Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky Drzim palce a cakam spravu o prirastku! 👶
@kattky tak ako??? Vsetky tu cakame na same dobre spravy...a samozrejme foto ak to je mozne.
Juuj snad to uz mas za sebou....
Ahojte žienky. Tak mam za sebou bolestivé vyšetrenie hlavičku máme v malej panve, malo plodovej vody a vraj veľké dieťatko. Mám očakávať každú chvíľu pôrod. Tak čakám 🙂 už mám bolesti ale neviem ci to nie je s toho vyšetrenia. Och verím že to bude čoskoro tu u všetkých cakateliek 🙂))
@lyly11 tak drzime palce...
@ttami ahoj...ty si rodila skor kvoli zlym prietokom?
Kocky dnes mi dr.vypisal papier na matersku....kedy ho staci zaniest do soc.poist.?
@blondie257 ďakujem 🙂
@sonulcicka je krásna gratulujem 😍
@sonulcicka nádherná princezná gratulujem 😍
@podobova15 dakujeme krasne 🙂 tesime sa z nej velmi 🙂
@ashley31 dalujemeee. Je to pozehnanie mat ju 🙂
@sonulcicka
@kattky gratulujem Vam kocky, krasne babatka 😍 vela zdravicka prajem 😊
@kattky gratulujeeem ☺ vela zdravicka obom prajem 😉
@sonulcicka kraaasna princezna....
Gratulujeme a vela zdravicka
@kattky gratulujemeee....vela zdravicka
@sonulcicka
@kattky
tak ste to dali baby.... 👏
Rychle zotavenie....nech drobatka papaju,su zdrave a huraa domov sa tesit 😘
@kattky dievcata obrovske gratulky....drobatka su krasne ,vela vela zdravicka a dobreho mliecka😘😍😍
@sonulcicka
@kattky blahozelam vam zienky,prajem vam rychle zotavenie a drobcom vela zdravicka 😙👍
Dakujem krasne dievcata. Bola to riadna brutalita, ktora zacala o 00:15h a skoncila o 10:45h. Maly isiel tazsie vonku nakolko mal okolo krku 2x ovitu pupocnu snuru.
@kattky gratulujem vela zdravicka prajem 😊

@kattky drzim palceky nech to mate cim skor za sebou a bez problemov😉🙏a mozno ste uz aj po😉