Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102
@kattky dakujeeem 😊
@shannonldy jooj co tie deticky nechcu ist von..tebe aspon povedali vahu mne nechceli 😕 dokedy ta nechaju prenasat hm
@zuzacka16 Ak sa nic nebude diat, tak v nedelu idem na pasy a v pondelok na poradnu. Sestricka mi vravela, ze zvyknu hospitalizovat tyzden po termine.. ak maju volno.
@olylili @cinnamon111 blahozelame k detickam a prajem rychle zotavenie a vela radosti s malymi😉
@shannonldy a kolko si po termine?ja dnes 5.den a v utorok ma hospitalizuju uz ak nic
@shannonldy joooj moja sme na tom poriadne, ja som termin mala tiez 10.7 a maly ma 4300g 😲
@shannonldy aj ja idem v pondelok na poradnu. Ak nic, tak tiez mi vravela dotorka ze si mam veci nachystat uz do auta na pondelok, ze uvidi sa..ty ides tiez na Antolsku?
@zuzacka16 poterminovu poradnu zatial iba.
@olylili gratulujemeeee....a woooow....tak ste to zvladli a uz sa tulkate spolu 😍
@cinnamon111 hratulujeme 😘
Obom maminkam skore uzdravenie a vela.mliecka
My sme mali dnes poradnu....a z nemocnicnych 2980g sme to dali na 3110g...takze mlieka habadej a doma papkacka,kazdych 2,5hod papame.
Ja uz hematomy na dobrej ceste,kazdy den na previazy a kontrolu,antibiotika zabrali,CRP z povodnych 108 kleslo na 43takze super. A vytet z rany- streptokok,ktory abces sposobil.
Uz to vyzera lepsie no stale to vsetko vyteka von.
A lekarom som sa vryla do pamate s.tymi hematomami,co lekar na previaze..." aaa,to ste vy,hematomy,izba 64,ze? " fasaaa 😀
Ale je to na dobrej ceste 🙏
@blondie257 to je dobre, ze mas kopec mliecka. Ja ho nemam. Dnes som odsala 30 z jedneho prsnika z druheho mi maly trosicku posal a pustil. Sme na Nutrilone plus berieme kvapocky na koliku. 😢
@kattky nasad si bylinky na zvysenu tvorbu mliecka a kontaktuj laktacnu z mamily. urcite ti pomoze na mliecko ;)
@silvikaaa1 pre Michalovce vraj nieje ziadna. Mne povedali, ze nemam kombinovat 2 mlieka dokopy. Druhy vravia, ze moze, tak uz dom z teho jelen a hrozne nestastna
@kattky ake 2 mlieka nemas kombinovat? Materske a umele? V tom pripade mozes kombinovat samozrejme, ale nie 2 umele mlieka.
@slniecko323 ano materske a umele, lebo ze ho moze zbytocne nafukovat. Tiez si myslim, ze materske mliecko aspon ake take vitaminy ma oproti umelemu.
@kattky skus ho mat co najviac pri sebe a na sebe, spi s nim, daj si ho na brusko a na hrud, aby ta citil a prikladaj ho casto. Ked bude natlaceny po umelom, nebude ti asi tahat, vzdy najprv materske a az keby bol moc hladny, potom umele. Nespokojny nemusi byt len od hladu, moz byt smadny, brusko, potreba popestovat sa a byt s niekym. A hlavne chladna hlava u teba 😉
@shannonldy aha no tak len den je medzi nami rozdiel ja som mala v nedelu termin..uz moc tomu neverim po dnesku ze do pondelka to dam..brusko este aj stale vysoko je 😕
@chamomilllka aha..no prides na 2.poschodie kde bude napisana prijmova ambulancia povies ze si po termine tak ti natocia CTG,zmeraju tlak a moc dones a potom ta este vysetria,ze v akom si stave tam dole a spravia prietoky..hospitalizuju az na 9.den od terminu teda ak nie su nejake komplikacie..
@senta_sofia no s tou chladnou hlavou mam trocha problem hlavne teraz ked ho to brusko trapi. Berieme kvapky na koliku
Ďakujem dievčatá za gratulácie 😘
@jarunka102 Ďakujem veľmi pekne
Čaute žienky! Ja mam termín 30. júla a až teraz mi zistili, že malé nemá dostatočnú váhu a dĺžku na to, že o dva týždne by som mala rodiť, tak som hospitalizovana už 4. deň. Netuším či si ma tu nechajú až do pôrodu alebo má pustia domov. Čo si o tom myslíte?

@olylili
@cinnamon111 Gratulujem k detickam baby!
@zuzacka16
@nenuska25 Dievcata, ja som na tom ako vy. Termin 10.7. a ... nic 😔 Dnes som bola na poradni, nic nove. A maly ma podla sona 4kilka. Juchuuuu