icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
28. jún 2017

@kitty18 Gratulujem peknú vahu ma.Vela zdravicka.

olylili
28. jún 2017

Tak ultrazvuk všetko v poriadku malý má 3300 gr a 51 cm ešte čakám na poradňu a mám fakt už od rána dosť

katie23
28. jún 2017

@olylili Waw...nadherna vaha❤

zuzacka16
28. jún 2017

@kattky no to bol hamilton,pockaj este aby si dnes vecer nebezala na prijem 😂😂😂

kattky
28. jún 2017

@zuzacka16 tak radsej poobede, lebo vtedy je uz priatel doma, tak aspon aka taka psychycka podpora.

olylili
28. jún 2017

@katie23 že už je pekne zrelý aj keby sa teraz vypýtal na svet 😊

zuzacka16
28. jún 2017

@kattky vsak aj vecer bude doma nie?ci sa niekde chysta??jedine ta tak viezt do porodnice 😂😂 jooj sa smejem no pres chvilou som revala ak mala ako vsetko to zvladnem 😕

kattky
28. jún 2017

@zuzacka16 no cca od tej 16tej az do rana do 5 je doma cize v tom case by to mohlo prist. Vcera sme boli u stryka, tak mu vravim, ze ak by som nemala koho zavolat, tak ze pocitam s nim, aby ma odviezol do porodnice.

slniecko323
28. jún 2017

@olylili to akoze podla coho sa vyjadril ze uz je zrely? Podla hmotnosti? Jeho hnotnost nezarucuje zrelost... Ti gyndosi su nepoucitelni...

zuzacka16
28. jún 2017

@kattky ale neboj urcite ta niekto odvezie,ja to mam horsie kedze moji rodicia 45 km od nas byvaju a zas priatelovi 120 km 😉 no priatel nerobi nastastie daleko od domu cca 20 km takze hadam stiha..musi byt na telefone..a tvoj priatel nemoze skor z prace,ked to na teba pride?!?

olylili
28. jún 2017

@slniecko323 on od úplného začiatku predbieha 2 týždne tak asi z toho

kattky
28. jún 2017

@zuzacka16 to nie, lebo od nema pracovnu dobu. On je zasobovac coop jednoty a pokial ma tovar na aute, tak domov nejde. Niekedy od rana je v robote az do vecera do 19h. A aj to on nikdy nevie dopredu kam ide az rano. Kazdy den je na inom smere a aj sklady kde naklada tak su od nas 40km vzdialene.

slniecko323
28. jún 2017

@olylili takze aj od prveho sona? To by bolo ine. Len sama vies, ze rodis velke deticky, tak ak by sa vyjadrovali len na zaklade hmotnosti, tak by to bolo nespravne..A oni to robia.. Potom vyvolavaju porody a deti su nezrele...

lilianna1xs
28. jún 2017

@olylili chcem sa tá opýtať minule som čítala diskusiu si písala dačo že výtok ma byt taký Jak zelatina neviem ako sa vola správne.

olylili
28. jún 2017

@slniecko323 áno od prvého sona mám nepravidelnú ms a dlhé cykli a stále na každom sone bol o dva týždne väčší

olylili
28. jún 2017

@lilianna1xs o zatke nie? Či?

zuzacka16
28. jún 2017

@kattky aha takze v tomto to ma trosku zlozitejsie,ked nevie kedy konci..tak uvidis kedy sa maly vypyta ci pocka aj na ocina 😉

slniecko323
28. jún 2017

@olylili tym padom mozes byt 2 tyzdne popredu..

olylili
28. jún 2017

@slniecko323 vyzerá to tak že áno

jarunka102
28. jún 2017

@kitty18 gratulujem a vsetko dobre :-*

kattky
28. jún 2017

@zuzacka16 tak veru no mohol by pockat na neho, ked on ho tak pekne vzdy vola vonku. Aspon by ho videl prvy.

kchan
28. jún 2017

Baby prosim vas viete mi toto prelozit? Dnes na poradni bol iny lekar a bol celkom divny, nic mi nepovedal.
Uterus normotonus, presiaknutie DK
Dakujem vam kocky 😊

slniecko323
28. jún 2017

@kchan to znamena, ze Tvoja maternica je primeraneho.napatie, to.zn., netvrdne a ze mas mierne opuchnute nohy.

jance333
28. jún 2017

@sanylind je možné, že budú trošku popučené, čo som počula a čítala,ale to sa za pár dní-týždňov zrovná. a možno ani nebudú. kto vie. i po klasickom pôrode sú niektoré detičky spučené 😉
na usg by to možno mohli vidieť, mne robili prietoky a nepovedal k tomu nič. možno uvidia, keď nás otvoria 😒 tak či tak, nenarobíme s tým nič, hlavne nech ich dostanú vonku zdravé a v poriadku

lilianna1xs
28. jún 2017

@olylili chcem sa tá opýtať minule som čítala diskusiu si písala dačo že výtok ma byt taký Jak zelatina neviem ako sa vola správne.

kchan
28. jún 2017

@slniecko323 dakujem ti velmi pekne 😊

blondie257
28. jún 2017

Babenky,sme furt 2v1....slo o falosny poplach....poslickoviado.
Kym som natrepala veci do auta,ze keby nieco,a odsoferovala po tych cestach do nemocky ...nasla park.miesto...dotrepala sa na poschodie pred ambulanciu....vsetko prestalo..ani vytok ani stahy....ctg ukazalo troska cosi ale ze este to nie je na porod.
tlak mi stupol do nebies...po hodinke klesol na moje klasika hodnoty..tak ma pustili domov....
No citim jak mala mi.tlaci uplne dole,ked lahnem na pravy bok tak bolesti neskutocne,a ked sa zaprie boli omnoho viac ako doteraz.Hlavickou nalieha,to ostalo nezmenene,aj zospodu ma.skontrolovali,tak ma tam vsetko boli ...co som odsediet v aute domov nemohla.
A keby nieco tak mam prist znova

zuzacka16
28. jún 2017

@blondie257 no tak mala si z teba teda robi dobry den 😊😊 a nepovedali ti teda aspon ci pojdes normalne ci sekciou ked ten tlak mavas taky?

lilianna1xs
28. jún 2017

@olylili hej presne dneska som si všimla že som mala trocha take Jak želatínu na gatkach.

sofia1
28. jún 2017

@blondie257 myslim si,ze ta tam uz mohli nechat