icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lili_1
22. jún 2017

@blondie257 ja tiez mavam a ked som tie priznaky spomenula vcera mojej dr tak povedala ze konecne a nech trvdne brusko poriadne....a ze som zatvorena a nevidi to na predcasny....hmmm uvidime... len keby ti poslickovia aspon neboleli staci ze si uzijeme pri porode 😀

slimstar
22. jún 2017

@partishka aj ja to mám, je to ako keby mi hore v klbe niekto silno stisol nohu, alebo tepnu a robí to malý, pretože cítim štuchy. Vtedy začnem kulhat, bolí to a deje sa mi to pri chôdzi, alebo v stoji.

blondie257
22. jún 2017

@lili_1 no ak si uz v 39tt tak uz si v podstate okolo terminu,takze moze to prist kedykolvek.
No ti poslickovia a tie bolesti nic moc...ale aspon vieme,ze mame cakat horsiu bolest ako je ta poslickova .....to bola utecha,ze ? 😂

diannna
22. jún 2017

@lilianna1xs ja chodím takto takmer kazdy den uz druhý tyzden, do chládku k vode. Uzasny relax to je a mozem rozmýšľať 😜 Co ako bude a kedy to pride. Mavam take piknikove dni a užívam si posledné dni slobody a bezstarostného zivota.

kattky
22. jún 2017

@vierkadominik1 ano v Michalovciach aj ty ci? Kedy mas termin?

olylili
22. jún 2017

Tak dnešná poradňa celkom fajn len kazdy týždeň 3 kilá priberám už som 20 kíl pribrala že už nemám priberať 10-14 júla sekcia na opuchy nepiť minerálne vody nesolit a veľa bielkovín

zuzacka16
22. jún 2017

@olylili no mne tiez teraz tie kila idu paradne hore co doteraz bolo ok a teraz co tyzden to kilo hore 😔 no ja zatial 8 kg naviac..no este to porastie..jaj ty ides sekciou tak uz aspon vies kedy to cakat 😉

olylili
22. jún 2017

@zuzacka16 bože a ja 20 a malý že je dosť veľký

jance333
22. jún 2017

@olylili súdiac z tvojich fotiek ti po pôrode neostane z tých 20 kg ničotné nič. i tak neviem, kde ich skrývaš 😉 ja som pribrala 8kg, ale vidím to mimo brucha i na stehnách a prdeli, ale nejak ma to netrápi. viem, že keď sa začnú behačky okolo malej, pôjde to dole. za posledné asi 2 týždne mi riadne vybehlo brucho, asi malá začula reči, že je veľmi malá, tak to dobehla 😂
už sa psychicky pripravujem i na tú sekciu, v podstate to môže byť už o týždeň a pol 😍

olylili
22. jún 2017

@jance333 veď aj lekár povedal že kde to mám ale malý je veľký 😀

vierkadominik1
22. jún 2017

@kattky ano michalovce no kde inde

vierkadominik1
22. jún 2017

@kattky termin mam na moje narodky to je 10.júl 🙂

zuzacka16
22. jún 2017

@olylili no ale to ti uz jedno moze byt ked ides sekciou..horsie by bol prirodzeny keby mal cez 4 kg 😉

kattky
22. jún 2017

@vierkadominik1 tak mozno sa tam stretneme ... Chodila som aj na predporodny kurz, ale tento tyzden uz som nebola nakolko uz dost ma vsetko boli a to tak autobusom sa niekde trepat.

olylili
22. jún 2017

@zuzacka16 tak to hej len panvu už mám rozostupenu na pol centimetra strašná bolesť

kattky
22. jún 2017

Ja dnes od rana tak divne sa citim. Rano skoro som vstala a kopa priehladneho vytoku zo mna vysla. Sli sme do mesta, trocha viacej som chodila a zase taky zvlastny vytok som mala na intimke. Uplne ako keby pocikana som bola. Moj vzdy do mna rype s tou zatkou. Brucho ma poboluje, ale nic hrozne iba tak jemne.

juliane126
22. jún 2017

@olylili este priber 5 kg a mas polovicu svojej vahy hore. Asi ti vlasy zhustli, inak neviem kde to schovavas.🙂

juliane126
22. jún 2017

@kattky inak ja som uz rodila,ale netusim ze je nejaka zatka a ci je priehladna to uz vobec nie

zuzacka16
22. jún 2017

@kattky no to moze byt aj veru ta zatka ona nemusi byt ruzovkasta ci tmavohneda ale kludne aj priehladna 😉

makitka1
22. jún 2017

Ja som v nemocnici v Ke v saci ...kvôli vysokému tlaku som 38tt+1 ...otvorená na 2 prsty dnes zo mna vypadla ta zátka ..co si myslite?

olylili
22. jún 2017

@juliane126 ja fakt neviem strašne som zvedavá koľko bude malý vážiť pri oboch dom 13 kíl pribrala a mali vyše 4 teraz asi 5 😀

zuzacka16
22. jún 2017

@makitka1 no ze ak ti zistia bielkovinj v moci tak ti vyvolaju porod lebo vysoky tlak a bielkovina je prekleampsia..a to len u DR ci aj doma si mala vysoky

olylili
22. jún 2017

@zuzacka16 zadka je taká tuhá hmota 😀

zuzacka16
22. jún 2017

@olylili no zevraj ako zelatina ci sopel 😂😂

kattky
22. jún 2017

@juliane126 ono kazdy ju ma inu. Niekomu odide skor a niekomu naraz s vodou.

makitka1
22. jún 2017

Tlak uz mám dobrý Dali mi magnezko infúziu . Tabletky a ležím v nemocnici ...len neviem ci tu ostanem a aj porodim alebo ..Hmmm som z ďaleka tak preto

kattky
22. jún 2017

@zuzacka16 ka mam v poslednom case bezne vytok ako sopel 😀 jedine ze po troche by odchadzala. Len neviem ci aj tak moze.

zuzacka16
22. jún 2017

@kattky ano moze aj po castiach odchadzat co som citala..no to neznamena ze hned aj porodis aj ked by si uz asi chcela co? 😂😂

olylili
22. jún 2017

@kattky aj ja mám ako priesvitný soplik 😀

olylili
22. jún 2017

@kattky a väčšinou po ťuťu muťu 😀