icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
24. jún 2017

@kattky akurat sa chystam umyt dlazku, tak to asi nejak prekackujem. Malu som porodila akoby dnes, len to sme 2 tyzdne odlepovali 50 rocne koberce z podlahy, ktore tam boli prilepene asi chemoprenom. Islo to po milimetroch, prachu, cely den v podrepe. A ked som uz nevladala cupiet, tak som sa mohla povystierat pri odlepovani tapiet, pri kt. Tiez lepidlom nesetrili.
Pohybu bolo dost ale v tychto horucavach je i umytie dlazky jak vystup na Gerlach.

kattky
24. jún 2017

@juliane126 no veru ja kym doumyvala som tak mokra cela som bola.

nenuska25
24. jún 2017

Baby, ako sa plánujete stravovať po pôrode pri kojeni?

olylili
24. jún 2017

@lilianna1xs veď ja chodím úplne naširoko nedajú sa mi nohy spojiť strašná bolesť

olylili
24. jún 2017

@nenuska25 ja som obe kojila 3 roky a žiadny extra jedálniček som nemala zo začiatku aby bruška neboleli a potom už normálne vašeko

nenuska25
24. jún 2017

Hej hej, ja sa pýtam aj kvôli chudnutiu, lebo by som samozrejme rada schudla...Ale asi uvidíme, ako to pôjde....

laura1804
24. jún 2017

@nenuska25 ja som jedla vsetko zaradom a hlavne vela, lebo ma kojenie strasne vyciciavalo, chudla som velmi....

olylili
24. jún 2017

@nenuska25 ja mám pri kojeni 45 kilo ruky idú do mlieka to sa neboj aj bruško sa rýchlejšie stiahne

nenuska25
24. jún 2017

@olylili
@laura1804
No bodaj by, ja sa toho obavam, lebo ani pred tehotenstvom nie som zrovna postava modelky a musím si davat pozor na všetko co zjem....tak snáď mlieko budem mať a kojit budem , aby som schudla 🙂

blondie257
24. jún 2017

@nenuska25 to sme na tom rovnako...dufam,ze vazne pojdu kojenim dole tie kila

diannna
25. jún 2017

Ahojte ako sa cítite? Ktorá pôjde ďalšia na porod? My zajtra poradňa. A začíname 37tt. Vcera vecer som dostala ukrutne bolesti. Trvalo to pol hodinu. S velmi divnými intervalmi každé dve minuty. Rozmýšľam, ze toto nemozu byt kontrakcie sak to by som uz o chvíľu porodila. Tak som len cakala a prešlo to. Mala som ale kŕče v bruchu, ale mne to pride ako od žalúdka, asi mi tam mala tlači, lebo som aj zvracala a vtedy sa to uvoľnilo. No dnes citim ľavý vaječník ako keby ma bolel. Nemate s tym niekto skúsenosť? Mas ze take kŕče aj vy?

lilianna1xs
25. jún 2017

@diannna asi ti mala tlači už ma menej priestoru))))).ja už mám bolesti tri dni podľa mna asi ešte týždeň a porodim dufam už nevladzem ani chodiť ani jest mi už tak nechuti.medzi nohami ma tak boli nemôžem ani rozkročiť nohy pichá ma zdolu.Mam ist na poradňu piatok tak uvidíme či sa vôbec otváram už by s

diannna
25. jún 2017

@lilianna1xs tak ako pozerám uz si 38tt my keby este aspon tyzden vydržíme. Bolo by fajn. Rada by som to mala uz za sebou ale este trosku nech priberie. Len ak to mambyt takto, ze budem zvracať tak asi toho moc ani nenaberie. A cely cas som cítila chrbátik na ľavej strane a kopala len do pravého boku a teraz sa tam nejako zázračne otočila a kope aj z jednej strany aj z druhej. Dúfam, ze sa tam nezamotava do šnúry.... robia teraz sono kazdy tyzden na poradni alebo ako to prebieha?

lilianna1xs
25. jún 2017

@diannna Tak mne už ani nechuti jest tak veľmi len vkuse som smädná ono priberie neboj dieťa po narodení kamoska porodila malú 2,5kg a teraz nala je Jak buchta fajna.Este včera som Jak naschval po takej dobe popálila na bruchu nechtiac tak ma Páli určite mala bude mat fľak.Posledne dni som nemotorna.Teraz budú každý týždeň robiť ultrazvuk?ci len pozerať či sa otvárame ?

miriama11
25. jún 2017

@lilianna1xs neboj sa nebude mat flak, mam kamosku co pocas tehotenstva popalila brucho 2x (raz zehlickou, a raz o sporak) a maly je v pohode, ziadne flaky 😉

lilianna1xs
25. jún 2017

@miriama11 tak dúfam že to bude tak)))).Uz som taká nemotorna nevladzem ani stať dlho.

miriama11
25. jún 2017

@lilianna1xs urcite bude vsetko v poriadku 😉A necudujem sa ze nevladzes , ale uz len chvilu 😀Mne uz tiez pomaly dochadza para.

lilianna1xs
25. jún 2017

@miriama11 hihi verím ti muž dneska mi vravel že budúci týždeň pôjdem už ja si myslím že do 16teho to nevydržím 😂

juliane126
25. jún 2017

@lilianna1xs nebude mat nic. Len tebe sa popalila koza. Ved malu mas v plodovom vaku obalenu vodou. To by si musela mat v bruchu dieru,aby sa jej daco stalo a teba by to inak bolelo.

miriama11
25. jún 2017

@lilianna1xs no ja az po 20 , lekarka vravela ze skor to nebude, aj ja si to myslim .takze mam casu dost , este musim aj tak coto porobit doma.

juliane126
25. jún 2017

@diannna niektore zeny pred porodom zvracaju. Ale asi to bol len zaludok,nieco ti nesadlo, lebo pred porodom ta boli maternica, podbrusko popripade krize.

lilianna1xs
25. jún 2017

@miriama11 už my to ide ma nervy nevladzem ani variť muž príde z roboty a musí ešte okolo domácnosti porobit čo ja už nezbladnem neviem vravia že z dievčatami 2tt skvor sa rodí

lilianna1xs
25. jún 2017

@miriama11 už my to ide ma nervy nevladzem ani variť muž príde z roboty a musí ešte okolo domácnosti porobit čo ja už nezbladnem neviem vravia že z dievčatami 2tt skvor sa rodí 🙂

miriama11
25. jún 2017

@lilianna1xs no velmi by som tomu neverila ze 2tyzdne skor😂Ja som malu porodila 2dni po termine a teraz sa necitim ze by som mala ist skor, ani brucho netvrdne ani nic

mata128
25. jún 2017

@lilianna1xs nasa presne 14dni PO TERMINE 😂

olylili
25. jún 2017

@lilianna1xs môj prvá 7 dní po termíne a druhá by tiež skôr neišla 4 dní pred termínom sekcia lekár povedal že by som si ešte počkala kým by sa vypýtala a teraz pri chlapcovi sa bojím či stihnem predoperačné 😀

kattky
25. jún 2017

Vzdy v noci, alebo cez den take pravidelne menstruacne bolesti a aj bolesti krizou a nie a nie aby sa to rozbehlo 😢 uz musim aj vlozku nosit, lebo vzdy mam mokre nohavicky ci taky ako keby vodnaty vytok som mala. Moj priatel a aj svokra tvrdia, ze to moze byt plodova voda, ale ja neviem nemyslim si. Poradnu mam v stredu no kto vie ci mi bude krcok kontrolovat, alebo ci ma zase tak neodbije ako naposledy. 😒

zuzacka16
25. jún 2017

@kattky no byt tebou si dam porodnu vlozku a ked ju budes mat mokru tak idem s tou vlozkou do nemocky kde chces rodit a tam ti hned povedia ci je to plodovka 😉

olylili
25. jún 2017

@kattky chod si dať do nemocnice skontrolovať či ide o vodu oni majú taký prípravok

kattky
25. jún 2017

@zuzacka16
@olylili no uz aj nad tym som rozmyslala. Aj ked ja im tvrdim, ze to moze byt mozno aj moc nakolko mi maly tlaci na mechur a ked sa napinam, tak mozno, ze mi unikne