Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Tak ultrazvuk všetko v poriadku malý má 3300 gr a 51 cm ešte čakám na poradňu a mám fakt už od rána dosť
@olylili to akoze podla coho sa vyjadril ze uz je zrely? Podla hmotnosti? Jeho hnotnost nezarucuje zrelost... Ti gyndosi su nepoucitelni...
@slniecko323 on od úplného začiatku predbieha 2 týždne tak asi z toho
@zuzacka16 to nie, lebo od nema pracovnu dobu. On je zasobovac coop jednoty a pokial ma tovar na aute, tak domov nejde. Niekedy od rana je v robote az do vecera do 19h. A aj to on nikdy nevie dopredu kam ide az rano. Kazdy den je na inom smere a aj sklady kde naklada tak su od nas 40km vzdialene.
@olylili takze aj od prveho sona? To by bolo ine. Len sama vies, ze rodis velke deticky, tak ak by sa vyjadrovali len na zaklade hmotnosti, tak by to bolo nespravne..A oni to robia.. Potom vyvolavaju porody a deti su nezrele...
@olylili chcem sa tá opýtať minule som čítala diskusiu si písala dačo že výtok ma byt taký Jak zelatina neviem ako sa vola správne.
@slniecko323 áno od prvého sona mám nepravidelnú ms a dlhé cykli a stále na každom sone bol o dva týždne väčší
@lilianna1xs o zatke nie? Či?
@olylili tym padom mozes byt 2 tyzdne popredu..
@slniecko323 vyzerá to tak že áno
@kitty18 gratulujem a vsetko dobre :-*
Baby prosim vas viete mi toto prelozit? Dnes na poradni bol iny lekar a bol celkom divny, nic mi nepovedal.
Uterus normotonus, presiaknutie DK
Dakujem vam kocky 😊
@kchan to znamena, ze Tvoja maternica je primeraneho.napatie, to.zn., netvrdne a ze mas mierne opuchnute nohy.
@sanylind je možné, že budú trošku popučené, čo som počula a čítala,ale to sa za pár dní-týždňov zrovná. a možno ani nebudú. kto vie. i po klasickom pôrode sú niektoré detičky spučené 😉
na usg by to možno mohli vidieť, mne robili prietoky a nepovedal k tomu nič. možno uvidia, keď nás otvoria 😒 tak či tak, nenarobíme s tým nič, hlavne nech ich dostanú vonku zdravé a v poriadku
@olylili chcem sa tá opýtať minule som čítala diskusiu si písala dačo že výtok ma byt taký Jak zelatina neviem ako sa vola správne.
@slniecko323 dakujem ti velmi pekne 😊
Babenky,sme furt 2v1....slo o falosny poplach....poslickoviado.
Kym som natrepala veci do auta,ze keby nieco,a odsoferovala po tych cestach do nemocky ...nasla park.miesto...dotrepala sa na poschodie pred ambulanciu....vsetko prestalo..ani vytok ani stahy....ctg ukazalo troska cosi ale ze este to nie je na porod.
tlak mi stupol do nebies...po hodinke klesol na moje klasika hodnoty..tak ma pustili domov....
No citim jak mala mi.tlaci uplne dole,ked lahnem na pravy bok tak bolesti neskutocne,a ked sa zaprie boli omnoho viac ako doteraz.Hlavickou nalieha,to ostalo nezmenene,aj zospodu ma.skontrolovali,tak ma tam vsetko boli ...co som odsediet v aute domov nemohla.
A keby nieco tak mam prist znova
@blondie257 no tak mala si z teba teda robi dobry den 😊😊 a nepovedali ti teda aspon ci pojdes normalne ci sekciou ked ten tlak mavas taky?
@olylili hej presne dneska som si všimla že som mala trocha take Jak želatínu na gatkach.
@blondie257 myslim si,ze ta tam uz mohli nechat

@kitty18 Gratulujem peknú vahu ma.Vela zdravicka.