icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
13. jún 2017

@olylili no tak ja nad pupkom mám bruško tvrdé stále, no tlaky žiadne ani bolesti..ale myslím si, že to malá sa tam pučí asi alebo čo 🙂

zuzacka16
13. jún 2017

@kattky no takže ešte ak dokážeš sexovať, tak potom klobúk dole žena 😅😀😝

olylili
13. jún 2017

@zuzacka16 aj po sexe dosť tvrdne bruško

kchan
13. jún 2017

Baby ja mam tiez aleze nechutne hroznu zahu. V noci sa nebudim na plny mechur ale na tu hnusobu zahu 😣 jedine co mi ako tak pomaha je pohar mlieka, su dni kedy vypijem aj vyse litra 🙈

kchan
13. jún 2017

@olylili to je taky pocit ako ked napnes brucho z celej sily akoby ti mala prasknut koza?

olylili
13. jún 2017

@kchan ja som tak pri prvej každú noc vypila liter mlieka bolo to hrozné nič nepomáhalo a spala som po sediacky

olylili
13. jún 2017

@kchan ako keby sa ti svaly stiahli

kchan
13. jún 2017

@olylili mne skrz tej zahy nechuti uz ani jest 😏 ani grgat uz nechcem, lebo aj z toho mi vybehne zaha 😓 tak potom asi mam to tvrdnutie, lebo kex zmenim polohu tak sa mi brucho tak akokeby uvolni

laura1804
13. jún 2017

@olylili
@kchan baby, ja presne to iste...len na rozdiel od prveho tehotenstva, teraz ma to trapi aj cez den...v noci musim mat pri posteli pol litra mlieka a popijam kazdu pol hodinu. Tuto noc som zaspala o piatej rano...

olylili
13. jún 2017

@kchan no môže byť ...Je to fakt nepríjemné pri druhej má nepalila vôbec a teraz len keď niečo zlé zjem a všetke deti husté čierne vlasy po pôrode 😀

olylili
13. jún 2017

@laura1804 mne to strasne zneprijemnilo koniec tehotenstva

laura1804
13. jún 2017

@olylili no pri prvom len koniec...teraz sa trapim uz od siedmeho mesiaca...

miriama11
13. jún 2017

@olylili vtedy mi nikdy nepovedali ze by to nieco znamenalo, bola som na kardiologii aj hematologii(nie koli opuchom) a nikde nepovedali ze je to daco nezvycajne, ale bolo to neprijemne, v tom teple som citila ako mi pulzuje v rukach a na nohy som uz nemala co obut, ale druhy den po porode som obdivovala ze mam clenky 😂

olylili
13. jún 2017

@miriama11 no veď to že ja už tiež nič neobujem vo štvrtok poradňa tak ukážem 😊

miriama11
13. jún 2017

@olylili nastastie je to teraz ok ale tak este 5-6tyzdnov tak uvidim ci sa nenafuknem.

kattky
13. jún 2017

@zuzacka16 tak dnes urcite nie ved ked sa teraz mam pretocit na posteli, tak slzy mi tecu a aj zajtra poradnu mam, tak sa aj tak neda.

olylili
13. jún 2017

@miriama11 keď to v tehotenstve sa dokáže zo dňa na deň všetko zvrtnúť

miriama11
13. jún 2017

@olylili to je pravda, ale uz sa to krati 😉

miriama11
13. jún 2017

@olylili inak som mala vtedy super topanky , take gumkove, aj teraz sa predavaju. Do tych mi noha vosla😉

blondie257
13. jún 2017

@olylili ano ouchy aj po odychu...aj po noci mam...rano mierne a do obeda katastrofa...ako slonica

anaj44
14. jún 2017

Ako je dobre reniest bábo z nemocnice. Známa mi vravela že ona prenášala vo vani je od kociara či lepšie vajíčko ? a čo mu obliecť

olylili
14. jún 2017

@anaj44 vo vanicke môžeš dostať pokutu a obliekam podľa počasia mám aj letný overalik aj s dlhým tak uvidím ako bude

olylili
14. jún 2017

@blondie257 a lekár ti nič na to nepovedal?

kchan
14. jún 2017

@laura1804 tiez som bola tuto noc skoro celu hore. Zobudila som sa na zahu, zacala som sa potit aleze hrozne, tak som stala v kuchyni v okne a pila mlieko rovno z krabice 🙈

kchan
14. jún 2017

@anaj44
@olylili ja mam vanicku peg perego, v nej mozem babo prenasat v aute, len mi treba tie auto kit pasy, no ale nove stoja cez 50€ co sa mi zda vela, tak ked zozeniem lacnejsie pojde maly vo vanicke, ked nie tak klasika do vajicka

ashley31
14. jún 2017

@anaj44 vo vanicke môžeš,ale musíš mať ju mať prisposobenu na prevoz čiže musíš mať autovanicku..a vajíčko úplne stačí a obliect podľa počasia ..keď bude nejak chladno tak dupacky,dlhým rukávom aj nejaký svetrík

olylili
14. jún 2017

@kchan ja tam mám novorodenecku podložku sestra malú tak celý čas vozila dúfam že maly nebude namietať 😊

kchan
14. jún 2017

@olylili myslis vo vajicku?

anaj44
14. jún 2017

vybrali ste si uz pediatra?, ja haldam nad jazerom niekoho neviete poradit? dakujem

zlatino9
14. jún 2017

@anaj44 ak mas vanicku aj s upevnenim pasov, kludne mozes, my sme maleho vozili vo vanicke dokial z nej nevyrastol...mala som vtedy Jane Slalom Pro.