icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slniecko323
8. júl 2017

@chloe6 gratulujem 🙂

diannna
8. júl 2017

@chloe6 jeeej ďalšia bábika na svete. Nech robi rodičom len a len radost. Maminke prajem rýchle zotavenie. Vela zdravia dievcata. Krasne meno vybrali rodičia babike.

partishka
8. júl 2017

Su tu este nejake tehulky co prenasaju? Termin som mala 4.7 a zatial ziadny naznak bliziaceho sa porodu...ako ste na tom vy baby ? Bolia ma snad uz aj mihalnice na ociach 😂

milagros
8. júl 2017

@partishka ja sem sice velmi neprispievam,ale sem tam citam...som na tom presne ako ty...termin 4.7. A furt nic...v pondelok kontrola a mozno rovno uz aj prijem 🙁

partishka
8. júl 2017

@milagros ja mam tiez v utorok a ked nic tak uz mi asik objednaju nejaky termin do nemocnice na vyvolavacku...kiezby sa sam vypytal krpec ako s vyvolavackou

milagros
8. júl 2017

@partishka tiez by som chcela prirodzene bez vyvolavacky ale zatial to tak nevyzeraa....

ttami
9. júl 2017

@chloe6 bkahozelam k malej Evelyn a prajem rychle zotavenie a stastny spolocny zivot😉

petrikazuzka
9. júl 2017

@kayla_gombosova jeej tak ja mam za sebou 37. tyz. vraj to vyzera vsak byt uz na 39., tak som zvedava velmi ....ja budem rodit v novej nemocnici...nie som este rozhodnuta pre pediatra inak? koho ste vybrali?

petrikazuzka
9. júl 2017

@miriama11 a kam ides rodit? a pediatra akeho ste drobcovi vybrali? ja na jednej strane sa uz neviem dockat kedy budem mat po a na druhej ma chyta taky strach 🙏

erus94
9. júl 2017

@zuzacka16 ahoj. No nakoniec som ležala v nemocnici od pondelka. V utorok mi mali vyvolavat nakoniec ze nie. V štvrtok ma chceli pustiť domov ale cely den 140/100 tlak nešlo znížiť. Piatok vyvolavačka a následne cisarsky a tak máme malého Alexa (7.7.2017) ❤ 🙂

erikababula
9. júl 2017

@ttami kradna je gratulujem...Aka je drobulinka.zlaticko male vela zdravicka prajem☺

erikababula
9. júl 2017

@erikababula krasna som chcela napisat☺😂

miriama11
9. júl 2017

@petrikazuzka ahoj pojdem do sace , tam som bola aj prvy krat a detsku kekarku mame dobru podla obvodu taze nemenime.

blondie257
9. júl 2017

Najkrajsia sprava .....IDEME DOMOOOOV 👏 😀

prva dcera- prepustene sme boli po 11tich dnoch v krasnu slnecnu nedelu
Teraz...po 5tich krasna slnecna nedela

😍

zuzacka16
9. júl 2017

@erus94 gratulujem,nadherny je..ja dnes termin a furt nic 😕

nenuska25
9. júl 2017

@zuzacka16 ja tiez ani naznak moja 🙂 tak uvidime, uz to snad dlho nebude trvat a tiez konecne porodime :D

zuzacka16
9. júl 2017

@nenuska25 hadam do vianoc to dame 😂😂 ale nie uz to chcem mat za sebou aj ked sa bojim..u nas zevraj 10 dni nechavaju,tak uvidim v utorok co mi povedia..ty kedy ides tiez v utorok

nenuska25
9. júl 2017

@zuzacka16 ano, zajtra mam monitor CTG a v utorok na poradnu....dame si vediet 🙂

ssiska_1
9. júl 2017

@blondie257 no supeeer ..tak si to uzivajte!

lyly11
9. júl 2017

Moja bábika 🙂 už mám mliečko tak sa teším, dúfam že nás zajtra prepustia.

oknosmas
9. júl 2017

@lyly11 ta je nadhernaaaa!!!

laura1804
9. júl 2017

@lyly11 fakt prekraaasna 🙂

slniecko323
9. júl 2017

@lyly11 Ty si v starej porodnici, vsakze?

zuzacka16
9. júl 2017

@nenuska25 aha uz zajtra CTG?ok budem mysliet na teba, daj potom vediet ako si dopadla 😊

nenuska25
9. júl 2017

@zuzacka16 jasneee 🙂 aj ty, keby nieco 🙂

zuzacka16
9. júl 2017

@nenuska25 jasan,piseme si,ked to na nas pride a mozme sa podporovat 😊 to by bola sranda keby v 1 den sme zacali obe 😂😂

kattky
9. júl 2017

@blondie257 uz sme doma. Vcera nas pustili. Maly je neurekom zlatucky. Iba namna prichadzaju stavy placu. No asik to su tie hormony

laura1804
9. júl 2017

@kattky jasne, ze su to hormony 🙂 to prejde, len sa tomu netreba poddat za ziadnu cenu...v najblizsich dnoch zazijes este par situacii, z ktorych ti bude do placu, ale treba mysliet na to, ze je to len docasny stav a tesit sa z drobceka 🙂 a ked ta nieco rozosmuti, alebo nahneva, napis nam 🙂 my rozumieme

lyly11
9. júl 2017

@oknosmas
@laura1804
@slniecko323 ďakujeme krásne. Áno,som v PO v starej pôrodnici. Prečo?

slniecko323
9. júl 2017

@lyly11 lebo sa mi zdalo, ze si to Ty. Som Ta videla minuly tyzden na porodnom sale.. Mala si modre pyzamko 🙂