icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
17. júl 2017

ahojte...neviem kolke z Vas su po sekcii...velmi tazko ju nesiem, postavit sa mi podarilo az 3x, no bez pomoci sa neviem zdvihnut z postele ☹ maly je taky hladosik...mliecko este nemam...celkovo som cakala, ze rychlejsie sa dam dokopy...drzte mi prsty...myslim na Vas na vsetky, vela energie a zdravicka...detickam aj mamickam

senta_sofia
17. júl 2017

@petrikazuzka za mna platilo, zatat zuby, narovnat sa a co najviac chodit, to vstavanie a lihanie bolo utrpenie a este som aj prechladls a zacala kaslat... ale zabudnes rychlo, aj horsie veci su 😉

jance333
17. júl 2017

@petrikazuzka ono naozaj len zaťať zuby a nájsť si spôsob vstávania, kedy to bolí čo najmenej. určite sa vždy daj na bok. pomaly sa dvíhaj na lakeť a keď už spustíš nohy z postele, máš vyhrané. chce to veľa sebazaprenia, ale my mamy sme silné a dáme to. mne nerobili až taký problém bolesti, lebo keď malá zaplakala, zabudla som si aj dávať pozor, ako sa hýbem, rana bolela až potom 😀 väčší problém boli pre mňa neznesiteľné bolesti hlavy po spináli, čo prišli asi na 3. deň po sekcii. tak či tak, malú som si nechala pri sebe a bojovali sme. neboj sa, ani sa nenazdáš a budeš OK, hlavne mysli pozitívne a buď čo najviac s bábätkom. rozbehne sa i mlieko a aj bolesť budeš zvládať lepšie. držím prsty

podobova15
17. júl 2017

@petrikazuzka nás včera pustili domov, stredu bola sekcia. Aj mne bolo tažko, a piatok mi uz dali malého a prišla prvá noc. Bola veľmi ťažká ale potom bolo uz len lepšie. Ja som bolesti zvládala lepšie, tak mi to prešlo do krížov že malého uz nezdvihnem, ešteže sme uz doma. Neboj sa bude to len lepšie hlavne ked budete doma. Ja som doma v takej pohode že hneď mi mlieko nabehlo a maly prespí skoro celu noc. A to mu v nemocnici stale dávali UM. Veľmi držím palce a verím že všetko dobre dopadne, keby daco píš 😉

marienka2424
17. júl 2017

Dievky ahojte.Tie ktoré ste rodily prirodzene,má celkom fajn typ ked vás stipu alebo bolia stichy tam dole..ja som rodila 3.7 a stale som neni fit,neviem poriadne sediet ale na bolest viem ze mi pomaha ked si na vlozku nasypem detsky puder aviril a je to ovela ovela lepsie,aspon mne to pomaha.žiadne kamilkove obklady mi nepomahaju.👍

blondie257
17. júl 2017

@petrikazuzka neboj,kazdy znasa sekciu inac.Ja po prvej velke bolesti,nutili ma postavit sa,aj som ju tazsie zvladala,aj.bolesti boli vacsie.

Teraz po tejto mensie bolesti po prebudeni ale ine komplikacie nastali.
Nepresiluj sa zbytocne...aby ti nepopraskali oslabene cievy a nevznikli hematomy v bruchu ako mne.
Pomaly dalej zajdes 😉 vravia ze cim skor zacnes chodit tym skorsie sa zotavis....u kazdeho je to ine,chod svojim.tempom...ale chodit musis,nesmies v kuse lezat.
Najdi si sposob.ja som sa dvihala tak ze som pokrcila nohy na posteli,chytila sa tej pomocnej hrazdy nad sebou a ako som sa dvihala hore ,nohu pokrcene som spustala dole z postele.druhu ruku za seba na postel a zapriet sa a dvihat sa.
Ja.som sa nevedela postavit tak.ze som si lahla na bok,tak som.hladala iny sposob.Tie pokrcene nohy mi pomohli,lebo som nenamahala tak brucho a nenatahovala rez.
Ja som sa dvihala prvykrat za pomoci sestricky a bolo to ok.Druhykrat som dostala zavraty,triasku a musela som naspat lahnut na postel.No mi vybrali kateter tak na wc som bola nutena chodit...
Ako vravi jance333 sebazaprenie a ides! Kvoli babatku musis...
Neboj to das...vsetky sme to dali das to aj ty...

zuzacka16
17. júl 2017

Zdravim vas babulky 😊 zajtra drzte palce,kedze budem 9.den po termine,idu ma uz hospitalizovat a vyvolavat porod..strasne sa bojim tych bolesti a hlavne aby vsetko dopadlo tak ako ma..ach jaj nech sme uz aj my traja ✊✊

olylili
17. júl 2017

@zuzacka16 jeeej super držte sa prajem rychli bezproblémový pôrod 😊

kattky
17. júl 2017

@zuzacka16 budem drzat prsty. Potom daj vediet ked budete na svete :-*

nenuska25
17. júl 2017

@zuzacka16 drzkaj sa moja. Mna budu asi vyvolavat az v stredu! Myslim na teba, daj vediet!

kattky
17. júl 2017

@marienka2424 Ja tiez som vtedy rodila. Ostal mi uz asik iba jeden steh ten pri zadku. Po kazdej toalete idem do sprchy. Iny sposob nepoznam. Tiez na wecku ma brutal vsetko stipe no osprchujem a uz je dobre. Dokonca som pri porode chytila zlatu zilu.

zuzacka16
17. júl 2017

@olylili
@kattky dalujem zienky,urcite sa ozvem..
@nenuska25 ja este neviem,ci hned zajtra zacnu,budem zajtra mudrejsia..aj ty sa drz,potom napisem 😉

romi2
17. júl 2017

@zuzacka16 veľmi držím palce určite to dopadne super, mne museli vždy vyvolávať a vždy to išlo rýchlo, dobre sa vyspi a šťastné ráno prajem 😍

nenuska25
17. júl 2017

@romi2 a kolko si prenasala pls? Ja uz 8. Den a este nechcu

mata128
17. júl 2017

Baby,je tu niektora z vas,ktora mala streptokoka pri porode????.

zuzacka16
17. júl 2017

@romi2 dakujem..no zevraj to ide rychlo len bolesti su velmi vysoke 😕 hm to neviem ci budem spat v hlave to vsetko pracuje na plne obratky 😐

ashley31
17. júl 2017

@zuzacka16 držím palce a potom informuj ako ste dopadli 🙂 nás to čaká v piatok 😕

zuzacka16
17. júl 2017

@ashley31 uz teraz v piatok?a kolko prenasas hm?

shannonldy
17. júl 2017

@zuzacka16 Drzim paste, budem na teba zajtra mysliet! 🙏🍀
@nenuska25 Uz si na Antolskej, ci aj Teba poslali domov?

ashley31
17. júl 2017

@zuzacka16 mne budú vyvolávať pôrod kvôli cukrovke, nemôžem prenášať...termín mám 24.7 a dovtedy malý musí byť vonku 🙂

zuzacka16
17. júl 2017

@ashley31 aha jasne rozumiem..tak nech nam to dobre dopadne obom 😉 no ja nervy mam uz riadne kiez by sa to chcelo do rana same spustit

blondie257
17. júl 2017

@zuzacka16 drzime palce...silnooooooo..

blondie257
17. júl 2017

@mata128 ano ja...cele tehu streptokok,aj pri porode,no mala som sekciu..a i tak narobil mne problemy...Emka je v poriadku,ale mne sposobil infekciu

ashley31
17. júl 2017

@zuzacka16 no ja mám nervy z tej vyvolavacky

mata128
17. júl 2017

@blondie257 isla som si dnes pre vysledky na streptokoka,zajtra zaciname 38tt.....tak ze je tam streptokok,ze treba pred porodom podat atb.....aspon hodinu....tak rozmyslam cestou,ze pri synovi by som to ani nestihla....odtiekla voda,do hodiny na svete....volam na Antolsku,ze sa poradim,idem tam na prvu poradnu v stredu....tak ze nech precitam vysledky.....citam a sestricka mi hovori,ze preco zistovali streptokoka skupiny G,ked v tehu sa zistuje a pre mimi je nebezpecny streptokok skupiny B....tak som teraz uplne mimo z toho

ashley31
17. júl 2017

@zuzacka16 riadne ale musíme myslieť pozitívne a tešiť sa na drobcov 🙂 prajem ti nech to máš čo najrýchlejšie za sebou a tie bolesti zvládnuteľné..ja si chcem dať pichnúť epidural keď to bude už brutálne

zuzacka16
18. júl 2017

@ashley31 no mne zacinaju bolesti pomaly od nejakej druhej cca tak v intervaloch 8-10 minut..a teraz uz niekedy ma zvija neviem si predstavit co to bude pri vyssej intenzite..tiez rozmyslam nad epi uvidim za pochodu..

podobova15
18. júl 2017

@zuzacka16 ahoj videla som tu že zajtra - teda uz dnes ta to asi čaká. Držím palce a budem silno myslieť na teba. Ked uvidis zen zázrak všetka bolesť prejde 😍

romi2
18. júl 2017

@nenuska25 7 dní, ale už som bola fyzicky aj psycho hotová, naozaj som bola v koncoch so silami.Nevedela som si predstaviť ako zvládnem pôrod ale keď som prišla do nemocnice, všetko som odhodila a celý pôrod trval 35 minút.Pustila sa voda , nabehli kontrakcie , samozrejme hneď silné a za sebou a bolo to.Len som myslela na to, že nie je to až také zlé a toto zvládnem a túto si predýcham a táto mi otvorí krčok ....Myseľ som naozaj sústredila sama na seba.A to som bola naozaj od strachu po.....

kattky
18. júl 2017

@zuzacka16 len sa neboj aby babatko nemalo z teho vysoke ozvy. Vsetko dobre dopadne uvidis. Mne kontrakcie najrychlejsie presli na fitlopte ked som ich vyskakala