Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ženy kupovali ste tie vankúšiky na hlavičku pre minima kvôli hlavičke ja som si ho objednala.
@lilianna1xs aký si kupovala? ja s tým isto počkám až na neskôr, čítala som čosi o bábätkách, čo sú v polohe KP, že môžu mať inak zdeformovanú hlavičku, takže uvidíme, čo bude treba. snáď to nebude zlé, neviem si predstaviť, jak je tam natlačená pod rebrami 😕 dnes v noci sa mi strašne nepohodlne spalo, ako ma tlačila pod rebrami, medzi rebrami, musela som podkladať brucho, aby to nebolo nepríjemné 😔
Ja som to mala 30tt mi tlačila do rebier asi týždeň nemohla som ani zohnúť ani spat neskutočná bolesť teraz už pohode,pri synovy som tiež kúpila ten vankúšik kvôli hlavičke bola som stym veľmi spokojná lekár mi to odporúčal teraz som zasa kúpila,po pôrode nechcem chodím po nákupoch ešte vtej horúčave a muž bude na Sku asi dva tyzdnne takze sama budem z dvoma detmi
@lilianna1xs ahaaa, o takom vankúši som ani nepočula. ale videla som ako sa môže podkladať hlavička KP bábätku len so skrútenou plienkou, aby ju držalo na stred, tak uvidíme, keď uvidíme 😔
sme sa tu bavili o tých obavách, čo teraz prichádzajú, tak ja veľmi ľutujem, že som guglila, lebo už sa bojím, nielen že bude moc malá, ale že bude mať zdeformovanú hlavičku alebo nôžky... no des. to tak na fázy prichádza strach a potom zase pohoda, že bude dobre a tá nedočkavosť, že už to bude čoskoro... hormóny sú sviňa 😀
@jance333 No hormóny robia svoje kamoska počas tehu tak zarasta na tvari sa obava či jej to už neostane.
@jance333 ja som ten vankúšik veľmi využila do kociarika som dávala tiež oplatí sa prvé mesiace ma dieťa mäkkú hlavičku to je špeciálny vankúšik pre malé.
@lilianna1xs 😂 i toho som sa bála v istých fázach, lebo kamoška ma strašila, že budem fúzatá 😂 a chvíľu sa mi aj zdalo, že sa to deje, ale buď to prešlo alebo som sa len vtedy veľmi sledovala a namýšľala si. našťastie u mňa žiadne zmeny, akurát mi vyskočili pehy a jedna pigmentová škvrnka na tvári, inak vôbec nič. veľa ľudí ma presviedča, že to bude isto chlapec, lebo som neoškaredela 😂
@jance333 ja mám celu tvar taku Haha to sa robí pri dievčatách pri synovy som tvar mala krásnu ružovú lesklu.kamoska ma normálne fuzi musí chodiť ku kozmetické hormóny jej to urobili.
@lilianna1xs na 34 tyzdnov to je dobre velmi. Len ja v 38-2660 gramov no dufajme ze nebude mala mat o 500 gramov menej ale viac ked tak 🙂
@lilianna1xs no toto bude nase prve takze by som mohla ist ale presne ako pises on nevie kde co mame niekedy akoby tu nebyval 😆😆 ach ti chlapi hlavna vec ze vie kde je chladnicka 😂😂
asi prestupim do dovery, lezie mi ta vszp na nervy. už trikrát mi spravili kiks, že vraj tam mám nedoplatok a vždy som im dokázala, že oni urobili chybu a ja to mám zaplatené.
Mne sa vyhodili, také ako keby škvrny na čele, myslíte, že to zmizne, alebo budem musieť ísť na nejaký peeleng, alebo čo ? 🙂
My sme vôbec vylúčili, akýkolvek alkohol a už nebudeme ani piť alko, radšej pôjdeme na dovolenku, aj s prckom na Mallorcu, krásne sme sa obaja odučili. 🙂
A chodím normálne von, žiadne problémy, tak dúfam, že tiež bude pôrod fajn. 🙂 teda hodne sa hýbem, aj si sadnem v meste, ale vonku sme až 5 hodín v kuse. Doma mám čisto upratané, tak čo sa budeme nudiť, nie 🙂
Dneska som videla maškrtu aj počula jeho srdiečko, moja láska, už keď pozeraám tie malé vecičky, tak sa teším nanho. 🙂
@anaj44 mne sa objavili hemoroidy v druhom trimestri tehu. Spociatku len male, vonkajsie, trochu svrbeli, no s tvrdou stolicou sa zvacsovali a zacali aj boliet. K lekarovi sa mi, priznam, s tymto velmi nechcelo ist, tak som sa poradila v lekarni. Treba jest vela vlakniny, pit tekutiny, nesolit a hybat sa. Dali mi mast avenoc s tym, ze ak by sa bolesti zvacsovali, mam vyhladat lekara. No a teraz som v 34 tt a musim povedat, ze hemoroidy takmer uplne zmizli. Jem vela cerveneho bobuloveho ovocia, melony, snazim sa obmedzit vyprazane jedla, mast som takmer celu spotrebovala, takze dufam, ze sa uz neukazu. Aj ked s porodom maju tendenciu znovu vykuknut .
V akych pracich prskoch-geloch ste oprali pre babatka vecicky? Viete poradit ktore su dobre? Zehlite vsetko? Vraj to dezunfikuje ja som sa to len nedavno to dozvedela 😀
Oprava- práškoch
@jance333 neboj sa,moja dcera prva bola KP...a mala od mojej pecene hlavicku lavu stranu zdeformovanu,nos do strany a nozicky troska vykrivene....ale za mesiac bola v pohode,nostek som jej pocas krmenia troska tlacila na druh sranu,hlavicka sa krasne sama vyrovala a nozicky sme.masirovali....vsetky neduhy tej KP polohy sa krasne dali do normalnu....aj kostrc aj vsetko...
Pri normalnom porode sa tiez hlavicka.zdeformuje a krasne sa vsetko.vyrovna...
A zas teraz je mala hlavickou dole,no odpociatku ma malo miesta a uz je popucena co bolo vidno na sone...tiez s clovek boji..ved 9mes ju chranime,strazime,modlime aby bolo.vsetko ok....ale ono to aj vsetko ok bude 😉
@freya1111 ja som prala v Persil Sensitive a Bupi Baby Sensitive, čo bolo práve doma. k niektorému praniu som pridala Sanytol na pranie (dezinfekčný prášok) a žehliť budem, keď konečne poskladáme s mužom komodu a veci už odložím definitívne naporiadok 🙂 ono s tými práškami sa ukáže až neskôr, ktoré vyhovujú, keď ich otestujú detičky 😉
@blondie257, och, ani nestraš s popučeným nosom. už po mne a mojej rodine má malá riziko, že zdedí škaredý nos, tak snaď sa jej ešte nepopučil vo vnútri 😨 ale preháňam, hlavne nech je zdravá.
@jance333 ja som vzdy chcela aby moja prva dcera mala maly nos po mne a nemala moje znamienka.....vsetko naopak..ma manzelov nos a moje znamienka .inac akokeby mu z oka vypadla 😂
A ten nos ma krasny rovny...to je chrupavka,tak to sa este vyrovna,
Takze v pohode aj keby bude miminko otlacene vsetko sa krasne vyrovna...
Mne je babenky od vcera..resp.od noci tak zle...3/4dna som prespala,zaludok ma boli neskutocne...aj mna prehnalo vela krat...asi antibiotika plus to zelezo ....asi mi.to nerobi dobre....
A cele telo ma svrbi neskutocne
A kde este do TP vydrzat....
@blondie257 určite je to tým spomen to na poradni ja tiež dnes len spim ...Spím a jem nic sa mi už nechce
Napodobne, neviem ako u Vas, ale tu v BA strašne divne počasie, absolutne som bez energie....
Inak nemáte niektora tiež menej plodovej vody? Lahky oligohydramnion? Zistila mi to ešte moja doktorka na poradni asi v 34 tt ale nikto sa k tomu nejako nevyjadril negativne...a uz v nemocnici na poradni som to tiež ukazovala doktorke a tá ma na ďalšie sono ani neposlala...
@zuzacka16 toto je hlavne jedlo pre chlapou.😉
@freya1111 No uvidíme koľko budú vážiť .

@zuzacka16 hihi keď máš iba jedno dieťa prečo nee.Ja občas idem z kamoškami na nakúpi potom na kávu ale vkuse telefón nám zvoní mamina kde je cukor kde mám slipy skriňu Asi nevidí takze nás rozhovor je neustále prerušovaný.Syn povie oci som hladný a on mi zavolá že čo mu ma dať jest proste Muži potrebuju len aby ich dakto riadil viedol.Ale na hlúposti vedia sami si poradiť 😉