icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
12. júl 2017

@blondie257 ujjj takto ma mrzí ,máš teda teraz dosť sama zo sebou.Ale ináč Gratulujem veľa zdravicka obom prajem.Ja mám mlieko už konečne ma nebolia prsníky ken vkuse musím dávať pozor čo zjem.Od včera mi mala je taká nepokojná neviem čo znou je ,premýšľala som že jej dám čiapku na bolesti Adi ju dačo boli vkuse knuci od včera nespí rak kľudne doteraz taká bola ticha spinkala kľudne,nedával ju muž do perinky a neviem či ju nebolia kostičky keď ju dvihlo pred chvíľkovú tak sa rozplakala tak som ju ihneď dala do perinky teraz niejak spinka.

lilianna1xs
12. júl 2017

@erikababula moja od včera je taká ale lákala takze neverím že bruško ju boli,teraz zaspala ale do teraz som ju kojila pritom grgla si ale vkuse hľadala prsník neviem Adi jej dám čiapku na bolesti bude kľudnejší neviem čo ju boli čipka jej uvoľní bolesť .

olylili
12. júl 2017

@lilianna1xs ak dieťa hľadá prsník aj po tom čo sa nakojilo a je nepokojné ide zväčša o bolesť bruška vtedy si myslí že je hladné

lilianna1xs
12. júl 2017

@olylili aha asi som niečo zjedla nevhodne pre malú,ešte aj alergiu ma sopli nos mala plny včera a dneska už nič nemá.

blondie257
12. júl 2017

@lilianna1xs nasa mala je mervoznejsia tiez odkedy sme prisli z porodnice,tam.krassne spinkala aj 4hod v kuse,v noci tiez ok.
No odkedy sme doma,tak sa to zmenilo.tazko sa jej zaspava.
Koliky by nemala mat,na jedlo si davam pozor,grgne si,aj poprdka,aj vykaka...
Ci tak tazko zmenu znasa,ci citi co sa deje so mnou,....
V kuse len na rukach by bola

juliane126
12. júl 2017

@olylili aha, nas dakedy i po hodinovom kojeni sa prebudi a tvari sa ze nic nejedol. Su dni, ze kojim kazdu hodinu. A ked nekojim tak prebalujem. Takze mi pomali dochadzaju baterky.
@blondie257 ako to zvladas s tou jazvou. Ja som relat. fit ale niekedy sa cela trasiem od unavy.
Ktore veci nejes ak sa smiem spytat? Lebo asi sa malemu nieco nepaci

lilianna1xs
12. júl 2017

@blondie257 aha no moja zas spinka len vkuse tak mravcala včera v noci po prvý krat je taká od včera celu noc som nespala ráno som musela zos synom ist lekarovy tiež hnackuhe niejaky vyrus je takze maximálne som unavená ešte som musela variť obed.Malej som dala čiapku na bolesti asi ju niečo boli a ja jej nepomôžem neviem čo ju boli,čipka ju trocha uvoľní teraz už zaspala konečne .

elliie
12. júl 2017

Rodí niektora z bas v KE v starej nemocnici???

slimstar
12. júl 2017

@lilianna1xs a to je aka cipka?

No moj s nasiel aky taky rezim, budi sa zhruba kazde 2-3-4 hodiny. ja kojim aj prikrmujem. Place skôr málo, ak áno, dám aj viackrát odgrgnúť, samozrejme sa podarí aj odprdkať, ale tiež sa radi nosíme. V podstate keď plače, beriem ho na ruky a na plece, vždy sa mi to osvedčilo. Ked bol velmi nespokojný ešte raz prsko, to uz so nevedela co s nim. . Dávame espumisan pred kojením a kúpila som detskú váhu, aby som si ho mohla vážiť a či mi prospieva. Veľmi plakal pri kúpaní, tak sme mu pustili hudbu a jemu sa to velmi páčilo, úplne sa uvolnil a uspokojil, má rád Modern Talking. Takže u nás zaberajú takéto triky. 🙂

blondie257
12. júl 2017

@juliane126 tazko to ide,ale musim,nic ine neostava.Najhorsie je sa postavit v noci k malej...rozhybat sa od bolesti...
Ja mavam v noci triasky,zimnice od vycerpania...som tiez neskutocne unavena....
A jest...v podstate vsetko okrem strukovin,kapusty,alergenov,vyhybam sa tropickemu ovociu a ziadne cerstve pecivo,take jednodnove v pohode uz.
A veeeeela vody a robim si bielu kavu tzv. mleta/melta.
Rano skor pecivo,sunka,syr,mlieko
Obed polievka zaprazena rascova alebo vajickova dnes bola zeleninova na masle, kuracina,hovadzina so zemiakmi,ryzou....cestoviny so.syrovou omackou,...
Jogurty len biele s piskotami...
Pecivo s dzemom....atd atd
Treba zistit co nevyhovuje....kamoska si zvykla pisat dennik co jedla a do 6hod sa to dostane do mlieka.pisala si reakciu a riadila sa tym.

blondie257
12. júl 2017

@slimstar ja zvazujem kupit vahu...ze kolko vypije.....lebo vzdy zaspi mala pri kojeni a dojcim na viackrat...niekedyjej staci z jedneho prsnika,inokedy musime z oboch...
Jooj kiez by uz sme mali nejaky ten rezim

slimstar
12. júl 2017

@blondie257 vaha sa mi osvedcila, mam aky taky prehlad a som spokojnejsia. 🙂

lilianna1xs
12. júl 2017

@slimstar )))).Moja zas kaka každý deň dva krat to podľa mna neni problém čipky paracentamol už od 1tt.podla mna muž vonku nosil na rukách na pleciach bez perinky tak ju bolia kostičky podľa mna Ochvilu ju vymasirujem uvidíme čo je taká nespokojná ,kúpanie ma rada cely čas je tichučko keď ju kupem už keď junobliejam sa jej to nepáči 😝

slimstar
12. júl 2017

@lilianna1xs a tie čípky paracentamol, to sa používa aj pri horúčke? Pretože si zvažujem do zálohy kúpiť niečo také, aby som potom nestresovala. Normálne mám doma lieky proti horúčke aj pre nás dospelých 🙂

Ja mu musím kvapkať do očiek,lebo sa mu dosť tvoria karpinky. A dosť sa mi doškrábal na tváričke a vyhádzal sa, vyzerá to na potničky. Ja ho vyzliekam, tatko ho stále babuší, tak sa nevieme zhodnúť. Teraz som ho mastila všetkým možným, ale zdá sa mi, že na tie potničky, najlepšie zaberá tá modrá vodička aviril, už mu to mizne.

No prvé kúpanie, nebolo bohviečo, jemu sa to nepáčilo. Dalšie už lepšie, celkom je spokojnejší, asi sa to časom zlepší 🙂 Tá váha je naozaj super, hlavne, že priberá. Mne sa narodil v 36 tt, takže predčasne a je to drobátko. 🙂

blondie257
12. júl 2017

Babenky uz ste si boli vybavovat po uradoch zalezitosti ohladom.deticiek?

senta_sofia
13. júl 2017

@blondie257 nie, ak neratam rodny list a zdravotnu poistovnu, pojdem az ked bude mat 28 dni dat potvrdit papiere lekarom a vybavim to naraz

matulka1981
13. júl 2017

@blondie257 my sme zatial tiez len rodny list a zdravotnu vybavili...a este tusim mm niesol ma socialku koppiu rodneho listu a zamestnavatelovi treba dat jednu kopiu

matulka1981
13. júl 2017

Ahojte...
No nas maly tiez taky placko je,v noci ked spim 3-4 hodiny tak som rada...a crz den sa tiez nevie ulozit nejako,aj by spal ale za 20 min ho bud prd alebo ja neviem co zobudi a vreskoooot..vcera konecne prvy lepsi den ,ale vecer pred tym som vymenila espumisan za infacol tak ci mu ten lepsie zabral alebo iba nahoda neviem....ideme sa teraz von vysismat,pekne sa ochladilo tak mozno c kociku cosi pospime...😉Pekny den vam prajem a mamickam cakatelkam nech uz to cim skor zbehne a drzia svoje zlaticka😍

nenuska25
13. júl 2017

@zuzacka16 ahoooj! No tak dneska mam po poradni, prenasam 4. den.
Prietoky na sone ok aj plodova voda je v pohode a aj monitor CTG.
Akurat taky drobny hacik, ze maly ma 4300 g. Rodit pojdem zatial normalne, nakolko doktorka skonstatovala, ze nemam uzku panvu.....Ach jaj...takze v pondelok na poradnu a monitor a uz aj s vecami na hospitalizaciu, ked sa rozhodne lekar.....

zuzacka16
13. júl 2017

@nenuska25 cavelo 😉 4.den prenasas nie nahodou 3.den?lebo ja dnes 4.den a ty si mala tusim termin po mne..ja mam poradnu zajtra tak uvidim ako dopadnem..no tej vahy sa aj ja velmi bojim a v TN ti neurobia cisarsky az nad 5 kg ked ma babo..mna hospitalizuju asi az v utorok to je 9.den prenasania tak nechavaju u nas..ved zajtra sa ti este ozvem ale urcite sa nic nepohlo nemam ten pocit..

nenuska25
13. júl 2017

@zuzacka16 mna sa spytala, ze kedy ste mali termin? Hovorim, ze v pondelok, prenasam 3 dni. Doktorka, ze nie 4 dni, to sa rata odo dna terminu porodu. Takze tak 🙂
No, kazdopadne mi daj zajtra vediet. Mas aj sono?

zuzacka16
13. júl 2017

@nenuska25 fakt?lebo ja som sa pytala ze kolko nechavaju prenasat a povedala mi v utorok ze 9.dni a ze takto o tyzden budete mat 9.den tak neviem potom..sono som mala v utorok lebo prietoky pozerala a som sa hej nespytala na vahu koza..zajtra neviem ci opat sono bude CTG urcite bude

nenuska25
13. júl 2017

@zuzacka16 skoda, ze nemas ani napisane nikde tu vahu...nevadi, hlavne nech uz to mame za sebou a su zdravi! Sranda inak, jak bojujeme spolu :D

olylili
13. júl 2017

Baby zajtra ráno o šiestej rodimeeee 😀

nenuska25
13. júl 2017

@olylili jeeeej supeeer, tak mozno sa tam este stretneme na tej Antolskej 🙂

diannna
13. júl 2017

@olylili jeeeeej super. Tak uz to budes mat aj ty za sebou. Ja 4 dni som do terminu ale mam pocit, ze sa stale nic nechystá u mna. Budem na teba mysliet. Ozvi sa potom a čakáme fotku malinkeho. Prajem nech vsetko dobre dopadne. A som zvedava na vyber mena 😜

olylili
13. júl 2017

@nenuska25
@diannna ďakujem baby hneď ako bude možné podám správy 😊

kchan
13. júl 2017

@olylili super moja, konecne to budes mat za sebou 😍👍 drzim silno palceky nech je vsetko v poriadku ✊ a tesim sa potom na fotecku maleho valibukaaaa 😍😍😍😍

olylili
13. júl 2017

@kchan ďakujem moja aj tebe všetko dobré a nech to máš tiež čím skôr za sebou ....jasne fotečku pošlem 😊

katuscakzms
13. júl 2017

@elliie rodila som pred týždňom.. ..