icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ssiska_1
12. jún 2017

@kat_ to by si bola super zlata. Lebo ja som v nemocnici a ci sa oplati manzela sikanovat tymto alebo sa na to rovno vykaslat.

diannna
12. jún 2017

@zuzacka16 strašne dlho mat o bolelo ja som aj vravela lekárke a povedala ze to budeme riesit ak to neprejde az po pôrode. Pre mna otočenie na posteli bolo utrpenie, vstať z postele tiez. Ale nebolo to vzdy tak intenzívne. Neviem a doteraz som neprišla na to, od čoho to záviselo, ze to niekedy mi išli slzy od bolesti a niekedy sa to dalo. Ale čítala som, ze pokial ma zena skoliózu tak počas tehu sa nejak panva tym ze sa rozťahuje vyosi a to spôsobuje taku bolesť.

petrikazuzka
12. jún 2017

Ake poporodne vlozky a nohavickyste si kupovali, prosim o radu. Dakujem

anaj44
13. jún 2017

@petrikazuzka ja som kupila v lek. potrebach take ake mali

kchan
13. jún 2017

@petrikazuzka ja som kupovala tiez v lekarni take ake mali, plus som si v obchode kupila jeden normalny balik nocnych dlhych vloziek, tie poporodne mi nepridu take ze by zvladli celu noc 😅 a rano by som sa nerada zobudila cela cervena 🙈

zuzacka16
13. jún 2017

@diannna aha no som sa ta chcela aj opytat ci vies aj z coho no ja to zas az tak nemam zatial ze slzy do oci no niekedy ma tam ako keby picha alebo co neviem to opisat..rano este celkom ok no potom pocas dna uz to zaciba..snad to prejde po porode

lilianna1xs
13. jún 2017

@petrikazuzka ja som pri synovy kúpila tie dlhé cez moc a cez deň z kridielkami nekevacala Som až tak nohavičky som kúpila o číslo vadsie aby som netlacila veľmi brucho.

sanylind
13. jún 2017

@blondie257 Ahoj aj malinkemu sa stikuta dosť často, či sa najem alebo idem.ba wc alebo sa sprchujem😉 vraj to nie je nič čo by ho mohlo ohroziť len pre mňa aspoň celkom nepríjemné hlavne keď čká nepravidelne

jance333
13. jún 2017

tak sme dnes boli prvýkrát na ozvy a prietoky. všetko OK, sestrička nemohla najprv tú bambuľku nájsť, že je drobunká (ale ona je hlavne dobre schovaná 😀 )
na 95% to s nami vyzerá na sekciu, lebo stále je otočená hlavičkou hore a lekár tomu dal šancu tak 5%, že sa ešte otočí. ani ja si nemyslím, lebo v takej polohe je už odkedy cítim pohyby. tak či tak, je to jedno, hlavne, že je v poriadku a že sa v poriadku dostane i von. chvalabohu, u nás v nemocnici sa polohou KP prirodzene nerodí, lebo toho by som sa bála viac jak cisaraku.

kchan
13. jún 2017

Ahojte babule, tak hlasim, ze prva poradna v nemocke uspesne za mnou 🙂 krcok 2cm, zatvoreny, formovany. Nalieha hlavicka plodu. Vobec neviem co to znamena 😅 pekny den zelam kocky 🤗

zuzacka16
13. jún 2017

@kchan presne takto som ja vcera dopadla na poradni,krcok 2 cm,uzatvoreny,no nalieha uz a klenby sa plnia,teda pomaly sa to tam zacina pripravovat 😉 zachvilu uz ich tu mame 😍👶

blondie257
13. jún 2017

@sanylind nasej malej ked sa cka dlho az je z toho nervozna lebo kope a hube sa jak divá 😂 vtedy len chodim masirujem brusko aby sa ukludnila...

@kchan
@zuzacka16
Veru coskoro to.tu mame.....

nenuska25
13. jún 2017

Ja už som otvorená na spic prsta a krcok 1,5 cm. To som mala v nemocnici na poradni minulý štvrtok, tak uvidíme....niektoré sú otvorené a skrátené aj 2 mesiace, ale ja som nebola, tak myslím, že budem skor ako mam termin 10.7

kattky
13. jún 2017

@kchan
@zuzacka16
@blondie257 ja dnes na predporodnom kurze som sa dozvedela, ze moj doktor velmi bezne robi ten hamiltonov hmat, ze cisto ma potesila. Som zvedava ako zajtra dipadnem na poradni kedze uz mam problem chodit kvoli bolestiam zo spodu.

blondie257
13. jún 2017

Aj ja by som chcela skor ist ako TP ale.....asi si pockame just napolku jula..pokial.sa nic neocakavne neudeje

kchan
13. jún 2017

@zuzacka16 uz sa toho neviem dockat 🤗

kchan
13. jún 2017

@kattky drzim palce moja ✊ ten hamiltonov hmat to je ten co sa robi zospodu a vyvola porod ?

zuzacka16
13. jún 2017

@kattky a chces aby ti ten hamilton hmat urobil?

zuzacka16
13. jún 2017

@kchan ja sa tiez neviem dockat,no zaroven sa uz aj bojim

kattky
13. jún 2017

@kchan ano a vraj ked je zena okolo terminu, tak to urobi bezne

kattky
13. jún 2017

@zuzacka16 no veru ze neviem a ani neviem ci sa vobec pyta zeny ci to chce. Ale ja uz take bolesti mam ze ledva chodim. Este aj dnes som sa snazila ponahlat na autobus, tak som myslela, ze porodim.

zuzacka16
13. jún 2017

@kattky vsak uvidis zajtra ako dopadnes,potom daj kazdopadne vediet..to fakt az take bolesti mas?asi sa ti to tam aj roztahuje alebo co..

kchan
13. jún 2017

@kattky uz je mozno malinke poriadne padnute v panve, preto mas take bolesti...
@zuzacka16 aj ja sa bojim ked nad tym vsetkym premyslam, aj mi je do placu ked myslim na to, ze toto krasne obdobie sa konci, ale zaroven si prajem mat to uz za sebou, nevladzem sama so sebou v tomto teple, vsetko mi vadi, rozculujem sa a uz vadim aj sama sebe. 😣

vierkadominik1
13. jún 2017

Aj ja mám už také bolesti a hlavne krize a silne tlaky zo spodu ufff musím to rozchodit

olylili
13. jún 2017

@kchan aj ja to už tak všetko vnímam tie opuchy čo mám sa mi vôbec nepáčia ani po noci nemiznu hlava má už tri dni strašne bolí ale konečne som sa včera prinútila pobaliť 😊

kchan
13. jún 2017

@olylili ja som sa pobalila minuly tyzden 😊 ale stale mam pocit, ze mi v taske nieco chyba 😅 tak ja nastastie nemam opuchy, ale tiez ma vcera strasne bolela hlava 😣

kattky
13. jún 2017

@zuzacka16 no veru. Teraz tiez take bolesti mam ze problem krok mam spravit. Uplne v celom podbrusku ma reze ked mam nohu dvihnut a krok urobit.

kattky
13. jún 2017

@kchan mno tiez si myslim. Zajtra vam dam vediet co a ako som dopadla.

olylili
13. jún 2017

@kchan aj ja mám pocit že mi niečo chýba to asi zistím až v pôrodnici 😊

olylili
13. jún 2017

@kchan a ako prebiehala poradňa v nemocnici? Kedy máš ďalšiu?