Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Su tu este nejake tehulky co prenasaju? Termin som mala 4.7 a zatial ziadny naznak bliziaceho sa porodu...ako ste na tom vy baby ? Bolia ma snad uz aj mihalnice na ociach 😂
@kayla_gombosova jeej tak ja mam za sebou 37. tyz. vraj to vyzera vsak byt uz na 39., tak som zvedava velmi ....ja budem rodit v novej nemocnici...nie som este rozhodnuta pre pediatra inak? koho ste vybrali?
@miriama11 a kam ides rodit? a pediatra akeho ste drobcovi vybrali? ja na jednej strane sa uz neviem dockat kedy budem mat po a na druhej ma chyta taky strach 🙏
@ttami kradna je gratulujem...Aka je drobulinka.zlaticko male vela zdravicka prajem☺
@erikababula krasna som chcela napisat☺😂
@petrikazuzka ahoj pojdem do sace , tam som bola aj prvy krat a detsku kekarku mame dobru podla obvodu taze nemenime.
Najkrajsia sprava .....IDEME DOMOOOOV 👏 😀
prva dcera- prepustene sme boli po 11tich dnoch v krasnu slnecnu nedelu
Teraz...po 5tich krasna slnecna nedela
😍
@blondie257 no supeeer ..tak si to uzivajte!
@lyly11 Ty si v starej porodnici, vsakze?
@blondie257 uz sme doma. Vcera nas pustili. Maly je neurekom zlatucky. Iba namna prichadzaju stavy placu. No asik to su tie hormony
@kattky jasne, ze su to hormony 🙂 to prejde, len sa tomu netreba poddat za ziadnu cenu...v najblizsich dnoch zazijes este par situacii, z ktorych ti bude do placu, ale treba mysliet na to, ze je to len docasny stav a tesit sa z drobceka 🙂 a ked ta nieco rozosmuti, alebo nahneva, napis nam 🙂 my rozumieme
@oknosmas
@laura1804
@slniecko323 ďakujeme krásne. Áno,som v PO v starej pôrodnici. Prečo?
@lyly11 lebo sa mi zdalo, ze si to Ty. Som Ta videla minuly tyzden na porodnom sale.. Mala si modre pyzamko 🙂

@chloe6 gratulujem 🙂