakt nechce

kat_
12. jún 2017

@ssiska_1 tazko povedat, mne sa velmi nehodia ziadne, alebo len velmi minimalne, su tam kupony do dm, ale aj do roznych partnerskych predajni, mozem ti pripadne odfotit par stran a poslat do ip ak by si chcela 🙂

diannna
12. jún 2017

@zuzacka16 mna toto bolelo od 2mesisca tehu. Otrasná bolesť ja som nevedela ležal sedieť nic. A teraz v 8 mesiaci mi to prešlo. Strašná bolesť to bola

zuzacka16
12. jún 2017

@diannna to fakt tak dlho?fuha to nezavidim..mna to vcera zacalo a som myslela ze ked sa vyspim bude v pohode no aj v noci pri pretacani som to citila..rano este ako tak no potom asi po 2 hodinach po prebudeni zas..a chodim ak debil 😀😀 no iba prava strana,lava v pohode..aj si si nieco na to davala