Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky len prikladaj stale...moja svagrina si roztahala mliecko cez hadicku do flase,mala bola prisata na prsnik plus tam vopchala do pusy hadicku(cievku) ,druhy koniec do flsse s nutrilonom a krasne jej po tyzdni spustilo mliecko.
@kattky netrap sa pre koliku....deticky to maju casto a skoro vsetky...
Aj Emka ma koliky...treba to pretrpiet kym.zaberu kvapky a bude dobre..
Masirujte brusko,su take masazne techniky aj mast aby crievka troska oddychli a pocvicte nozickami...
Nasa ma koliky ked je v zavinovacke,akonahle ju rozbalim,nohy dviha hore a hned sa jej ulavi,poprdka,vykaka...
Teraz ma koliky lebo ja beriem.antibiotika na tu ranu a abces.
A ako pisu tu holky,davaj si maleho casto na hrud...ja ked malu polozim na seba si odgrcnut ....tak hned citim ako sa nalievaju prsia...koza na kozu,uvidis pojde to....a jj znova plati hlavne klud,budes nervozna,placliva bude aj maly...musis to prekonat....naval emocií predychavat....
@katie23 ako si pochodila?
@blondie257 Vcera som mala bolesti a rano som sa uz ani postavit nemohla. Bola som na CTG a vysetreni, ale kedze som mala bolesti tak ma prijali na oddelenie...nic sa ale nezmenilo. Cipok uzavrety a CTG v norme...takze cakam. Bolesti stale su...predpokladam, ze v noci vela nepospim...😐
@katie23 juuj moja...silno drzim palce...a kto ta prijimal do nemocly? Ja som tam dnes bola 2x ..rano,no mali zakroky tak.so sla s malou do poradne a tak.som sa vratila pred obedom na ten previaz rany.
Myslis,ze sa to.rozbehne?
@blondie257 Tak to netusim...mam take menstruacne bolesti, aj tvrdnutie bruska, ale nemam pocit, ze by sa nieco rozbiehalo😯
@juliane126 prave, ze ja uz ho nekojim. On odzaciatku mal problem prisat sa mi na prsniky, lebo mam ploche bradavky ☹
@blondie257 pocula som uz o tej cievke, ze aj takto koja.
@blondie257 a balis na siroko? My ano no vcera a v noci som mu dala tie ortopedicke gate aj s plienkou prec a je kludnejsi.
Mamicky poradte mi mam strasne bolesti brucha...nemozem sa otocit ani vlavo ani vpravo...len na chrbte...aj to po chvilke ked sa snazim zaspat mi pride akokeby stahovanie brucha...rano o8h mam poradnu...mam to vydrzat? vobec neviem tu bolest zaradit ci je to tvrdnutie ci poslickovia ci ako pred menzesom mne to pride ako mix vsetkeho
@kattky nasiroko nebalim zatial,pokial neda ortoped ze musime.
V porodnici jej davali jednu latkovu plienku,ale mala na bolesti bruska kvoli tym mojim debilnym ATB co musim brat tak som ju dala prec aby si kopkala a krcila nozickami aby crievka pracovali.
@kattky co uzivate na koliky?
Ja malej dam.asi aj probiotika,lebo strasne vela a kaka s bolestami bruska.
A tu cievku skus,ked pojde mliecko tak na tie bradavky nejake klobuciky alebo nieco take aby sa to vykorigovalo urcite vymysleli...
@blondie257 nam na koliku dala doktorka infacol. Moj sa hrozne puci a ako keby sa nemohol vykakat. Masirujeme mu preto brusko. A este aj to je blbe, ze sa mu nechce odgrgavat.
@olylili no tomu fesakovi uz rovno obciansky mohli dat, hotovy chlapisko 😊
@kattky a puci sa ti cez den stale, ci len vecer? Skus este prezehlit plienku a taky teplu mu dat na brusko a pritulit si ho k sebe, takeho zvinuteho ako v brusku. Alebo ho skus nosit dole bruskom na predlakti.
@petrikazuzka no ako cakala si ci isla??
@senta_sofia on sa aj pocas dna puci. Vetriky ma len s odgrgnutim a kakanim je to tazsie
@slimstar tu len paracemtamol dávajú na bolesti radšej ich mám doma keď náhodou večer bude nepokojná tak mám doma očné kvapky som ešte nekúpila framykoin dávam na očká a z kamilkovym čajom pretrieram očká .Na potnicky nedávam nič nechcem kozmetiku teraz používať.kokosovu masť používam na masírovanie.
@olylili Gratulujem zlatucky je,skóre uzdravenie Vám zelam.
@kattky ja som pri synovy mala ten problém babka mi poradila že Kedi sem kojiť nech si namočím nradavku lepšie dieťa vie si chytiť ústami.

@kattky ahoj, smiem sa spytat ako ho nosis a kojis? Mas ho len v perinke? Napr. nas vacny hlados ked je v perinke tak pri piti hned zaspi. A ked nie je, vypije ovela viac. Ked som na zaciatku nemala mlieko, tak sal aj 2 hodiny bez prestavky. Kazdy prsnik 2x. On hladny nezaspi. Tolko mlieka mi narobil, ze az. Teraz musim kojit max. .po4 hodinach inak to boli. Maly schudol na 3400 a po tyzdni ma uz skoro 4kg.