Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@nenuska25 to je normalne ..to nie je tvrdnutie bruska ..ja som si tiez myslela ze je ale v nemocnici ma usmernili ..tvrdnutie musi byt ako keby krct stahy ..spojene aj s bolestou ..ked mas tvrde ked stojis alebo sedis je tym ze babo tlaci napriklad chrbatikom. Nie je to to klasicke tvrdnutie. 😊
@lilianna1xs ja aj jedlo aj strasne veľa ovocia také fajne šťavnaté 😊
@lilianna1xs jooj robis chute na noc 😂
Som az vonku po par jahod sla 😂
Ale nestacilo.....este by som si dala dao fajne...
PRAJEM Vám ženy nech Vám to dobre všetkým dopadne 🙂 moja neterka už tento rok bude 2. narodeniny oslavovať kam to letí 🙂
@lili_1 po ukoncenim 38. Tyzdni sa uz dieta nerata medzi predcasniatka, je uz plne vyvinute, takzepre mna je klucovy tento tyzden. Sa nebudem stresovat, ked bude babo trochu nedockave a pride skor. Pre mna bude horsie ak budem prenasat viac ako tyzden. Sa ani nebude dat po schodoch chodit v tych horucavach😊 na urychlenie porodu
@ssiska_1
@nenuska25
v nemocnici mali na mysli asi tvrdnutie brucha co vedie k porodu, i predcasnemu.
Ale poslickovia, Fruewehen, stahy maternice, nebolia, resp. By nemali. Maju za ulohu, pripravit nas momentalne najvacsi sval k porodu. Ja ich mam uz od 20. Tyzdna a citim to, akoby sa mi napumpovalo brucho do maximalneho objemu,5 sekund to drzi a postupne sa to vypusta. So vsim vsudy, tak 30 sekund. (Ale kazda to pocituje inak. ja som mala pri porode strasne caste kontrakcie ale dost kratke, par sekund. Ine zeny maju bolesti i viac ako minutu, ale zas dlhsie rozovstupy medzi nimi.)
Vcera v noci som mala i 5 za hodinu, dnes som mala asi 1 za den. S malou mi to zacalo presne o polnoci, tak sa uz tesim aka zas budem vyspata...
Prave som jednu mala, takze som naratala do 45 a potom sa uz dalo stlacit brucho. Po 30 sek to prestalo rast.
@lilianna1xs u nas horucavy zacnu az od zajtra. Dnes bolo este fajnych 25 stupnov a vetrik.
@lilianna1xs pozeram, ze vo stvrtok 36 stupnov, pocitovo 40.. Mam ist k doktorovi, takze mu tam asi rovno porodim z toho tepla
Baby aj vam tam puchnu nohy? Hlavne clenky a prsty na nohach? Bo doteraz mi vobec nepuchli..zacalo to par dni dozadu...co na to ? Vylozit nohy ani studena sprcha nezabera...nieje to nejak nebezpecne?
Baby ja som sa o 2:10 zobudila na neskutocne palenie zahy, na to ked som vstala brucho napnute na prasknutie, na zaludku strasne tazko...uz som myslela, ze budem grckat aj prehanky...nakoniec nic z toho...chodila som po byte...bohuzial iskru sme nemali, tak som pila colu trosku, teraz som sa ako tak poskladala na gauc, tak snad to prejde, ale vysilena som z tej bolesti neskutocne...este do toho zacina maly kopat 😢
Toto nebol spanok....toto bolo bolestive prevalovanie sa z prava dolava a z lava doprava kazdu polhodinu,kedy som musela vstat a ist cikat.ked som aj zavrela oci tak som driemala max 20min....alebo vobec....
Dnesne zistenie,ze uz ani na chrbte nemozem spat...lebo mam pocit,ze sa zdusim
Och babenky.....uz "len" vydrzat.....a este kolkooooo??
@juliane126 strastne ja uz nevladzem ani chodit ,a ja musim ist zasa o dva tyzdnne ku lekarovy na vysetrenie neviem do kedy este musim chodit na kontroli)))))).termin mam 16.7 dufam ze dajak zvladnem ist das ste na autobus ku lekarovy.
@blondie257
Súhlasím, dnešná noc hrôza. A to este tento týžden horúčavy 😩 Šľak ma trafí
@blondie257 ja zas nemam tazkosti zatial len celu noc chodim pisat ale za sebou to uz asi ostanem na wcku sediet neoplati sami ist do postele.))))
@petrikazuzka asi babätko uz pribralo aeste ti nepokleslo, tak ti tlaci na zaludok. Ja som to mala tiez okolo 34. Tyzdna. Mne sa najlepsie spi v polosede, aspon 2 vankuse, jeden velky. Tak sa mozem prehadzovat kolko chcem a ani neviem ze som tehotna. Este je dolezite v noci nad ranom riadne vyvetrat byt, lebo v tych horucavach sa casto neda zaspat..
Joj babenky...ja mam uz cely tyzden katastrofalny...manzel mal zapal priedusiek a ja som od neho schytala kasel (nastastie len ten)...ale je to hrozne neprijemne a hlavne v noci,velmi ma dusi,rozboli ma brucho krize,dostavam z toho kasla poslickov...a do toho ma este malinka tlaci na rebra a pluca :-/ dufam,ze to skoro prejde,lebo porodim asi z toho kasla :D
Ahojte kocky...
Ja som bola v piatok na poradni,toz dribec ma cca 3 kg a na 29.6 sme objednani na sekciu...teda ak sa pankovi neuraci skor🙈....este sa musim psychicky pripravit a mozemee ist na to....😉
@matulka1981 och..to uz je o chvilocku...drzim silno palec...🙏
@oknosmas sak presne mi docvaklo ze to je tot za rohom uz😂😂...este toho ale toooolko musim postihat....🤔😉
Inak kocky ste tu niekto ktora by ste teoreticky mohla rodit buduci tYzden v trencine?😂😉

@nenuska25 no ze to mas tvrdnutie bruska co niektore mavaju uz aj od 7.mesiaca..lebo ako pises ked si lahnes tak to povoli..uz sa ti maternica trenuje na porod