Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 strašne dlho mat o bolelo ja som aj vravela lekárke a povedala ze to budeme riesit ak to neprejde az po pôrode. Pre mna otočenie na posteli bolo utrpenie, vstať z postele tiez. Ale nebolo to vzdy tak intenzívne. Neviem a doteraz som neprišla na to, od čoho to záviselo, ze to niekedy mi išli slzy od bolesti a niekedy sa to dalo. Ale čítala som, ze pokial ma zena skoliózu tak počas tehu sa nejak panva tym ze sa rozťahuje vyosi a to spôsobuje taku bolesť.
Ake poporodne vlozky a nohavickyste si kupovali, prosim o radu. Dakujem
@petrikazuzka ja som kupila v lek. potrebach take ake mali
@petrikazuzka ja som kupovala tiez v lekarni take ake mali, plus som si v obchode kupila jeden normalny balik nocnych dlhych vloziek, tie poporodne mi nepridu take ze by zvladli celu noc 😅 a rano by som sa nerada zobudila cela cervena 🙈
@petrikazuzka ja som pri synovy kúpila tie dlhé cez moc a cez deň z kridielkami nekevacala Som až tak nohavičky som kúpila o číslo vadsie aby som netlacila veľmi brucho.
@blondie257 Ahoj aj malinkemu sa stikuta dosť často, či sa najem alebo idem.ba wc alebo sa sprchujem😉 vraj to nie je nič čo by ho mohlo ohroziť len pre mňa aspoň celkom nepríjemné hlavne keď čká nepravidelne
tak sme dnes boli prvýkrát na ozvy a prietoky. všetko OK, sestrička nemohla najprv tú bambuľku nájsť, že je drobunká (ale ona je hlavne dobre schovaná 😀 )
na 95% to s nami vyzerá na sekciu, lebo stále je otočená hlavičkou hore a lekár tomu dal šancu tak 5%, že sa ešte otočí. ani ja si nemyslím, lebo v takej polohe je už odkedy cítim pohyby. tak či tak, je to jedno, hlavne, že je v poriadku a že sa v poriadku dostane i von. chvalabohu, u nás v nemocnici sa polohou KP prirodzene nerodí, lebo toho by som sa bála viac jak cisaraku.
Ahojte babule, tak hlasim, ze prva poradna v nemocke uspesne za mnou 🙂 krcok 2cm, zatvoreny, formovany. Nalieha hlavicka plodu. Vobec neviem co to znamena 😅 pekny den zelam kocky 🤗
Ja už som otvorená na spic prsta a krcok 1,5 cm. To som mala v nemocnici na poradni minulý štvrtok, tak uvidíme....niektoré sú otvorené a skrátené aj 2 mesiace, ale ja som nebola, tak myslím, že budem skor ako mam termin 10.7
@kchan
@zuzacka16
@blondie257 ja dnes na predporodnom kurze som sa dozvedela, ze moj doktor velmi bezne robi ten hamiltonov hmat, ze cisto ma potesila. Som zvedava ako zajtra dipadnem na poradni kedze uz mam problem chodit kvoli bolestiam zo spodu.
Aj ja by som chcela skor ist ako TP ale.....asi si pockame just napolku jula..pokial.sa nic neocakavne neudeje
@kattky uz je mozno malinke poriadne padnute v panve, preto mas take bolesti...
@zuzacka16 aj ja sa bojim ked nad tym vsetkym premyslam, aj mi je do placu ked myslim na to, ze toto krasne obdobie sa konci, ale zaroven si prajem mat to uz za sebou, nevladzem sama so sebou v tomto teple, vsetko mi vadi, rozculujem sa a uz vadim aj sama sebe. 😣
Aj ja mám už také bolesti a hlavne krize a silne tlaky zo spodu ufff musím to rozchodit

@kat_ to by si bola super zlata. Lebo ja som v nemocnici a ci sa oplati manzela sikanovat tymto alebo sa na to rovno vykaslat.