icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
14. jún 2017

@kchan ja tiež dúfam že nebudem mať ani teraz problém s kojenim po sekcii mi dokonca ešte skôr prišlo mlieko ako po normálnom mala mi ani deko neschudla

zuzacka16
14. jún 2017

@partishka zacala som ho vcera pit ten caj z ostruziny malinovej a este aj alchemiku..maju sa pit 2 salky denne z kazdeho,no kedze zacinam,tak som si dala zatial 1 z kazdeho a buduci tyzden uz 2 z kazdeho budem..

vierkadominik1
14. jún 2017

@kchan ja som pred 11 rokmi pri dcérke pribrala 25 kíl a pol roka po pôrode som dala dole 30 kíl a to tak ze som ani ne cvičila nič právě že som viac jedla lebo som kojila a dr mi povedala že to od kojenia som tak schudla 🙂

blondie257
14. jún 2017

@olylili no hej,ja som si aj myslela ze ten streptokok sa vratil..taka.intuicia

blondie257
14. jún 2017

@vierkadominik1 nic si z toho netob...moja mamca pribrala 35kg pri mne...a za pol roka slo dole....tie tukove kila idu lepsie dole a rychlejsie...uvidis....moja svagrina 25kg a za 6mes. Uz ich nema.....a ver ze ona sa neobmedzovala,mala bola zla,tak spala v kuse s nou...proste to slo dole.
Ja som.pri.prvej 18kg a teraz mam 13kg naviac
Ale mala.z toho nebere nic..ma len 2300g vsetko sa lepi na mna 😂

kchan
14. jún 2017

@vierkadominik1 no snad to pojde dole aj zo mna, lebo nechcem byt ako mrochta 😂😂

lilianna1xs
14. jún 2017

@kattky ja mám ešte aj Kommode mám od 3-2rokov sati veľkej skriňu mám teraz malé čísla aby som nemusela sa hrabať skriny.My sme všetko kupovali.

lilianna1xs
14. jún 2017

@kattky čo mu je.No môj všetko kupuje objednáva on sa veľmi teší na bambulku dokonca vyhľadáva šaty trička aj pre mna aby som mala rovnaké z malou)))))).Moj tiež keď príde z roboty zaspí hneď potom začne vysávať to už nevladzem ja robiť brucho ma tlači keď sa zohnem.

vierkadominik1
14. jún 2017

@blondie257 všetky schudnem a ešte V tých horúčavách až 😉

erikababula
14. jún 2017

Ahojte baby tak nakoniec sme pekne vydrzali lezim sice uz mesiac v nemocnici ale cisarsky uz mam naplanovany na utorok rano o 7...vtedy budem 38+0tt.takze hura konecne...vam drzim palceky aby ste vsetky vydrzali a hlavne aby ste boli zdravy☺

olylili
14. jún 2017

@erikababula držím silno prsty veľa zdravíčka

zuzacka16
14. jún 2017

@erikababula super,ze ste tak pekne vydrzali 😊 tak zachvilu tu uz mame prve babatko v skupine 😉😚

erikababula
14. jún 2017

@olylili dakujem☺napodobne

erikababula
14. jún 2017

@zuzacka16 jaj ani nehovor to ledva ledva doma 2deti navsteva raz za 2tyzdne ale oplati sa☺👶👣

riri123
14. jún 2017

@zuzacka16 v nasej skupine Júlovky je tých bábätiek už dosť :D

zuzacka16
14. jún 2017

@erikababula ja viem,ze je to tazke,ked mas uz deticky,avsak stoji to za to..drzim prsty,cakame na foto 😉✊✊

zuzacka16
14. jún 2017

@riri123 ja som myslela v tejto skupine teda termin jul 2017 😉 v julovkach aj v sukromnej pre julovky som tiez,sledujem to tam 😊

silvikaaa1
14. jún 2017

Ahoj dievcata tak
ako dopadli vase poradne v saci ak ste uz boli? ja som
bola dnes a dobre celkpm rychlo ma brali cize super.

riri123
14. jún 2017

@zuzacka16 okii ja len ze ked niee nahodou,tak aby ste sa pridali😁😁lebo sa to tam rozbehlo😆😊

zuzacka16
14. jún 2017

@riri123 veru akoby sa vrece roztrhlo 😲 tym babatkam sa nechce cakat,ked vonku uz take pekne pocasie 😊

ttami
14. jún 2017

@erikababula jeee super,ze ste tak dlho vydrzali,uff Mesiac je dost dlha doba,co si tam porabala??tesime sa na foto a drzime palce,aby vsetko dobre dopadlo😉

blondie257
14. jún 2017

Juuj babenky,ta mna dnes vsetko boliii ..

lilianna1xs
14. jún 2017

@partishka ja ho nepijem kamoske lekár odporučil piť lebo bola po termíne sa neotvárala .

lilianna1xs
14. jún 2017

@blondie257 ti verím dneska som cely deň chodila po meste seki vyplácať a 6krat som išla hore dolu z chodbami na trete poschodie mám dosť.teraz si ležím a nevladzem ist do sprchi.

petrikazuzka
14. jún 2017

@anaj44 dakujem a koho zvazujete na Jazere?

blondie257
14. jún 2017

@lilianna1xs ja od rana od 5tej.hore dcera starsia sli na vylet,tak rano ccela.zapliest vlasy,tak sme.skor vstavali,viezla som ju na 6:30 pred skolu,a potom poradna a obchody.....som prisla o 13tej dom ale totalne znicena akoby som dakde v lese drevo rubala
A este som upratovala v dome i po dvore,lebo zajtra pride cela dcerina trieda k nam.do lesa na opekacku,tak jasne ze pridu aj tu,ze kde to vlastne byva ...taze ....uf.....zajtra uz upeciem kolac aby mali co prekusit ked pridu tu

Lezim na posteli ale vsetko ma,sa neviem ako ulozit aby ma nebolelo telo

olylili
14. jún 2017

@riri123 a ako sa dostanem do skupiny?

lilianna1xs
14. jún 2017

@blondie257 hihi no už len by nám trebalo ozaj rúbať drevo,ja keď zaspia ozaj tak chrapem Jak keby som rubala drevo cely deň.

blondie257
14. jún 2017

@lilianna1xs ledva do sprchy som sa dotrepala....moje nozickyyyyy

zuzacka16
14. jún 2017

@olylili to by ta tam automaticky malo dat jed vyplnis termin porodu..ak ho mas vyplneny tak ho vymaz a znova vypln a si tam 😉