Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@slniecko323 no hadam isla,ked sme na nu tak tlacili 🤣🤣
@jarunka102 tak ja to mám už dva mesiace to by som už aj asi porodila
@olylili no neviem...citala som,ze jedna mamicka to takym postupnym uvolnovanim hlienu tahala pekne do terminu
@jarunka102 tak uvidíme čo bude 😊
@diannna My pôjdeme sobotu tiež lebo v byte sa nedá vydržať len som vkuse sprche tak sa potim že až dneska37stupnou bolo a ja ešte som išla na nakúpi ešte take drobnosti kozmetiku do nemocnice a pizama a ťažký som si bola vadsie čísla pokupit.cajik pre mala som bola kúpiť po pôrode sami nebude určite chcieť ist von vtej horúčave ešte z malou pendlovať nechcem.
Chcem sa opýtať kupujete vodičku pre malé na pitie?kamoska mi vravela že aj prevarené vodu dáva piť,ja som ešte nekúpila musím ist kúpiť cajik už feniklový som kúpila.
@slniecko323 nie je to sranda,aj to svrbenie dlani co spominala, radsej dva dni v nemocke zbytocne ako by sa im malo nieco stat
@lilianna1xs ja kupujem lucku pre dceru ale ona je este na um a caj som jej vzdy davsla harmancekovy feniklovy mi povedali ze neni dobre davat ale aj tak som kupovala teekanne pre deti feniklovy a apotheke harmancekovy
@senta_sofia presne tak
@gabrielita3 No feniklový som nedávala stále malému skvor vodu pil vtákej horúčave.
@gabrielita3 a tá voda musí byť prevarená ? ja som myslela, že môže piť aj takú normálnu, či ?
@makitka1 mne trvalo 6hodin kontrakcii, i ked slabych, kym som sa otvorila na 2 cm. Budes mat aspon o daco kratsi porod, teda ak nepojdes cisarskym. Ja som este zavreta a som casovo podobne na tom.
@lilianna1xs
@slimstar ked budetete kojit, netreba vobec nic ine davat. Ziadne vodicky, cajiky, hlavne takym drobcom. Dietatko da prostrednictvom slin najavo co potrebuje a v pripade, ze je len smädne tak mliecko bude redsie, niekedy len taka voda. Na zaciatku je mlieko vzdy redsie a az to zadne je taka smotanka. A ked prilozite dieta vramci kojenia k druhemu, automaticky sa predne a zadne zmiesa a dieta pije mix. Ale 2 vypiju spociatku len valibuci.
Chcem sa Vas spytat, aj vas odber na strepptokokoka tak bolel? Az som z toho mala ruzovkasty vytok.
Som sa stazovala doktorovi, ze u mna poslickovia akosi su na dovolenke a teraz mi chodia kazdych 10 minut. Aj na ctg mi 2 zachytilo a tie som ani necitila. Asi, ze sa vela hybalo, ale to predtym vzdy a este viac.
@juliane126 ))))).Dakujem za radu no ktovie aké mlieko budem mat pri synovy som mala mlieko ako vodu.Co počúvam moje známe každá jedna sa nato stazuje .Skusam už v tehu brat vyramin D a calcium pijem veľa mlieka takze som zvedavá.😉
@lilianna1xs moja vodu vobec iba cajik az teraz konecne aj vodu do seba da ...
@slimstar nemusis ju prevarat mozes ju dat pit normalne ona uz je tak upravena ... ja som kojit nemohla mala bola na um takze my sme davali aj caje aj vodu
@juliane126 absolutne nic som necítila pri kultivacii na streptokoka, podla mna to spravil hemiltoniv hmat ked ta to tak bolelo a ako pozerám si uz v39tt
Och ženy mám take bolesti ako pred MS az sami nohy podlamuju Ešte Jak naschval hlava mi ide puknúť .Tabletky nemôžem žiadne nee?
@lilianna1xs mna bolela vcera hlava od rana dala som si klasika paralen a prešlo. Podla mna lieky mozme. Ved si zober koľké berú aj atb na streptokoka a vsetky tie mykózy a ďalšia vec cele tehu sa chránis od liekov a koniec tehotenstva zavrsis epiduralnou analgezou. Ved aj to sa dostane do krvi babatka. Nie?
@lilianna1xs *na mykózy malo byt
@lilianna1xs mňa tiež teraz často boli hlava tak si dám Paralen
Paralenku ani nemám ako naschval či chcem či nee musím ist do obchodu
@blondie257 no ako si dopadla s tým tlakom??
@lilianna1xs ono sa s tym da pohrat. V predu je vzdy len ta voda. Aby sa dieta napilo a pripravilo zaludok na tazsie. Po takych 10 minutach nie smotana ale salko tecie.:slight_smile
Ak dieta pije malo a casto sa budi kvoli hladu,myslim starsie, tak predne mlieko pred kojenim trochu odstriekat a babu nechat to viac vydatnejsie. Aspon na noc. Teda ak pije malo
Na mlieko povedat ze vpredu je voda a vzadu smotana ci salko... 😀 Ako viem, co tym chces povedat, ale az smiesne mi to prislo. Takze to mlieko sa deli na predne a zadne. Predne je skor od smadu, ma inu vyzivovu hodnotu, menej tukov atd... A zadne je na zasytenie, je hustejsie, bohatsie o bielkoviny, tuky... Ak je dieta smadne, tak sa napije len z predneho mlieka, ak hladne, taha dalej aj zo zadneho... Matka nemusi odstriekat predne mlieko, aby sa dieta dostalo k zadnemu ked je hladne. Dieta to dokaze samo, ono samo si to koriguje 😉
Ahojte! 😉 Hlasim sa Vam z nemocnice z Nemecka.O 13 dní skorej 22-ho sa nam narodila nasa laska Amira, 49 cm a 2.75 kg. V noci o 4 ej mi zacali bolesti. Voda mi tiekla. Ale nie az tak vela. Cize cely den mi isla voda. Do vecera 8ej kontrakcie. Coraz sa stupnovali a uz kazdych 1-2 minut. No otvorena som bola len na 3 cm. Takze mi dali nieco s cim mi napomahali otvorit sa. To stupnovalo kontrakcie cize mi dali epidural. Nebolo to lahke ale hlavne ze je s nami konecne. Kazdej z Vas Vam prajem lahky porod! 😉
@slniecko323
@juliane126 tak dúfam že budem mat vôbec dobre mlieko.pri synovy som mala mlieko Jak vodu vkuse plakal lebo on bol valibuk on chcel aby mu išlo rýchlo až hltal.😍Doteraz je taký Papac všetko zje nevibwra jedlo len ide do školy už sa pýta Mamka čo budeš variť.😀V škole Ho volajú bodygard.ja pri ňom vyzerám Jak školácka )))))).
@freya1111 Gratulujem veľa zdravicka zelam už to máš za sebou Jak ti Fajne.

@senta_sofia myslim, ze uz sla... uvidime ked sa ozve