icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

shannonldy
14. júl 2017

@olylili
@cinnamon111 Gratulujem k detickam baby!
@zuzacka16
@nenuska25 Dievcata, ja som na tom ako vy. Termin 10.7. a ... nic 😔 Dnes som bola na poradni, nic nove. A maly ma podla sona 4kilka. Juchuuuu

olylili
14. júl 2017

@jarunka102
@kattky dakujeeem 😊

zuzacka16
14. júl 2017

@shannonldy jooj co tie deticky nechcu ist von..tebe aspon povedali vahu mne nechceli 😕 dokedy ta nechaju prenasat hm

shannonldy
14. júl 2017

@zuzacka16 Ak sa nic nebude diat, tak v nedelu idem na pasy a v pondelok na poradnu. Sestricka mi vravela, ze zvyknu hospitalizovat tyzden po termine.. ak maju volno.

ttami
14. júl 2017

@olylili @cinnamon111 blahozelame k detickam a prajem rychle zotavenie a vela radosti s malymi😉

zuzacka16
14. júl 2017

@shannonldy a kolko si po termine?ja dnes 5.den a v utorok ma hospitalizuju uz ak nic

nenuska25
14. júl 2017

@shannonldy joooj moja sme na tom poriadne, ja som termin mala tiez 10.7 a maly ma 4300g 😲

nenuska25
14. júl 2017

@shannonldy aj ja idem v pondelok na poradnu. Ak nic, tak tiez mi vravela dotorka ze si mam veci nachystat uz do auta na pondelok, ze uvidi sa..ty ides tiez na Antolsku?

romi2
14. júl 2017

@olylili gratulujem,riadna vaha, tak konecne si oddychnes😎

chamomilllka
14. júl 2017

@zuzacka16 poterminovu poradnu zatial iba.

ashley31
14. júl 2017

@olylili gratulujem a prajem veľa zdravíčka a skoré zotavenie ...riadna chlapina 👶😉

blondie257
14. júl 2017

@olylili gratulujemeeee....a woooow....tak ste to zvladli a uz sa tulkate spolu 😍
@cinnamon111 hratulujeme 😘

Obom maminkam skore uzdravenie a vela.mliecka

blondie257
14. júl 2017

My sme mali dnes poradnu....a z nemocnicnych 2980g sme to dali na 3110g...takze mlieka habadej a doma papkacka,kazdych 2,5hod papame.

Ja uz hematomy na dobrej ceste,kazdy den na previazy a kontrolu,antibiotika zabrali,CRP z povodnych 108 kleslo na 43takze super. A vytet z rany- streptokok,ktory abces sposobil.
Uz to vyzera lepsie no stale to vsetko vyteka von.
A lekarom som sa vryla do pamate s.tymi hematomami,co lekar na previaze..." aaa,to ste vy,hematomy,izba 64,ze? " fasaaa 😀
Ale je to na dobrej ceste 🙏

kattky
14. júl 2017

@blondie257 to je dobre, ze mas kopec mliecka. Ja ho nemam. Dnes som odsala 30 z jedneho prsnika z druheho mi maly trosicku posal a pustil. Sme na Nutrilone plus berieme kvapocky na koliku. 😢

silvikaaa1
14. júl 2017

@kattky nasad si bylinky na zvysenu tvorbu mliecka a kontaktuj laktacnu z mamily. urcite ti pomoze na mliecko ;)

shannonldy
14. júl 2017

@zuzacka16 Ja som mala termin v pondelok, takze 4 dni?

@nenuska25 ano, ja chodim tiez na Antolsku. Kam chodis na poradnu? Inak s tymi vecami ma to vobec nenapadlo, ze si ich uz zobrat...

Ale myslime pozitivne baby, do pondelka mozme smelo porodit 😉🙏

kattky
14. júl 2017

@silvikaaa1 pre Michalovce vraj nieje ziadna. Mne povedali, ze nemam kombinovat 2 mlieka dokopy. Druhy vravia, ze moze, tak uz dom z teho jelen a hrozne nestastna

slniecko323
14. júl 2017

@kattky ake 2 mlieka nemas kombinovat? Materske a umele? V tom pripade mozes kombinovat samozrejme, ale nie 2 umele mlieka.

kattky
14. júl 2017

@slniecko323 ano materske a umele, lebo ze ho moze zbytocne nafukovat. Tiez si myslim, ze materske mliecko aspon ake take vitaminy ma oproti umelemu.

nenuska25
14. júl 2017

@kattky v materskom sa nachadzaju oproti umelemu najma protilatky, preto je tak dolezite.

senta_sofia
14. júl 2017

@kattky skus ho mat co najviac pri sebe a na sebe, spi s nim, daj si ho na brusko a na hrud, aby ta citil a prikladaj ho casto. Ked bude natlaceny po umelom, nebude ti asi tahat, vzdy najprv materske a az keby bol moc hladny, potom umele. Nespokojny nemusi byt len od hladu, moz byt smadny, brusko, potreba popestovat sa a byt s niekym. A hlavne chladna hlava u teba 😉

zuzacka16
14. júl 2017

@shannonldy aha no tak len den je medzi nami rozdiel ja som mala v nedelu termin..uz moc tomu neverim po dnesku ze do pondelka to dam..brusko este aj stale vysoko je 😕

zuzacka16
14. júl 2017

@chamomilllka aha..no prides na 2.poschodie kde bude napisana prijmova ambulancia povies ze si po termine tak ti natocia CTG,zmeraju tlak a moc dones a potom ta este vysetria,ze v akom si stave tam dole a spravia prietoky..hospitalizuju az na 9.den od terminu teda ak nie su nejake komplikacie..

kattky
14. júl 2017

@senta_sofia no s tou chladnou hlavou mam trocha problem hlavne teraz ked ho to brusko trapi. Berieme kvapky na koliku

olylili
14. júl 2017

Ďakujem dievčatá za gratulácie 😘

olylili
14. júl 2017

Náš poklad 😊😘💙

cinnamon111
14. júl 2017

@jarunka102 Ďakujem veľmi pekne

1majuska134
14. júl 2017

Čaute žienky! Ja mam termín 30. júla a až teraz mi zistili, že malé nemá dostatočnú váhu a dĺžku na to, že o dva týždne by som mala rodiť, tak som hospitalizovana už 4. deň. Netuším či si ma tu nechajú až do pôrodu alebo má pustia domov. Čo si o tom myslíte?

ikonica
14. júl 2017

@olylili gratulujeeeeem

sticker
olylili
14. júl 2017

@ikonica ďakujem 😊