Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka za mna platilo, zatat zuby, narovnat sa a co najviac chodit, to vstavanie a lihanie bolo utrpenie a este som aj prechladls a zacala kaslat... ale zabudnes rychlo, aj horsie veci su 😉
@petrikazuzka ono naozaj len zaťať zuby a nájsť si spôsob vstávania, kedy to bolí čo najmenej. určite sa vždy daj na bok. pomaly sa dvíhaj na lakeť a keď už spustíš nohy z postele, máš vyhrané. chce to veľa sebazaprenia, ale my mamy sme silné a dáme to. mne nerobili až taký problém bolesti, lebo keď malá zaplakala, zabudla som si aj dávať pozor, ako sa hýbem, rana bolela až potom 😀 väčší problém boli pre mňa neznesiteľné bolesti hlavy po spináli, čo prišli asi na 3. deň po sekcii. tak či tak, malú som si nechala pri sebe a bojovali sme. neboj sa, ani sa nenazdáš a budeš OK, hlavne mysli pozitívne a buď čo najviac s bábätkom. rozbehne sa i mlieko a aj bolesť budeš zvládať lepšie. držím prsty
@petrikazuzka nás včera pustili domov, stredu bola sekcia. Aj mne bolo tažko, a piatok mi uz dali malého a prišla prvá noc. Bola veľmi ťažká ale potom bolo uz len lepšie. Ja som bolesti zvládala lepšie, tak mi to prešlo do krížov že malého uz nezdvihnem, ešteže sme uz doma. Neboj sa bude to len lepšie hlavne ked budete doma. Ja som doma v takej pohode že hneď mi mlieko nabehlo a maly prespí skoro celu noc. A to mu v nemocnici stale dávali UM. Veľmi držím palce a verím že všetko dobre dopadne, keby daco píš 😉
Dievky ahojte.Tie ktoré ste rodily prirodzene,má celkom fajn typ ked vás stipu alebo bolia stichy tam dole..ja som rodila 3.7 a stale som neni fit,neviem poriadne sediet ale na bolest viem ze mi pomaha ked si na vlozku nasypem detsky puder aviril a je to ovela ovela lepsie,aspon mne to pomaha.žiadne kamilkove obklady mi nepomahaju.👍
@petrikazuzka neboj,kazdy znasa sekciu inac.Ja po prvej velke bolesti,nutili ma postavit sa,aj som ju tazsie zvladala,aj.bolesti boli vacsie.
Teraz po tejto mensie bolesti po prebudeni ale ine komplikacie nastali.
Nepresiluj sa zbytocne...aby ti nepopraskali oslabene cievy a nevznikli hematomy v bruchu ako mne.
Pomaly dalej zajdes 😉 vravia ze cim skor zacnes chodit tym skorsie sa zotavis....u kazdeho je to ine,chod svojim.tempom...ale chodit musis,nesmies v kuse lezat.
Najdi si sposob.ja som sa dvihala tak ze som pokrcila nohy na posteli,chytila sa tej pomocnej hrazdy nad sebou a ako som sa dvihala hore ,nohu pokrcene som spustala dole z postele.druhu ruku za seba na postel a zapriet sa a dvihat sa.
Ja.som sa nevedela postavit tak.ze som si lahla na bok,tak som.hladala iny sposob.Tie pokrcene nohy mi pomohli,lebo som nenamahala tak brucho a nenatahovala rez.
Ja som sa dvihala prvykrat za pomoci sestricky a bolo to ok.Druhykrat som dostala zavraty,triasku a musela som naspat lahnut na postel.No mi vybrali kateter tak na wc som bola nutena chodit...
Ako vravi jance333 sebazaprenie a ides! Kvoli babatku musis...
Neboj to das...vsetky sme to dali das to aj ty...
Zdravim vas babulky 😊 zajtra drzte palce,kedze budem 9.den po termine,idu ma uz hospitalizovat a vyvolavat porod..strasne sa bojim tych bolesti a hlavne aby vsetko dopadlo tak ako ma..ach jaj nech sme uz aj my traja ✊✊
@marienka2424 Ja tiez som vtedy rodila. Ostal mi uz asik iba jeden steh ten pri zadku. Po kazdej toalete idem do sprchy. Iny sposob nepoznam. Tiez na wecku ma brutal vsetko stipe no osprchujem a uz je dobre. Dokonca som pri porode chytila zlatu zilu.
Baby,je tu niektora z vas,ktora mala streptokoka pri porode????.
@zuzacka16 drzime palce...silnooooooo..
@mata128 ano ja...cele tehu streptokok,aj pri porode,no mala som sekciu..a i tak narobil mne problemy...Emka je v poriadku,ale mne sposobil infekciu
@blondie257 isla som si dnes pre vysledky na streptokoka,zajtra zaciname 38tt.....tak ze je tam streptokok,ze treba pred porodom podat atb.....aspon hodinu....tak rozmyslam cestou,ze pri synovi by som to ani nestihla....odtiekla voda,do hodiny na svete....volam na Antolsku,ze sa poradim,idem tam na prvu poradnu v stredu....tak ze nech precitam vysledky.....citam a sestricka mi hovori,ze preco zistovali streptokoka skupiny G,ked v tehu sa zistuje a pre mimi je nebezpecny streptokok skupiny B....tak som teraz uplne mimo z toho
@zuzacka16 ahoj videla som tu že zajtra - teda uz dnes ta to asi čaká. Držím palce a budem silno myslieť na teba. Ked uvidis zen zázrak všetka bolesť prejde 😍
@nenuska25 7 dní, ale už som bola fyzicky aj psycho hotová, naozaj som bola v koncoch so silami.Nevedela som si predstaviť ako zvládnem pôrod ale keď som prišla do nemocnice, všetko som odhodila a celý pôrod trval 35 minút.Pustila sa voda , nabehli kontrakcie , samozrejme hneď silné a za sebou a bolo to.Len som myslela na to, že nie je to až také zlé a toto zvládnem a túto si predýcham a táto mi otvorí krčok ....Myseľ som naozaj sústredila sama na seba.A to som bola naozaj od strachu po.....

ahojte...neviem kolke z Vas su po sekcii...velmi tazko ju nesiem, postavit sa mi podarilo az 3x, no bez pomoci sa neviem zdvihnut z postele ☹ maly je taky hladosik...mliecko este nemam...celkovo som cakala, ze rychlejsie sa dam dokopy...drzte mi prsty...myslim na Vas na vsetky, vela energie a zdravicka...detickam aj mamickam