icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
20. jún 2017

@kattky preco si myslis?ved termin mam az 9.7. 😉

zuzacka16
20. jún 2017

@nenuska25
@olylili
@blondie257 baby a ja zas naopak..citim sa velmi dobre akoby som ani tehu nebola vladzem predtym som hore schodmi vysla na etapy teraz na supu..niekedy mi vedia len clenky opuchnut..a cikat co som chodila skoro furt asi tak 2-3 tyzdne dozadu tak teraz to prestalo neviem co to je..zeby posledne dobre dni pred porodom 😆😆😆

zuzka_ant
20. jún 2017

@blondie257 ja ani nie nervna..mozno trosku na seba ze som taka leniva posledne dni..nic sa mi nechce.horuco, nevyspata, ani neviem co zo sebou..takze niesi sama ..asi nas tu bude viac🙂

blondie257
20. jún 2017

@olylili jj presne tak....

blondie257
20. jún 2017

@nenuska25 veru tak...mna straaaasne zlosti ze nic nevladzem robit....a to by som skalku celu prerobila,kosila,šila hamdmade veci...a nic....este ani normalne za stolom sa najest bo mala tlaci totalne dole na panvu....

blondie257
20. jún 2017

@zuzacka16 aspon niekto si tu posledne.dni uziva

@zuzka_ant asi jedno z druhym...

bubibu
20. jún 2017

baby, máte problém s hemeroidmy? som teraz v 37.týždni a sa mi akurát vyskytli. Máte nejaký typ ako si pomôcť?

zuzka_ant
20. jún 2017

@blondie257 urcite..z kazdeho trosku a mas dost.. ja len si dokola opakujem ze tolko som vydrzala, ze tych par dni je uz nic nieje....jedine co je mi luto ze som si tehotenstvo nejak neuzivala ako sa vsade pise..

zuzacka16
20. jún 2017

@blondie257 no ale ktovie dokedy 😆😆 zajtra sa zacinam na fitlopte pohupkavat aby to bolo 7.7. 😆😆

blondie257
20. jún 2017

@bubibu zavisi od toho ci mas vnutorne alebo vonkajsie...a ci iba bolia alebo aj krvacaju

blondie257
20. jún 2017

@zuzacka16 aj my chceme 7.7.
By bola sranda kebyze sme viaere taky krasny termin trafili 😂
Ja fitloptu nedam....ked si na nu sadnem tak malej sa to nepaci...a take supy do mechura ze ma hned z nej vystrie
@zuzka_ant u mna bol akurat pohoda 5.,6.,7.mesiac,vladala som,aj energia bola,aj spala som v pohode...no ale teraz uz len odratavam a o uzivani si tehu povedat nemozem

bubibu
20. jún 2017

@blondie257 vonkajsie, a nekrvajcaju len ma bolia.. Nie je to nič prijemne :( a rozmyšlam co s tým viem spraviť

zuzacka16
20. jún 2017

@blondie257 hej datum by bol krasny alebo aj 17.7. no dovtedy sa mi nexce cakat 😆😆 jaj no ja nastastie toto nemam problem teda uvidim zajtra ale celkovo zaciatkom 9.mesiaca som uplna ina predtym som mavala bolesti kostrce spodku a teraz akoby utalo

blondie257
20. jún 2017

@bubibu tak to mame rovnako,ked budes v sprche tak.si vzdy zosprchuj konecnik studenou vodou najviac aku zvladnes,aspon 15-20sek,on sa troska.stiahne a povoli bolest.
V lekarni si pytaj mast na vonkajsie hem. ( cipky ee lebo to.su na vnutorne) a hlavne vhodne pre tehotne,je ich viacero.
Papaj vela vlakniny a ak je to mozne po kazdej velkej potrebe sa treba umyt studenovou vodou ako som vravela a potom namastit...za takych 5-7dni sa to upravi.A ta voda a mast su na to aby nebolel hem.a sa stiahol.

blondie257
20. jún 2017

@zuzacka16 uf ja ked si.predstavim ze termin mame 15.7 a presunuli na.tych 23.-25.7 tak kludne to moze byt aj 17.7, no tiez sa mi veru dovtedy cakat nechce...
Toho 7.7 je.ideal 😂

bubibu
20. jún 2017

@blondie257 super, vyskusam. Ďakujem ti veľmi pekne za radu. Zajtra pôjdem na to, tak verím že to pomaly pomôže

zuzacka16
20. jún 2017

@blondie257 no tak u teba este tie 2 dni naviac by boli v pohode,no u mna je TP 9.7. a do toho 17.7. by fakt uz daleko bolo..tu kalkulujeme a tie nase srdiecka sa aj tak narodia,kedy pride cas a aj tak to budu pre nas tie najkrajsie datumy na svete 😉😍

blondie257
20. jún 2017

@bubibu rado.sa stalo a urcite pomoze 😉

blondie257
20. jún 2017

@zuzacka16 presne tak....pridu ked bude ten spravny cas....hlavne je,ze sme to dotiahli az dotadial....predsa su to uz pekne tehu tyzdne

zuzka_ant
20. jún 2017

@blondie257 ja som robila vtedy takze som bola znicena aj tak..bolo mi dlho na nohach cely den, bola som unavena a strasne krce v nohach,...ale nestazujem sa, tesim sa velmi👶😍

blondie257
20. jún 2017

@zuzka_ant pre tie nase drobatka vydzime vela....
Vsetky sa veeelmi tesime

zuzacka16
20. jún 2017

@blondie257 veru hej..ked si predstavim ako som sa modlila v skorsich tyzdnoch aby som sa nezacala otvarat,aby mi voda neodtiekla a podobne a teraz uz som taka kludnejsia,ked viem,ze tyzden uz dobry 😊

slimstar
20. jún 2017

Mne tiež nič nie je, keby nebolo tak horúco. Ale doma máme trošku chladnejšie, takže ešte sa dá. Hrozím sa tých 39 stupnových horúčav, čo majú byť koncom júna. 🙂

Môj priatel mu púšta tieto pekné španielske pesničky, od týchto chlapcov, že nech sa naučí po španielsky 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=b4MI7ppIoYo
blondie257
21. jún 2017

Ranko babenky....vyspinkane 😂 ??
Ja radsej neodpovedam 😕

Dnes rano som skoro zinfarktovala....vojdem.do garaze a tam.zrazu na mna vyleti nejaky vtacik ( nie vrabec,nieco vacsie) ...lietal jak zmyslov zbaveny......pootvaram garazove dvere nech vyleti.....kym dam zrat Zoji....ok vyletel...kukam odkial vosiel,cez male garazove okno......kukam poriadne a on sa u nas uhniezdil...fasaaaa...bordel vsade jak vlacil seno a blbosti do hniezda.....
A ja som sa cudovala preco pod pristreskom hned napojenym na dom kde mame drevnik....vzdy tam vysedavali vtaciky....
Joooj ale som dostala sok rano.....

ashley31
21. jún 2017

@blondie257 to si mala namiesto kávy :😝 ale ten bordel teraz čistiť 😠

blondie257
21. jún 2017

@ashley31 ved to cistenie.....bleeee
Tlak teraz ani nemeram,bo od soku a tych nervov bude aj cez 150...

Budem musiet dat sietku nejaku na to okno a aj kotolnove...snad to nepreďobe

slniecko323
21. jún 2017

@blondie257 aky mas tlak? Vcera si ho mala velmi vysoky. V spojeni s opuchmi ziadna sranda. Moze ist o preeklampsiu. Ak si dnes opat nameras tlak nad 140/90, tak by som na Tvojom mieste sla do nemocnice. Pri takom tlaku sa zhorsuju aj prietoky a mala nedostane tolko zivin kolko potrebuje a nebude priberat. Nieje to sranda, takze to nepodcen.

kattky
21. jún 2017

@zuzacka16 no mozes mat skor a ja zase mozem prenasat

blondie257
21. jún 2017

@slniecko323 tlak si sledujem,vcera som si este vecer premerala tak bol 139/92.
A teraz som si merala tak mam 137/92 a opuchnuta len lava noha.Ak bude tlak stupat tak pojdem urcite do nemocky. A ty ako?

erikababula
21. jún 2017

Ahoj baby tak posielam slubene foto uz to mame zasebou.Nasa Liliana vazi 2730g a 48cm☺