Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@freya1111 tie ich odhady sú s odchýlkou +-500g, niekedy aj viac. ani sa nečudujem teda, lebo žiaden utz asi nevidí, koľko má na sebe tuku a podľa priemeru hlavičky a max. ešte dĺžky stehennej kosti to je len hrubý odhad.
ja som sa tiež pýtala lekára, čo mi robil prietoky, či sa mu zdá byť malá nejak extra malá, tak povedal, že si s tým nemám robiť starosti. sestra mala dcérky 2,50 a 2,70kg a boli úplne zdravé, rýchlo potom pribrali. aj môj muž sa narodil drobunký, mamka tiež, takže to máme asi v génoch.
určite budú v poriadku, len to už musíme dotiahnúť do úspešného konca (a ešte úspešnejšieho začiatku) v kľude a pohodičke 😉
Ano viem ten rozdiel +-500 len no kazdy ked pise ake su velke tak samozrejme ze clovek rozmysla nad vselicim. Ale som kludna. Citim ze vsetko je v poriadku. Ani nepotrebujem aby malá mala 4 kila. Moze mat kludne aj 3 len aby bola zdrava. Este mame viac ako dva tyzdne do terminu, ale sa necitim na to ze to uz bude zachvylku.. ☺
Caute kocky,ja som sa vam tu vtierala z junoviek,tak v ramci solidarity oznamujem,ze uz to mam za sebou, treti den prenasania,ale zato expres rychlo, Julia, 3,6kg a 51cm
@senta_sofia tak gratulujem!! Krásna váha a super, že to šlo rýchlo, nezabudni pridať foto,držím palce v poporodnej rekonvalescencii 🙂
@vivilu prečítala som si tvoje obavy a je to v pohode, aj mňa poslednú dobu prepadali hrôzostrašné scenáre a po prečítaní jedného príspevku som zistila, že je to úplne normálne. Pred koncom má žena už precitlivenosti na rozdávanie a vraj je to znak blížiaceho pôrodu.Nieco na tom bude,lebo po včerajšom vyšetrení sa už otváram a skutočne už rozmýšľam iným smerom. Takže v pohode, všetko je ako má byť 🙂
@senta_sofia Gratulujeme ku princeznicke😉😍😍😍A skore zotavenie...
@kattky Tu je tiez taka horucavs takze moj denno denne ma teraz vysoky tlak ale limetku a citron matu lad sodu pije toto mu pomaha.
@vivilu vcera ma tak pichalo medzi nohamy ze az nevedela som zaspat,to uz musime cakat denno denne ine bolesti raz to raz druhe uz sa nam kratia dni ja mam este 4tt.Este musim si nakupit do nemocnice kozmetiku uz mam vsetko pyzama uz mi dosli takze ako tak som pripravena uz len musim do tasky podavat veci.
@lilianna1xs aj cesnak a pretlak zbija tlak.
@freya1111 svagrina povedali tu v Nemecku ze ma maly 4kila amal 4,500kg takze Asi ani tu nevedia presne povedat som zvedava kolko bude mat moja mne sa zda ze ja priberam nee mala minuli tt mala mala34tt 2,700 kg48cm ja 21kila navyse 😉
@lilianna1xs ja som si tiež ešte v stredu takú košieľku na ramienka dokupila a mám všetko aspoň dúfam zabudla som zoznam pýtať včera v nemocnici a dnes má strašne panva boli že ledva chodím
@kattky Aj to robi si stym cesnakom ale v robote pije len ten napoj.
@olylili Ja som bola na zápise v Nemocici a videla som ženy že mali na sebe leginove krátke nohavice a tielka ,Muž mi vravel no vidíš ty tu chodíš po meste vyhľadávať pyžama a každý ma na sebe obyčajne tielka.bolesti mám aj ja nevladzem stať dlho na nohách .
@lilianna1xs veď jasné zober si to v čom sa dobre cítiš ...A brucho mi už nerastie úplne prestalo vidím podľa veci ale za týždeň som zase 3 kilá pribrala vôbec neviem kde to ide
Aj vy platíte za každé sono ? Dnes som platila 10 euro, predtým po 5 euro a 2 euro za každý raz. Že vraj to poistovna neprepláca. Všetko len tak bez dokladu.
@olylili však aj ja priberám ale iba ja briberam podľa mna to je z vody lebo teraz už nejem toľko teplo je vadsinou pijem.
@lilianna1xs ja som sa bola prejst vcera okolo priehrady neviem mozno nejaké 3km to boli. A fakt som sa cítila lepsie. Ako brucho som mala napnuté sle ten pohyb je na nezaplatenie. A to bolo este dosť teplo u nas. Podla mna to treba len rozchodiť potom býva vraj aj porod ľahší, co je na tom pravdy neviem ale zistím urcite. Lebo ja sa podla mna dosť hýbem. Tak uvidime ci to malo efekt pri pôrode.
@katie23
@kattky
@zuzacka16
@jance333
@oknosmas
tak to je fakt zaujímavé, ja mám všzp. Fakt za každé som musela platiť. Keď som dala na net, či prepláca všzp sono, tak je písané, že len preventívne prehliadky a len 3x sono. Ale sestru vôbec nezaujíma, aká je poistovna. Jednoducho zinkasuje a píše si to do písanky.
@lilianna1xs ja tiež strasne veľa pijem a teraz telo zadržiava vodu
@diannna jasne že pohyb pomáha ja pri synovy som ôsmom mesiaci cuchala vonku na záhrade koberce maľovala cely byt vkuse upratovala mala som ozaj ľahký pôrod.Teraz tiež to iste ešte mám toho viac už jedno dieťa mám takze každý deň prechádzka do školy rýchlo navarit popratat keď treba po úradoch vybavovať a len chodím dole hore schodami z 3poschodia ale dneska som niejaka spomalená hodinu som ken kupelku upratovala a pozerám však to je už 11hodin ja ešte kopu roboty mám.)))))

@vivilu ja zas mam naopak. Som v 38 tyzdni a mala mala v pondelok 2660 gramov. Ja sa zas bojim aby nebola prilis malinka. Ja chodim v Nemecku k lekarke neviem ci to tu presnejsie meraju ci maju lepsie stroje. Dufam ze ano. Lebo napriklad kamaratka na SK teraz rodila a na poslednej kontrole vraveli ze maly ma 3800 a na niekolmo dni na to porodila 3300 gramov. Takze tak. Len dufam ze moja mala bude tiez ok a nebude vazit este menej. Podla lekarky je vsetko v poriadku.