Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Och Bože ta horúčava dusnota ma normálne že zabija 😝
Tak dievcata drzte palce uz som v nemocnici otvorena na 6 cm ale problem je ten ze mala ma cca 4200 tak nevedia co so mnou.... Joooj panika stres ....
@kattky ale joj nesranduj, termín mám 9.7., no čakám na dátum 7.7. 😅 len či sa aj dočkám, však? 😂 no ja na fitlopte už ani neskáčem, nechce sami, furt čosi robím, umývam (včera napríklad balkón), skŕčam sa a podobne a žiadny posun, no asi to má prísť, keď to bude malá chcieť a nie ja 😀
@kattky no ja som prišla domov z poradne a také špinenie na nohavičkách, tak som si myslela, či to nebola zátka, ale to len po vyšetrení asi krčok podráždila, takže nič opäť 😅 no ja by som tiež nechcela prenášať, ale veď ešte má vlastne čas týždeň a pol, tak uvidíme, ževraj baby sa pýtajú skôr, no tejto sa akosi nechce, ešte aby som chalana nakoniec neporodila 😂
@slniecko323 @katie23 usgnalez bol taky isty ako pri prijme,mala zaistava dufam,ze len vahovo,za tyzden pribrala z 1600na 1700,prietoky zle,len nech vydrzime este do konca tyzdna,nech dokoncime 36tt,a ty si uz mala e bre prietoky ze ta pustili domov??ufff 4 tyzdnebyt v nemocke to by na polozilo,ale ked clovek musi,a nezaberaju lieky na tlak??
@kitty18 drzime palce,aby to bolo cim menej bolesti a hlavne kratke😉

@olylili tak veru. Keby kazda jedna sme vedeli, ze kedy je nas ten den D