Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dievcata taka otazka, co vam zabera na pálenie záhy? Ro uz fakt nic len vydrzat? Do piatej som bola hore nie a nie spat. Malinká v bruchu vystrája. Chudiatko urcite to mali vplyv aj na nu. 6 hodín vkuse pohyby z jednej strany na druhu. Uz som sa bala, ze budeme letieť na pohotovost. Potom som sa vyvracala a aj ona zaspala... ale tato noc bola otrasná...
@diannna mne pomáhajú Tums, take cmulacie cukríky 😉
@ivonkaivikk zima nie je v predaji uz druhý mesiac
@ivonkaivikk tums nie zima ako mi to hodilo 😜
Babenky zo ❤vam blahoželám k detičkám...Veľa zdravíčka a maminky vám rýchle zotavenie prajem nech ste uz domenka s detičkami 😙
Nas drobcek dostal zltacku ☹ najhorsie je to, ze ho nemozem prikladat na prsnik, lebo tak tuho spinka, ze ho nemozeme nijak zobudit 😢 este aj tie hormony somnou lomcuju a vzdy by som len plakala.
@zuzacka16 ide oto, ze som na dvojpostelovej nadstandardnej izbe na ktorej som s jednou tiez prvorodickou. Jej priatel tu sedi od pol 11 pred obedom az pomaly do vecera. Sukromie ziadne. Ani pospat si nic. Zo vsetkeho mi je do placu. Prsia sa mi este vzdy nenalialy. Hotova katastrofa 😢
@kattky jaj no pre toto chcem nadstandard,ale aby som sama bola a nemusela sa nikomu prisposobovat aj keby som mala byt v tom velkom nadstandarde ako ty pises..neboj to uz das,uz to vydrz kvoli malemu a coskoro pojdete domov..co mam ja povedat 3 dni do terminu a stale nic ani len poslickovia 😢

@lyly11
@jance333 dievcata zo ❤ gratulujem k zdravym dcerkam a vam prajem skore zotavenie a rychli odchod domov :-*