Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili Presne )))))).No ja si myslím že keď prídu bolesti ten čas nevieš ani kde si.kym nasadená do autá dojdes tam. Máš dosť ešte kým tá zoberú no konec.
@kattky verím ti ja som Jak lopta a ešte na tvári mám toľko hnedých flekmi vyzerám Jak keby som mala špinavú tvar )))).Muz mi vraví bude mala krásna preto ty si teraz taká škaredá hahaha😍
@lilianna1xs o chvíľu to tu pôjde rad radom jedna za druhou 😊
@kattky už je maly otočený hlavičkou?moja už bola v 29tt otočená.
@lilianna1xs ja som sa pri dievčatách tiež zmenila nemohla som na seba pozerať 😀 teraz absolútne vôbec a pleť vlasy mám ako nikdy predtým 😊
@lilianna1xs no veru to sa tak hovori. Ja zase tvar mam cistu a vlasy vobec mi nemastneju. Jedine co mam tak to na bruchu vyrazky, ale viem ze oni su z potu.
@olylili ani Nehovor mne to už lezie na nervy vkuse som len unavená musím tak unavená navarit popratat behať po malého do školy tak poobede si ľahnem a tak chrapem odbunavy že muž ide do obývačky radšej si pozrieť telku.
@lilianna1xs ja som tiež strašne unavená ani mi mozog nemyslí len by som spala
@kattky ja som pri chlapcovy taku kradnú tvar mala až sa mi lesklá ružové licka som mala vkuse a teraz otras hihihi zničená taká som na tvári Jak vyčerpaná vkuse.
@lilianna1xs moj je dole hlavou vkuse od 20tt. Odvtedy sa ani nepohol. Aj teraz si len tak odfukoval. Este som sa pytala ci nahodou sa nezmenilo pohlavie, tak sa smial, ze ci sa bojim, ze by dievcatko islo v modrom z porodnice domov. Tak som mu povedala, ze do porodnice mam kupene biele oblecenie, ale ze doma vsetko pre chlapca 😅
@olylili hihi prespali by sme keby sme mohli a večer prechodim vkuse cely byt raz musím na wcko potom musím sa napiť potom som hladná a pozerám na hodinky už je 3hodin ráno bodaj by som nebola cez deň unavená .
@kattky 15 kíl? ??no keby ja som len toľko pribrala tak som happy. Ja mám hore 3 kíl čo je extrémne nenormal
@kattky vies že aj ja som chcela sa ešte raz pýtať lekára ale muž mi hovoril nepýtaj sa lekára pýtaj sa mna a ja ti vravím že to je moja modelka.))))))my tiež všetko mame nakúpené ružové a fialove.
@olylili to je iné z chlapcom.to žena cíti .
@vierkadominik1 oprava 31 kil🙂
@kattky muž take pokupoval šaty že ma do dvoch či troch rokoch vo obliekať .))))
@vierkadominik1 tak to je dost ... Ja planujem 30kg dat potom dole
@lilianna1xs tak to sa poponahlal riadne. Moj nastastie take neriesi. Chudacik teraz prisiel a uz aj zaspal na gauci. Bol v praci a prislo mu zle, tak bezal do lekara. Zajtra ma ist na rontgen hrudnika a aj odber krvy.
@kattky aj ja musim dat po porode dole minimalne 30kg. Ako pocas tehu som nejak extremne nepribrala, cca 9-10kg, ale pocas roku snazenia sa o bejby som z tych vsetkych vitaminov a hormonov pribrala 20kg, takze mam co davat dole. Hanbim sa na seba aj pozriet 😣 cez to priberanie pocas snazenia ani jedna stria sa mi nespravila, a bum v tehotenstve hned v stvrtom mesiaci mi popraskalo brucho, a teraz uz mam take ryhy na bruchu ze dovi dopo.a svrbi ma nehorazne ze do krvi by som si ho vedela vykriabat 😶
@lilianna1xs tu su nase vecicky. Extra skrinu sme dokupovali ku spalni. Toto vsetko sme podostavali.
Baby zacali ste niektora pit ten caj s ostruziny malinovej ci malinovych listov ci co to je 😀 ? Ak ano ako casto ho pijete denne?
@olylili no dufam, lebo vacsina zien z rodiny pri kojeni len pribrala.. fakt nechcem byt ten pripad, lebo uz teraz som ako hrosica. Ale zas aj keby, tak kvoli tomu urcite neprestanem kojit. Ja som ten typ, co si musi davat neustale pozor na to co a kolko a kedy zje, lebo priberiem aj zo vzduchu 😣😣😣

@lilianna1xs tak ja som pribrala 15kg. Ved uz som jak hrosica 😒