Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 no moj priatel je tiez taky srandista preto ho chcem aj k porodu ale mala zatial je v pohode teda v brusku 😊😊
Tak uvidis teda zajtra ako dopadnes s tym tlakom,aspon liecbu by ti mohol nasadit..
Mne neviem ci pomalicky neodchadza zatka,vcera trosku a dnes tiez tak trosku priesvitneho soplu som mala 😂😂 vsak sa potom dosmejen 🤔
@zuzacka16 ja som mala tiež asi dnes ráno take niečo Jak zelatina.to čo znamená?pri synovy sa nepamätám či som mala,prinom som pred pôrodom len krvacala hodinu pred pôrodom už som vedela ze už idem do boja😝
@lilianna1xs no znamena to ze sa postupne pripravujeme na porod..niekomu odide aj 2-3 tyzdne pred porodom niekomu spolu s plodovou vodou..
@zuzacka16 pfff aha
@lilianna1xs môže ísť aj o zatku že sa ti pomaly uvoľňuje veď pôrod je tu čochvíľa 😊
@olylili máš pravdu jojjj už sami zdá to veľmi dlho to čakanie ešte kde je júl 16teho.termin mám v piatok tak som zvedavá tu lekár vôbec nepozerá z dola len ultrazvuk urobí a to je všetko.Este v nemocnici tu je tak že keď nekrvacas niesi otvorená na 4-5palce neodriekam voda máš len bolesti pošlú tá naspet domov.
Tak Hamiltonov hmat mi včera nezabral.dnes ráno mi chceli dať balónik,ale sa neuchytil.tak mi strčili tabletku do pošvy na otváranie.tak čakám čo sa bude diať 😁☹
@marienka2424 tu tabletku mi dali predtým ešte o dvoch hodinách neskutočne bolesti som myslela že umriem ja som dýchať nevedela a až večer som začala krvácať troska prehnalo ma nenormálne som nevedela čo ma už boli aj zlatu žilu som cítila Jak ma tlači musela len ležať už nikdy viac,teraz som hneď povedala že nechcem ten liek aby mi dávali radšej počkám kedy sa otvorím.
@marienka2424 ten hamiltonov hmat ta bolel ci nie? Ked ti ho urobili
@lilianna1xs ale veď to je dobré načo byt v nemocnici a len sa v tebe bolestivo vrtaju
@kattky ten hamiltonov hmat ma akoze spustit porod,ci?
@blondie257 vraj to ma postrcit ...
@kattky hmm....
@olylili ako dobre ale zas môže sa hoci čo prihodiť koľko boli take prípady že pupucna šnúra udusila dieťa.
Mna hamilton teda bolel riadne ale porod mi to nespustilo
@lilianna1xs och ani take nespominaj...
Vonku je ako ....ticho pred burkou...sedim so psom na hojdacke,dcera spi u spoluziacky,manzel v praci ...a vonku to vyzera presne ako ticho pred burkou...
Hamilton ma nebolel iba to bolo nepríjemne.už mi vyšla aj hlienová zátka.trosicka ma pobolieva pod bruchom.stale čakám.😕
@marienka2424 a preco ti robila hamiltona a davaju tabletky na zmaknutie krcka hm??
27.12. 3800g a 51cm Peťko plánovaná sekcia v 39 t. Som stasna, že to mam za sebou. Chcela som im utiecť z pripravky, ale keď zbadate ten krásny uzlicok zabudnete na všetku bolesť. Dievčatá držte sa
Opravujem 27.6. 😃
@dundula gratulujem a vela zdravicka prajem mamine aj malemu 🙂

@zuzacka16 j mala šibalka...to moj MM ma taku povahu,srandicky furt,dcera prva takisto ....a tato malá asi tiez 😂 a uz teraz zacina...super 😂
Zajtra mam volat lekarovi,kvoli tomu tlaku aky som mala a potom mi povie co dalej.
@sofia1 juuj na jednej strane clovek by bol kludnejsi a na druhej strane uffff pobyt v nemocke...
Ja uz som si myslela,ze huraaa sa to rozbehlo a uz to budem mat a ja za sebou ale eee....keby tak sa v piatok vypytala tak by mal moj otec presne na 60tku darcek 😂
Len keby ma tak teraz vsetko dole nebolelo