Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lili_1 no ak si uz v 39tt tak uz si v podstate okolo terminu,takze moze to prist kedykolvek.
No ti poslickovia a tie bolesti nic moc...ale aspon vieme,ze mame cakat horsiu bolest ako je ta poslickova .....to bola utecha,ze ? 😂
@lilianna1xs ja chodím takto takmer kazdy den uz druhý tyzden, do chládku k vode. Uzasny relax to je a mozem rozmýšľať 😜 Co ako bude a kedy to pride. Mavam take piknikove dni a užívam si posledné dni slobody a bezstarostného zivota.
@vierkadominik1 ano v Michalovciach aj ty ci? Kedy mas termin?
Tak dnešná poradňa celkom fajn len kazdy týždeň 3 kilá priberám už som 20 kíl pribrala že už nemám priberať 10-14 júla sekcia na opuchy nepiť minerálne vody nesolit a veľa bielkovín
@olylili súdiac z tvojich fotiek ti po pôrode neostane z tých 20 kg ničotné nič. i tak neviem, kde ich skrývaš 😉 ja som pribrala 8kg, ale vidím to mimo brucha i na stehnách a prdeli, ale nejak ma to netrápi. viem, že keď sa začnú behačky okolo malej, pôjde to dole. za posledné asi 2 týždne mi riadne vybehlo brucho, asi malá začula reči, že je veľmi malá, tak to dobehla 😂
už sa psychicky pripravujem i na tú sekciu, v podstate to môže byť už o týždeň a pol 😍
@kattky ano michalovce no kde inde
@kattky termin mam na moje narodky to je 10.júl 🙂
@vierkadominik1 tak mozno sa tam stretneme ... Chodila som aj na predporodny kurz, ale tento tyzden uz som nebola nakolko uz dost ma vsetko boli a to tak autobusom sa niekde trepat.
Ja dnes od rana tak divne sa citim. Rano skoro som vstala a kopa priehladneho vytoku zo mna vysla. Sli sme do mesta, trocha viacej som chodila a zase taky zvlastny vytok som mala na intimke. Uplne ako keby pocikana som bola. Moj vzdy do mna rype s tou zatkou. Brucho ma poboluje, ale nic hrozne iba tak jemne.
@olylili este priber 5 kg a mas polovicu svojej vahy hore. Asi ti vlasy zhustli, inak neviem kde to schovavas.🙂
@kattky inak ja som uz rodila,ale netusim ze je nejaka zatka a ci je priehladna to uz vobec nie
Ja som v nemocnici v Ke v saci ...kvôli vysokému tlaku som 38tt+1 ...otvorená na 2 prsty dnes zo mna vypadla ta zátka ..co si myslite?
@juliane126 ja fakt neviem strašne som zvedavá koľko bude malý vážiť pri oboch dom 13 kíl pribrala a mali vyše 4 teraz asi 5 😀
@juliane126 ono kazdy ju ma inu. Niekomu odide skor a niekomu naraz s vodou.
Tlak uz mám dobrý Dali mi magnezko infúziu . Tabletky a ležím v nemocnici ...len neviem ci tu ostanem a aj porodim alebo ..Hmmm som z ďaleka tak preto

@blondie257 ja tiez mavam a ked som tie priznaky spomenula vcera mojej dr tak povedala ze konecne a nech trvdne brusko poriadne....a ze som zatvorena a nevidi to na predcasny....hmmm uvidime... len keby ti poslickovia aspon neboleli staci ze si uzijeme pri porode 😀