Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 presne to aj my. Zaspáva na ciciku musím budiť, potom z toho bolia bradavky. A tak vždy sú aj horšie dni, ale stojí to zato. No šak sú to uz maly drobci, co uz s nimi 🙂 ale aj tak ich Lubime najviac na svete.
@blondie257 nasa prvá noc super bdil sa len na kojenie dúfam že mu to tak ostane len sa pekne držkajte 😉
Ahojte. Ak mozem poradiť, keď zaspí na ciciku, bradavku vyťahovať tak, že dať babike do kutika ustociek malíček, satie povolí a vtedy to vyťahovanie tak nebolí. (Dúfam, že je zrozumiteľné).
@oravocka ano takto to robim a aj tak boli...mala je pricucnuta ako kliest 😂
Keby aj tak sat chcela a nie len zaspat na ciciku
@blondie257 ja som na tom rovnako, maly jak kliešť na ciciku. A nie a nie dole. Ak cely deň by tam bol
Baby ako dlho by mali priblizne trvat kramy po porode ? Ja mam dneska uz 9 den a stale to trva...vdaka
@olylili tak super ze je spokojnucky.
Nasa v nemocke jak anjelik...a teraz sa to nejako kazi....rozburdany rezim,kojenie..
Drzkajte sa aj vy
@jance333 po sekcii mam to iste....silnejsie,slabsie,vobec a zas dokola...tirz take slizovitejsie s troskou krvi
ach zavidim vam, ale v dobrom 🙂 ja mám termín až 27, ale už by som išla rodiť hneď teraz 🙂 hlavne po pondelku keď ma vystresovali že mám málo vody a mám sledovať či sa malý nehýbe až moc alebo málo. celé zlé :( už nech je tu medzi nami 🙂
ale je príjemné sledovať ako tu pribúdajú maličké jeden po druhom 🙂 super 🙂
Dievcatablahozelam k pokladom😉
A dnes pre mna najlepsi den,ideme s Eliskou domov konecne po 5 tyzdnoch💃aj ked s obavami ako to vsetko budeme zvladat ale predsa🙂
@blondie257 ďakujeme 😊 my sme to mali opačne v nemocnici hrozné preplakane noci
naša papuľka bola v nemocnici ukážková, strašne veľa spala, nič ju nerušilo, takmer neplakala. no a doma je to viac-menej tiež pohodička. spí tak 2-3 hod vkuse, potom je asi hodinku-dve hore a zase spí, malý rozdiel, či je deň alebo noc. ale nie je zaplakaná, takže sa to dá. akurát už mám takmer bolehlav z toho, čo môžem-nemôžem jesť, aby z toho neboli problémy. nemám na nič extra chuť, akurát sladkého jem veľa na môj vkus. tak či tak, z pôrodnice som prišla so svojou predtehotenskou váhou a už mám ďalšie kilo dole. ale čo ma teší, malá krásne priberá, nechce sa mi veriť, ako veľmi vyrástla za tie 2 týždne 😍

@podobova15 tak mate super...ja mam bolave bradavky tiez na zaciatlu kojenia kym neroztaha malá,ale ozmuchlane neskuticne,lebo ked kpjim tak potaha..potom sa bavi...zaspi..musim budit a tak dokola...
Ja som spokojna a i tak mame nervne dni...my mame skor problem sa ulozit na spinkanie....cumlik zabera iba niekedy...a zaspava na cici ked kojim....akonahle ju odpojim,mala sa zobudi...