Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dievcata ktore uz ste rodili ake to boli bolesti le
Lebo mna strasne krize bolia ale ze stale a take tie bolesti ako pri ms pocitujem menej niekedy po pol hodine niekedy po 10 minutach...
Ahojte...
Toz my zajtra nastupujeme do nemocky a vo stvrtok sekcia...normalne zacinam mat stres...🙈Este do roboty porobit ficim co treba,starsie dieta doma mam chore dufam ze ju to do wekendu prejde...vsecko naraz....pomoooooc....🙈Idem zaliat kafe nech postihame co trebA...len keby to teplo nebolo jak fras😜😝
@lyly11 kraaasne foto😍My sme nestihli tento x ale uz mam dohodnute newborn foto tak snad aspon to dame😉
Kocky som v 31tt podla uzv babo váži 1768g neni to vela?
Mne dnes spravili hamiltonov hmat o 9.00hod.cakam kedy sa to rozbehne.👍
@marienka2424 preco ti vyvol.porod?
@marienka2424 ja by tiez uz chcela som to mat za sebou. A nebolelo to ? Mne zajtra na poradni by hi mohol tiez urobit nech sa uz netrapim.
@sofia1 nie, je to uplne v poriadku 😉
@slniecko323 dakujem😊
Nechcu to naťahovať.nebolelo,len trošku nepríjemné to bolo
@marienka2424 Aha. Ja dnes od rana bolesti, take zvlastne mam. Ty zatial nepocitujes nic ?
Hej.od kedy mi to spravili tak mám bolesti také mierne ako keď mi mrska má prísť
@ttami ako zle dopadol usg? Malo vody? Zle prietoky? Male podrastlo?
Ak by to bolo ozaj nie velmi dobre, tak aj bude lepsie ukoncit tehotenstvo a malinka to postupne dozenie ;) Nezufaj, vsetko bude dobre 🙂 Aj ja som v nemocnici uz 4 tyzden a tiez ma nepustia do porodu. Je velmi dolezita pozitivna myseľ. Zvladnete to👍
@marienka2424 take bolesti mam dnes od 4 rana. Aj bolest krizou. Potom podaj info ked to budes mat za sebou.
Tak kocky predoperačné vybavené 4-teho ráno na lačno 😊

@kitty18 no veru aj ked priatel by velmi chcel byt kolo porodu, tak neviem ci mu to vijde