icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
27. jún 2017

@olylili tak veru. Keby kazda jedna sme vedeli, ze kedy je nas ten den D

katie23
27. jún 2017

@ttami Vcera ma pustili domov. Ale v piatok idem na CTG ale verim, ze to potiahneme do terminu v domacom prostredi a nie v nemocnici...

katie23
27. jún 2017

@ttami Bola som v nemocnici 3 tyzdne...a stacilo my. Hlavne, aby vsetko bolo oki a babatka nam rastli... a ak smiem vediet, tak Tvoj drobcek aj zaostava v raste?

olylili
27. jún 2017

@kattky no prvú keď som čakala tak to čakanie bolo o život ešte som aj týždeň prenášala

kattky
27. jún 2017

@olylili tak ja dneska id stvrtej rana mam menstruacne bolesti take nepravidelne. Krize ma bolia tak isto a aj take navaly horucavy mam a vzdy ma na velku tlaci. Neviem ci to su taky dlhy poslickovia, alebo sa to pomaly zacina.

vierkadominik1
27. jún 2017

Och Bože ta horúčava dusnota ma normálne že zabija 😝

olylili
27. jún 2017

@nenuska25 nie v utorok 4, predoperačné a sekcia 10 alebo 14-teho budem 39tt

olylili
27. jún 2017

@kattky mne pri prvej začali o ôsmej ráno pravidelne každé 10 minút potom každé 7 prehanalo má a keď som mala každé 5 tak som šla za sestričkou otvorila som sa z hodiny na hodinu a o pol tretej bola malá na svete

kitty18
27. jún 2017

Tak dievcata drzte palce uz som v nemocnici otvorena na 6 cm ale problem je ten ze mala ma cca 4200 tak nevedia co so mnou.... Joooj panika stres ....

olylili
27. jún 2017

@kitty18 držím prsty moja tiež mala 4300 a 54 cm to dáš 🙏

kattky
27. jún 2017

@olylili teraz neviem ci mam cakat do zajtra do poradne, alebo ci mam ist do nemocnice, aby ma skontrolovali

jance333
27. jún 2017

takže my sa hlásime budúci pondelok v nemocnici a sekcia bude v utorok alebo vo štvrtok alebo v piatok... uvidí sa. tento týždeň obehať predoperačné a potom už len čakať, kedy si nájdu čas alebo ako určia lekári.
@kitty18 silno držíme prsty, dáte to!

oknosmas
27. jún 2017

@kitty18 drzim palec!!!

ashley31
27. jún 2017

@kitty18 synator mal 4240 g a 53 cm a porodila som do 4 hod od prvej kontrakcie 😊 takže sa nemusíš báť ...dá sa to 😉...držím palce

olylili
27. jún 2017

@kattky ak nie sú pravidelne nikam by som nešla ak máš zajtra poradňu

kattky
27. jún 2017

@olylili no uz ma to konecne nejako prechadza. Dufam, ze zajtra mi mrkne krcok, aby som vedela na com som.

olylili
27. jún 2017

@kattky určite aj ich popytaj sama mne stále teraz kontrolujú aby si vedela

kattky
27. jún 2017

@olylili tak sa doma debilne citim. Kazdy mi len vyvolava ako sa citim a ci nerodim. Uz na nervy vsetko.

olylili
27. jún 2017

@kattky mne tiež lezú už na nervy tie otázky asi ako sa v tom teplé mám cítiť

kattky
27. jún 2017

@olylili no presne. Ja jak hrosica si pripadam. Velmi by som chcela este do konca tyzdna to mat za sebou.

kattky
27. jún 2017

@zuzacka16 ako si dopadla na poradni?

olylili
27. jún 2017

@kattky možno aj budeš treba skúsiť niečo na podporu a urýchlenie

zuzacka16
27. jún 2017

@kattky no moja nijako, stále nález taký istý ako predtým týždňom, len na špic prsta, takže zas o týždeň mám prísť, ak neporodím náhodou dovtedy, čo asi nebude 😕

kattky
27. jún 2017

@olylili no ale co take. Sex nepomaha, skakanie na fitlopte tak isto nie, umyvanie dlazky stvornozky tiez nie. Ja som odolna asi voci vsetkemu.

kattky
27. jún 2017

@zuzacka16 no nikdy nevies. Mozno ze skor porodis ako ja.

zuzacka16
27. jún 2017

@kattky ale joj nesranduj, termín mám 9.7., no čakám na dátum 7.7. 😅 len či sa aj dočkám, však? 😂 no ja na fitlopte už ani neskáčem, nechce sami, furt čosi robím, umývam (včera napríklad balkón), skŕčam sa a podobne a žiadny posun, no asi to má prísť, keď to bude malá chcieť a nie ja 😀

kattky
27. jún 2017

@zuzacka16 no asik. Ja dneska uz ocakavala a vidis pol dna bolesti a potom nic. Nechcela by som prenasat 😒

diannna
27. jún 2017

@kitty18 držím palce a co najmenej bolesti!!!

zuzacka16
27. jún 2017

@kattky no ja som prišla domov z poradne a také špinenie na nohavičkách, tak som si myslela, či to nebola zátka, ale to len po vyšetrení asi krčok podráždila, takže nič opäť 😅 no ja by som tiež nechcela prenášať, ale veď ešte má vlastne čas týždeň a pol, tak uvidíme, ževraj baby sa pýtajú skôr, no tejto sa akosi nechce, ešte aby som chalana nakoniec neporodila 😂

ttami
27. jún 2017

@slniecko323 @katie23 usgnalez bol taky isty ako pri prijme,mala zaistava dufam,ze len vahovo,za tyzden pribrala z 1600na 1700,prietoky zle,len nech vydrzime este do konca tyzdna,nech dokoncime 36tt,a ty si uz mala e bre prietoky ze ta pustili domov??ufff 4 tyzdnebyt v nemocke to by na polozilo,ale ked clovek musi,a nezaberaju lieky na tlak??
@kitty18 drzime palce,aby to bolo cim menej bolesti a hlavne kratke😉