Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dievcence dakujem za podporu nakoniec to skoncilo akutnou sekciou malinkej sa nechcelo posunut dole .... Potrapila ma riadne 2 dni bolesti ale nastastie je v poriadku ma 3900gramov a 51 cm 😍
@kitty18 Gratulujeeeem a skore zotavenie a vela zdravicka prajem ;)
@blondie257 ty co ako?
@kitty18 gratulujeme,vela zdravicka😍
@kattky no bolesti neutichaju....silna menstruacna bolest,krize ma bolia,obcas to vystreli aj do slabin...tepla sprcha nepomohla....
Zatial chodim hore dole po dome a ratam intervaly....no mam pocit ze sa dajak skracuje interval..bolo to kazdych 5min a teraz nejako catejsie..uz aj po 3 min teraz boli stahy...plytko a rychlo sa mi.dycha...ked sa stah uvolni je to ok,len bokest krizov a menstruacna....no ked dojde stah tak je to take...vydrzat a predychat sa to zatial da....a vtedy tlaci aj na konecnik....netusim ci ist abo nie
@blondie257 no ked sa uz skratilo na 3min pravidelne tak by som sla, urcite to bude dnes 😉
@blondie257 tiez by som sla,aby si potom nerodila niekde na pol ceste 🙂
Drzime palce,nech to mas rychlo za sebou 🙂
@blondie257 rychlo do nemocnice
@kitty18 gratulujem vela zdravicka melinkej a mamine skore zotavenie😍
@blondie257 no ked a 3 minuty asi by sim isla...hlavne ak si uz druhorodicka😉👍drzime palceky🙏
@blondie257 urcite chod to sa uz rozbieha pôrod,drzim palceky
@blondie257 no neviem. Mne raz vravel doktor, ze ak budem mat kontrakcie kazde 3-4 minuty, tak ze uz mam ist do nemocnice. Ja vcera co som bolesti mala, tak tiez pot ma oblieval.
@kitty18 Gratulujeme! 😍
@blondie257 Drzime palce a tesime sa na dobre spravy o novom prirastku 🙏
@blondie257 no moja ako?uz si sla do nemocky?ak ano,drzim palce,daj potom vediet ako si dopadla..ak to ustalilo skus si stiahnut aj appku na kontrakcie,pocula som,ze je to fajn
@zuzacka16 no po poradni je to tak, ze robili mi ctg a vsetko oki. Tlak 120/95 a to som tristvrte hodiny cakala v cakarni. Doktor mi opat nechcel skontrolovat krcok. Pytala som sa ho ci to mi krcok neskontroluje, tak ze on uz nekontroluje, ze je to uz zbytocne jedine, ze by som ja chcela vediet ci sa otvaram. Tak mu vravim, ze by som chcela vediet na com som, tak som sa sla vyzliest. Vzdy krcok mi kontroloval ultrazvukom no teraz natiahol rukavicu na ruku a dobre, ze mi celu ruku nevopchal do mna. Neviem ci to mi neurobil hamiltona, lebo mi povedal, ze mam vydrzat, ze to je kus neprijemne a ze po tomto mozem spinit, tak aby som sa nezlakla. Vraj krcok sa mi skratil o polovicu a otvorena som na spic prsta. Teraz som u sestry. Bola som hned na wecku a na toaletaku take kusy hlienu som mala, tak neviem ci to nebola zatka.
@kattky no tak to ti urobil hamiltona,lebo ked pises o hliene,tak tym vie aj zatku spustit..toto robil aj znamej a tiez sa jej potom zatka spustila a porodila 3 dni po termine..na spic prsta som aj ja otvorena tak som zvedava ci nahodou aj mne nebudu v utorok robit toho hamiltona kedze buduci tyzden v nedelu mam termin..ty mas termin uz teraz v sobotu ze?a vlastne ked do soboty neporodis tak co potom?
Ahojte 🙂 tak dnesna poradna v nemocnici dopadla dobre 🙏 ctg aj sono v poriadku 🙂 maly ma cca 3600g, krcok polotuhy 1,5cm a otvorena na 2 prsty 🙂 tak snad nebudeme prenasat 😀
@blondie257 ja som natom podobne.

@romi2 mno mne mal minule este kontrolovat krcok a vysral sa na to. Teraz uz sama mu poviem aby mi ho skontroloval ak sam od seba nebude chciet a ak nie, tak pockam na priatela a pred vecerom pojdem do nemocnice. Poviem, ze mam bolesti a aspon tam ma skontroluju.