Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 tak ja dufam ze to pride skor ona je aj vacsia takze to bude fajn aspon by nemala 5 kil 😂 a s tym spanim som na tom podobne len ja ani nalavo ani napravo na chrbte vobec a po sediacky spat neviem 😂 do toho som zacala vraj aj chrapat tak je muz zo mna uz na nervy 😂
@kattky no ja som si hned tak pomyslela ze by sa to mohlo blizit lebo doteraz som taky nemala a mi to prislo cudne ...
@zuzacka16 no ako kulizu jasne ze nieee....myslela somm hlavne na tie, ktore partnera mat z akychkolvek dovodov mat nebudu.Alebo tie,ktore maju sekciu v celkovej napr.predsa to miminko uvidia skor...
Ja pri prvej dcere som mala manzela aj mamu,ale ta bola z dovodov strachu z komplikacii a znamosti na novorodeneckom.
Tak premyslam,ci to dam sama, a potom uz len zavolam..ala prekvapko...ale starsia dcera odmieta ist cakat kym bude po vsetkom niekde von v cakarni...jedine ak by tam.bolo wifi aby sa nenudila 😂 och joj mladez...
Tak uvazujem ze co a ako
@blondie257 no keby som nemala partnera pri porode,tak by som isla sama,lebo v mojom pripade by nemal byt kto,kedze nasi byvaju od nas 45 km..som ti chcela napisat ze dceru ale presne ako pises pubertaci by sa nudili co tam po tom ze mama je v bolestiach a prave privadza na svet jej sestru alebo brata 😊😊
@zuzacka16 no presne si to vystihla,ten jej pubertiacky postoj.....
To je spätna opora,ze?? 🙄
Uz terz vravi,ked ma videla ako mi bolo zle,ako sa clovek nemoze pohnut atd atd .....vravi,ze radsej tehtna nikdy nechce byt.....a este taka trauma z porodu 😂 ufff...tak ma pripravi o vnucata 😂
@zuzacka16
@blondie257 ja epidural tak isto nechcem. Skor rajsky plyn by som si dala ako epidural. Moj je rozhodnuty ist k porodu. Bojim sa akurat toho, ze mi bude zle, lebo teraz ked mam poslickov, tak ma dost napina na zvracanie.
Baby ja som dnes zistila že mám obrovský problém kvôli vlastnej hlúposti volala som na internete že potrebujem 3-tieho predoperačné a oni potrebujú niečo od obvodného a keďže som sa sem nedávno prisťahovala obvoďaka mám 300km od bydliska pri druhej mi zobrala krv moja gynekologička a s výsledkom som šla na ekg on napísal správu myslela som si že aj teraz to tak funguje som v koncoch neviem čo mám robiť už preložiť kartu 😰
@kattky to nevadi,moje vsetky zname co rodili pred nedavnom sa na porodnej sale 2-3x povracali ...je to normalne...takze z toho vobec neatresuje a nezapodievaj s tym....😉
@olylili a vazne ty gynekologicka nemoze dat papiere ma.predoperacne?
@blondie257 neviem ma to teraz zarazilo v stredu poradňa budú nrvozny lebo už minuly týždeň som mala byť objednaná aj keby som teraz šla vybaviť obvodného to už nestíham neviem čo mám robiť
@blondie257 ale prosim ta to len teraz ma take stavy,to ju prejde casom,este si to nevie dat tak do suvislosti..ja mam 17 rocnu segru a ta co niekedy dokazuje sa mi rozum zastavuje,no ku porodu by som ju nebrala,aby potom vobec este chcela mat deti 😅😅 oni maju este ruzovy svet,zodpovednost ziadna
@kattky rajsky plyn nie je tak ucinny ako epi a musis ho vediet aj spravne dychat inak nula bodov 😉 s tym vracanim nemaj obavy,nebudes prva ani posledna,niektore dokonca sa s prepacenim poseru pri porode,pri tych tlakoch je to normalne aj ked pre zenu neprijemne,no ver mi,ze ti to vtedy bude jedno 😉
@olylili a co potrebuju od obvodaka?...iba kartu nie?...nemozu ti ju poslat?...ja ked som si davala predoperacne tak iba kartu bolo treba a listok od gynekologa s tym som isla na internea dnes so vsetkymi tymi papiermi na anesteziologicke...tot vsjo...
@matulka1981 len obvodný je 300km vzdialený myslíš že by stačilo aby si cez počítač vyžiadali dokumentáciu karty?
@olylili ak potrebuju vymenny listok od obvodaka, tak nech Ti ho postou poslu, ak kartu, tu postou asi nebudu posielat. Zajtra cinkni na gyndu a sa spytaj, co robit, co Ti vlastne treba. Myslim, ze aj gyndos by Ti mal dat vymenny listok na interne predoperacne. Ale mozno chcu kratky vypis Tvojich ochoreni, ale to by mohol aj obvodak a poslat postou, alebo mailom 😉 Neboj, vyriesi sa to, len no stres 🙂
@slniecko323 výmenné lístky mám z nemocnice aj na internete aj na anesteziologicke tam ide asi o tie ochorenia skôr zajtra tam skočím osobne nadiktujem im adresu obvoďaka či sa to nedá aj tak na diaľku 😊 dúfam že niečo vybavím lebo presne od dnes o dva týždne by som už mala mať drobca pri sebe 😊
@olylili skus v nemocnici na gynde kde bude sekcia povedat ze aky mas problem pekne poziadat,neverim,ze neurobia ked je taky problem.
Ved ak ides akutne na operaciu,predoperacne ti urobia tam.
@blondie257 veď jasné hádam sa to vyrieši čím skôr
@olylili skor si myslim, ze ze oni si nic nebudu zistovat, hodia to na Teba, ze to mas zabezpecit. Ja by som zavolala obvodakovi co potrebujes, nech Ti to posle.
@zuzacka16 jj presne,javravim,ze este nazor 100x zmeni kym dojde na lamanie chleba...v kazdej oblasti
Och,dneska mi mala dava zabrat,take kreacie ake ona robi v bruchu....mechur a konecnik auu.....a asi cez pupok vyjde von dnes 😲 dufam ze sa tam nekruti bars aby si neomotala pupocnik
@slniecko323 ako po vikende?
@blondie257 presne sa aj ja toho stále bojím keď sa tak veľmi hemží aby sa pupočnikom neobmotal a od včera je stále v pohybe
@slniecko323 tak tam zmehnem a opýtam sa čo všetko od neho potrebujem
@olylili nasa tiez ...a v noci ako vystrajala az som zufala bola,reku cez den spi a v noci je aktivna,reku co ma rezim obrateny,reku fasa alednes to pokracuje....druhykrat ked sa hybem tak je tichucko,ale teraz sa hybe ci nieco robim alebo nie.
@blondie257 Veď ja tiež pozerám čo tak ožil posledné dni bol úplne kľudný až som mala strach 😀 asi dostávajú posledný dych pred pôrodom 😀
@blondie257
@zuzacka16 tak zvracaju zeny pri porode to viem, lebo vravela nam ta porodna asistentka. Bude tam moj priatel, tak mi aspon mysku podrzi 😂 aspon k niecomu tam bude napomocny.
@blondie257 bez zmeny. Dnes som sa dozvedela, ze si ma tu nechaju do porodu... uff Takze nadsena niesom, ale budem to musiet zvladnut.
@slniecko323 juuj tak to ma mrzi....uvidime ako dopadnem ja zajtra....
tak baby, držme si palce. vidím, že zajtra máme poradňu viaceré, tiež som zvedavá, čo ďalej, ale pravdepodobne do konca týždňa budem musieť obehať predoperačné a v piatok alebo v pondelok do nemocnice na plánovaný cs, keďže malá stále odmieta urobiť netopiera 😀
inak sa cítim super, síce už menej zvládam fyzickú robotu, ale to je už teraz normálne, ešte si veselo obehávam mesto a obchody a každý sa čuduje, z čoho to ja idem vlastne rodiť. ono sa bruško síce zdá stále dosť malé, ale ja cítim, že za posledné týždne pribrala a možno teda pokorí i hranicu 3kg, keď boh dá 🙂
@olylili mne papiere na predoperacne davali v poradni v nemocke, obvodaka ani gynekologa nic nepytali

@blondie257 tak ja by som rada bez epi,ale ak bude bolest silnejsia ako ja,asi ju vyuzijem..partnera tam chcem,lebo aspon sa nebudem citit tak sama a ved nech si aj on pozrie,ze nie je to take jednoduche..a co sa tyka,ze mu dolamem prsty od bolesti,nevadi,ked sa doma "klckujeme" zo srandy,tak vzdy mi povie,ved tu nemas ziadnu silu,tak uvidi potom,ci ju budem mat 😊😊
A nikto iny pri porode uz nebude,iba on,nepotrebujem tam mat celu kulisu rodiny 😁😁😁