icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
6. júl 2017

@lyly11
@jance333 dievcata zo ❤ gratulujem k zdravym dcerkam a vam prajem skore zotavenie a rychli odchod domov :-*

diannna
6. júl 2017

Dievcata taka otazka, co vam zabera na pálenie záhy? Ro uz fakt nic len vydrzat? Do piatej som bola hore nie a nie spat. Malinká v bruchu vystrája. Chudiatko urcite to mali vplyv aj na nu. 6 hodín vkuse pohyby z jednej strany na druhu. Uz som sa bala, ze budeme letieť na pohotovost. Potom som sa vyvracala a aj ona zaspala... ale tato noc bola otrasná...

ivonkaivikk
6. júl 2017

@diannna mne pomáhajú Tums, take cmulacie cukríky 😉

laura1804
6. júl 2017

@diannna mlieko ti nepomaha? To je u mna jedine, co zaberie a pali ma zaha 24 h denne.

diannna
6. júl 2017

@ivonkaivikk zima nie je v predaji uz druhý mesiac

diannna
6. júl 2017

@ivonkaivikk tums nie zima ako mi to hodilo 😜

diannna
6. júl 2017

@laura1804 skúšala som aj mlieko, aj maces aj gaviscon a nic... snazim sa vyhýbať jedlám co vyvolávajú kyselinu v zaludku ale mne je uz zle asi aj z čistej vody

laura1804
6. júl 2017

@diannna to poznam...cokolvek zjem, alebo vypijem, katastrofa...a fakt, aj z cistej vody...len to mlieko aspon na chvilu pomoze...skoda, ze tebe ani mlieko...

erikababula
6. júl 2017

Babenky zo ❤vam blahoželám k detičkám...Veľa zdravíčka a maminky vám rýchle zotavenie prajem nech ste uz domenka s detičkami 😙

kattky
6. júl 2017

Nas drobcek dostal zltacku ☹ najhorsie je to, ze ho nemozem prikladat na prsnik, lebo tak tuho spinka, ze ho nemozeme nijak zobudit 😢 este aj tie hormony somnou lomcuju a vzdy by som len plakala.

zuzacka16
6. júl 2017

@kattky neboj,vacsina deti dostane zltacku,budu ho tak den-dva nasvecovat a bude ok..tak si odsavaj a skus cez flasu krmit,ked nejde zobudit,lebo musi vela papat,aby rychlo vykakal tu zltacku..

kattky
6. júl 2017

@zuzacka16 ide oto, ze som na dvojpostelovej nadstandardnej izbe na ktorej som s jednou tiez prvorodickou. Jej priatel tu sedi od pol 11 pred obedom az pomaly do vecera. Sukromie ziadne. Ani pospat si nic. Zo vsetkeho mi je do placu. Prsia sa mi este vzdy nenalialy. Hotova katastrofa 😢

kattky
6. júl 2017

@zuzacka16 a este cely cas len po madarsky hovoria. Uz nech sme cim skor doma.

zuzacka16
6. júl 2017

@kattky jaj no pre toto chcem nadstandard,ale aby som sama bola a nemusela sa nikomu prisposobovat aj keby som mala byt v tom velkom nadstandarde ako ty pises..neboj to uz das,uz to vydrz kvoli malemu a coskoro pojdete domov..co mam ja povedat 3 dni do terminu a stale nic ani len poslickovia 😢

diannna
6. júl 2017

@kattky mozes byt rada, ze mas spoločnosť. Ja prave pre toto nechcem nadštandard. Rada budem s niekym na izbe, aspon pokecame. Treba to brat pozitivne, je to len par dni co sa da vydrzat. A ber to tak, ze ked je prvorodička je pekne, ze je jej partner pri nej. Tes sa z nich 😜

kattky
6. júl 2017

@diannna ano lenze ja kolo neho si nebudem odsavat prsniky. Ja som takisto prvorodicka. Nemozem si ani na kreslo sadnut nakolko oni na nich sedia. Ona si prsniky odsaje a aj nakrmi babo no ja ziadne sukromie nemam.

kattky
6. júl 2017

@diannna na obycajnej izbe chlapska pritomnost nieje. Tak tam by mi to bolo jedno.

olylili
6. júl 2017

@kattky a nedá sa preradiť na normálnu? Tak si len v rozpoložení a nepomáha to na tvorbu mlieka musíš byť v pohode a pri babach tam by ti bolo dobré aj by ste si pokecali prišla by si na iné myšlienky ja som nikdy nechcela nadštandard

kattky
6. júl 2017

@olylili neviem. Cez vikend by som mohla uz ist domov ked malemu ustupi zltacka. Tak snad uz vydrzim

olylili
6. júl 2017

@kattky podľa toho aké má hodnoty moja mala dosť vysoké bola aj pod svetlom tam som ju musela chodiť kojit až po týždni jej to kleslo

kattky
6. júl 2017

@olylili tak ja som sa pytala ci ma silnu, tak vraj taku strednu. Verim, ze bude dobre. Len ma stve to ze vzdy ma nutka plakat ani neviem preco. Neznasam tie hormony ked tak lomcuju somnou

nenuska25
6. júl 2017

@zuzacka16 moja, ani u mňa žiadna zmena...dr mi hovorila, že budem asi prenasat....

kattky
6. júl 2017

@olylili tiez mojho ozaruju. Aspon tak sestricka vravela a v plienke je zabaleny.

olylili
6. júl 2017

@kattky to poznám teraz som taká aj v tehu bola tak sa už teším ako budem stále pre všetko revat po pôrode skoro mesiac mi to trvalo

olylili
6. júl 2017

@kattky áno to dávajú len v plienke pod modré svetlo moja musela aj infúziu dostať

diannna
6. júl 2017

@kattky aha to som nevedela, ze to takto funguje... no by som sa dala jednoznačne preradiť.

kattky
6. júl 2017

@olylili tak neviem ci mojmu infuziu davali. Dokonca mi aj strasne nohy opuchli. Nikdy take naliate som nemala. Dobre ze mi koza nepraskne. Vraj niekomu zvyknu po porode tak opuchnut nohy z hormonov.

olylili
6. júl 2017

@kattky fakt? Som myslela že odpuchnu ja mám teraz tiež už na maximum napuchnuté dúfam že keď porodim to prejde

kattky
6. júl 2017

@olylili tak vraj niekomu puchnu pred porodom a niekomu po porode. Mne pred porodom pomaly uz vobec nepuchli a teraz sa mi total koza leskne co take ich mam naliate.

olylili
6. júl 2017

@kattky a cikaš veľa? Odvodnuje ta? Možno sa ti voda zadrziava