Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 ja mam ten termin 10.7. a vyjadrila sa vcera na poradni, ze som stale na ten spic prsta, ja nemam ani ziadnych poslickov, ani ziadne bolesti......povedala, ze mam si vybavit CTG a v utorok, t.j. den po termine mam prist na poradnu. V sprave mam napisane, ze mam prist o tyzden, to by znamenalo vo stvrtok az....tak neviem, ci si pomylila den alebo sa pomylila v sprave, lebo ona ordinuje len utorky a stvrtky, ale buduci tyzden tam ani tusim nebude, hovorila, ze mam ist do hociktorej ambulancie.....co ti poviem :D
uz ma to fakt nebavi, pre mna je to vecne cakanie, tento posledny mesiac....
@nenuska25 och ani mi nevrav, 2 dni do terminu a tiez furt nic ani tych s prepacenim debilnych poslickov nemam, zatku tiez stale mam, och..a dnes by bol tak pekny datum, aj by sa dobre rodilo, lebo tu prsi..ja tiez idem v utorok, to mam 2 dni po termine a povedali, ze najskor CTG natocia a potom vysetrenie..ani neviem, kolko nechavaju prenasat, budem sa pytat v utorok..a brusko uz mas padnute, lebo ja ani to nie 😕 ozaj a toho hamiltona si neuvazovala, nech ti urobia? Ja rozmyslam nad tym ci ano ci nie..
@zuzacka16 brusko mam take ako stale, takze ani to nespadlo, ani zatka tak isto.... Vies co, mne sa nikto o tom Hamiltone ani nezmienil, takze uvidime...jedine co som pocula, tak tu v BA na Antolskej nenechaju prenasat 2 tyzdne. Myslim, ze max tyzden, ale toto snad riesit nebudem....
@slniecko323 no hej vstrebe...dufam,ze to nebude prekazka aby nas uz pustili domov...asi chcem vela,ze? 🙂
@blondie257 uvidis 🙂 Len aby sme my pustili malinku, aby si priberala.. A dolezite je, aby si sa aj Ty citila dobre, aby si nemala komplikacie...

Ahojte nemáte niektorá skúsenosť s tym, že minuly aj predminulý piatok som mala v správe hrdlo 1,5cm polotuhe, hlavicka nalieha na vchod, otvorená na 1 prst. A dnes mám všetko zavreté hrdlo tuhé neskratene. Je sice pravdou že na poradni je každý týždeň iný lekár, ale je možné aby som sa "zavrela"??
@kayla_gombosova nieje to mozne.. kazdy lekar subjektivne hodnoti nalez
@slniecko323 taktiež sa mi to nezdalo že raz tak a raz tak... A ešte Žeby sa niekto zatvoril tak to teda už vôbec 😂
Baby, ake plienky ste si nakupili na uvod?
@slniecko323 ja mám Happy 1 aj pri prvej som ich mala potom kúpim z DM
@slniecko323 my sme kúpili babylove z DM všetci ich pochvaľujú tak dúfajme že budu dobré 🙂
Dakujem dievcata. Rozmyslala som ci to risknem s pampersami premium care, ale akosi mam respekt po halo, ktore okolo nich je. A s plienkami dada niekto skusenosti? Vraj su porovnatelne s pampersami.
@slniecko323 no heej....dali jej uz nutrilon lebo ja furt to moje mlieko nie a nie aby daco z toho bolo....
Pustite mi ju domoooov...ved nechudneeee....a priberat bude urcite.
To je nejake "pravidlo" ze kolko musi pribrat?
A ty mas ako? Ako sa citis? Vsetko ok?
@slniecko323 plienocky mame Happy bella 1 ..a som spokojna,maju vyrez aj na pupok,su take makke,vidia sa mi moc fajn.
@slniecko323 ja som kupila tie pampersky, este ked nebolo halo a nema ziaden problem mala, na noc davam tie bella happy, su hrubsie. Akurat 1x som kupila velkost 1, vzdy som bravala 2ky a kedze mala mala skoro 3,7 kg, su jej tak tak. Ale zase ono zo zaciatku kadi takmer do kazdej, tak sa to zahadzuje niekedy len sprtnute, tak je asi jedno, co minies. A inak mam dobru skusenost s Tesco zelenymi.
@blondie257 staci, ze zacne nieco priberat a pustia ju. To si sa dnes na vizite nepytala ako to vyzera s prepustenim? Neboj, doma sa zadaptujete, ziadny nutrilon nebudes potrebovat. Po sekcii laktacia nabieha pomalsie.
@senta_sofia no aj nad tym som premyslala, ze ci kupivat vobec 1, alebo rovno 2 od 3 kg

@kchan tesco nakupy pre deticky cez vypredaje su super 😉