icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
17. jún 2017

Uz len 22 dn, prosim nezabudni, cas sa krati. Plynie ako voda, neviem kto mi doda odvahu. V tych slovach co pravdy, zacinam sa pomaly uz obavat 😲😲😔

ashley31
17. jún 2017

@blondie257 radšej choď nech na vás pozri...držím palce 🙏

yulliette24
17. jún 2017

Neodsudzujte ma prosim: Nebola som tu dlho my sme mali termín 7.7.2017 bohužiaľ z môjho dievčatka z mojej Ninušky je od 20.5.anjelik, opustila nás v 34tt veľmi to bolí a už nedokážem žiť velmi sme ju milovali a milujeme stále tak ako aj vy svoje detičky, osudnou sa jej stala pupočná šnúra a zomrela mi.v brušku, pomodlite sa mi za ňu, chcem veriť, že netrpí a že je šťastná, prajem Vám krásne a zdravé detičky, ale musela som to napísat, patrila som k Vám...

ttami
17. jún 2017

@blondie257 silno drzim palce nech vsetko dopadne dobre a nech je to len plany poplach😉
Ja som od vcera tiez v nemocke,vysledky prietokov este horsie☹davaju mi infuzky lieky na zlepsenie prietokov,a este aj zelezo do mna pchaju tak ja uz ne taku zapchu budem mat 😠dufam,ze to vydrzime co najdlhsie

olylili
17. jún 2017

@blondie257 tak to určite chod držím silno prsty potom sa nám ozvi

katuscakzms
17. jún 2017

@yulliette24 je mi to veľmi ľúto. ...viem akú bolesť prežívaš. ..modlím sa za malého anjelika a prajem veľa síl zvládnuť toto ťažké obdobie 😥

olylili
17. jún 2017

@yulliette24 strašne ma to mrzí prajem vám veľa síl 💖

zuzacka16
17. jún 2017

@yulliette24 velmi ma to mrzi,neviem preco by sme ta mali odsudzovat,skor ta obdivujem,ze si mala silu nam to napisat,uz len tymto sa pred tebou sklanam 🎩 a prajem ti do zivota vela sil a hlavne aby ta coskoro tam ten hore obdaril tym najvacsim darom v podobe babatka ✊✊✊

ttami
17. jún 2017

@yulliette24 😢😢😢 oooochhh,velmi tazko sa to cita a nikto ta neodsudzuje,treba to so seba aspon tak dostat,a vediet,ze nesi v tom sama,je to strasne,jooooj je mi to veeeelmi luto😢je to pre vas este veelmi cerstve,jooj neviem fakt co napisat,slova su zbytocne,ale sme vsetke s tebou,kludne pis co ta napadne, skor ta najvacsia bolest aspon trosku prejde

yulliette24
17. jún 2017

Ďakujem Vám bála som sa, že to zoberiete negativne, milujte svoje deti najviac ako sa dá, deti sú to najnádhernejšie čo môže byť, navždy budem mamou aj keď si ju už nepohladkám, neobjímem a nepovie mi mami ľúbim Ťa...

oknosmas
17. jún 2017

😢 je mi to tak luto...drzim ti silno palce,aby ste to zvladli...neskutocna bolest to musi pre vas byt...silno ta objimam a tvoj anjelik sa iste ma dobre...a coskoro ti posle dalsie babatinko...modlime sa za vas...❤

gabrielita3
17. jún 2017

@yulliette24 je mi to strasne luto drzim palce a hlavne bud silna urcite sa ma v nebicku krasne ❤

lilianna1xs
17. jún 2017

@yulliette24 Viem si predstavit co citis,Drz sa ja som mala skoro to iste a po 7mesiacou som ostala tehotna.

gabrielita3
17. jún 2017

@freya1111 malu som kupala bud v harmanceku ked mala novorodenecke akne a potom v nivea baby 2v1 pena do kupela a sampon

yulliette24
17. jún 2017

Chcem Vás poprosiť ja mám srdiečkovú maternicu a ešte aj myóm a prisli mi.na to az na 3d, ak máte podobný problém a tehu Vám dopadlo resp. dopadne dobre v čo dúfam, napíšte mi.internú poštu, moje dievčatko bolo úplne zdravē a nezomrelo na to, ale neviem či s tým.mám ísť na operáciu alebo to.nechať tak, jedna pani doktorka mi.povedala, ze ona by si.maternicu dorezat nenechala...

anaj44
17. jún 2017

@yulliette24
viem sa vcitiť to tvojho nestastia na začiatku tehotenstva som prišla tiez o babatko mali byt dve ale ostal nam chlapček

yulliette24
17. jún 2017

@anaj44 ďakujem a je mi to ľúto drž sa a už len štastne dni ti prajem

lili_1
17. jún 2017

@blondie257 radsej utekaj drzim prsty 👍

lili_1
17. jún 2017

@yulliette24 je mi to luto 😢 drz sa a vela sil ❤ modlime sa 🙏

nenuska25
17. jún 2017

@yulliette24 drz sa! Veľká ľútosť co sa stalo! Bojuj, pomodlime sa za malicku

ashley31
17. jún 2017

@yulliette24 prajem veľa síl 😢

petrikazuzka
17. jún 2017

az sa mi slzy spustili...prajem velmi vela sil, aby ta bolest, co najskor presla a verim, ze coskoro opat budete mat radost z toho, ze Vam Vas anjelik z nebicka posle babatko ❤

denisekkk
17. jún 2017

@yulliette24 hrozne tazko mi je z toho. Som prave v 34tt a cely cas sa bojim ze sa daco stane...si velmi silna a velmi ti drzim palce...💓

jance333
17. jún 2017

@yulliette24 to sa tak hrozne číta, kde to ešte prežíva... veľmi ma mrzí, čo sa vám stalo. prajem veľa sily ísť ďalej. my už máme tam hore troch anjelikov a verím, že na túto štvrtú nám už dajú dobrý pozor 😢
držíme palce a myslíme na celú rodinku, aby sa - keď príde ten správny čas - šťastne rozrástla a znovu vám naplnila srdiečka radosťou ❤

yulliette24
17. jún 2017

Ďakujem Vám z celeho srdca

yulliette24
17. jún 2017

@jance333 ďakujem a prajem Ti aby si bola už len šťastná, verím že naše anjeliky sa tam spolu hrajú

nenuska25
17. jún 2017

@blondie257 daj vediet ako si dopadla !

monika994
17. jún 2017

Ahoj holky...můžu se k vám přidat? Jsem z CR a přestěhovala jsem se za přítelem na Slovensko..🙂 Býváme v Trenčíně...Jsem v 35tt...termín mám 20.7.2017...:) Vůbec tu nikoho neznám...tak bych byla ráda kdybych se tu třeba našla nějaká holčina která je taky prvorodicka a bývá Trenčín-juh 🙂 Ať mám s kým kocikovat :D Kdyžtak zprávy 🙂

katie23
17. jún 2017

@ttami Som na tom podobne...prietoky som mala hranicne, ale po infuziach sa upravili. Ked my nasadil lieky opat ich mam ako predtym...uz som 2 tyzdne v nemocnici😕

vierkadominik1
17. jún 2017

Aj ja by som to najradšej mala už za sebou. Blondie257 napiš si už v nemocke?