Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby ja mam tiez aleze nechutne hroznu zahu. V noci sa nebudim na plny mechur ale na tu hnusobu zahu 😣 jedine co mi ako tak pomaha je pohar mlieka, su dni kedy vypijem aj vyse litra 🙈
@olylili vtedy mi nikdy nepovedali ze by to nieco znamenalo, bola som na kardiologii aj hematologii(nie koli opuchom) a nikde nepovedali ze je to daco nezvycajne, ale bolo to neprijemne, v tom teple som citila ako mi pulzuje v rukach a na nohy som uz nemala co obut, ale druhy den po porode som obdivovala ze mam clenky 😂
@olylili ano ouchy aj po odychu...aj po noci mam...rano mierne a do obeda katastrofa...ako slonica
Ako je dobre reniest bábo z nemocnice. Známa mi vravela že ona prenášala vo vani je od kociara či lepšie vajíčko ? a čo mu obliecť
@blondie257 a lekár ti nič na to nepovedal?
vybrali ste si uz pediatra?, ja haldam nad jazerom niekoho neviete poradit? dakujem

@olylili no tak ja nad pupkom mám bruško tvrdé stále, no tlaky žiadne ani bolesti..ale myslím si, že to malá sa tam pučí asi alebo čo 🙂