Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky aj my uzivame esoumisal a este sme zacali BioGaiu
@erikababula prva dcera bola na UM sice nemala problem.ani s prdikmi ani kakanim,je pravda ze mala hustejsiu stolicu ale vela som s nou aj cvicila...aby hybala nozickami,nech sa to tam v crievkach pohybe.
A ked nevedela vytlacit prdiky tak som jej konecnik iba masirovala s teplou latkovou plienkou( namocis do teolej vody) alebo vlhkou utierkou,pritlacila nohy a uz to slo....bacha moze vytlacit aj kakanicu...😂
Teraz to robim.tiez ak je nalej tazko vytlacit rano ....
A nedavas probiotika?? Ja napriklad musim brat,inac mam zapchu
@blondie257 Probiotika nedavam ale rozmyslam nad biogaiou ze kupim malej.O teplom kupeli som pocula ze pomoze ale o tom ze masirovat konecnik nie no vyskusame od pol siedmej zaspala az teraz 21:43..to sme bojovali normalne raz manzel potom ja som ju natriasala potom v kociku na posteli no nikde nebolo dobre...😒
@erikababula probiotika vyskusaj,kamoskinej dcere zabrali a nasej tiez...ja mam Probiofux,kamoska biogaiu.
Nekusali ste si ju dat na hrud,teda mala bruskom na hrudi.Mojej to pomaha,ukludni sa,zohne si.nozicky ku brusku a pritlaci tak,vtedy aj poprdka.
Skuste ju nosit na rukach aj bruskom dole,na tzv.lietadielko,vtedy tiez pritlacis na brusko.
A ten konecnik....nato som prisla ja ze to pomaha...nechcela som rektalnu rurku furt pouzivat,tak som zacala masirovat konecnik,a nozicky hore.
Vtedy je klydna neskutocne,sama mi uz dvihne nozicky a ja ich len pritlacim
@erikababula teraz aj ta horucava vplyva na drobcov...aj nas po kupkani nezaspal az o21:30 po druhom papani a teraz uz sme boli zase hore...
@blondie257 no na rukach sa vozi az moc moc..ale vzdy chce spinkat na brusku
@erikababula sms poslaná 🙂)) kľudne môžeš zavolať 🙂
@erikababula kiezby nasa chcela spat na brusku.....
Dievčatá pobolieva vás niekedy v podbrušku ako pri ms?
Aj moja sofinka je z tej horúčavy nervózna vždy sa budi A to jej davam iba bodinka
Baby tie co kojite, davate babatkam aj cajik od smadu?
@kchan Akurat o 17tej hovorila pani dr.Chovancova pediatricka s neonatologie Antolska ze netrebe detickam davat vodu ked su kojene aj od smadu im treba dat len prsnik.Ja malej davam UM ale nedavam jej cajik len do toho jej obcas zarobim UM aby jej povolili prdiky.☺
@erikababula oki, takze stale ponukat prso 😎
@kchan tie hrce zmiznu,ja som ich mala po prvej sekcii..zmuzli.
Teraz ich mam znovu..
To je vlastne ten šev...museli to prelozit aby sa to dalo zosit..ono to zmizne casom.
@olylili ano pobolieva ma ako pri ms,ale mna boli cele brucho od pupka dole k jazve,v miestach kde boli hematomy...velmi citlive na dotyk a boli na dotyk. ☹
A parkrat do dna ma tak pichne v bruchu v tych miestach...taka bodava pálivá bolest....ako ked praskne zilka ...
Dufam ze....to je docasne...a nic zavazne
Ja cajik feniklovy slabucky dam..casto sa malej cka aj 5x do dna....a furt davat prsnik....si tak mala vykla ze by na nom.furt bola..a moja bradavka bude jak.... 😨
Ahojte vie niekto poradiť čo obliecť malému na krstiny prípadne kde nieco pekne kúpim pre chlapčeka ? Dakujem
@kchan Aspon to povedala doktorka☺lebo ze ked zas bude mat vodu moze sa stat ze nebude chciet prsnik lebo bude mat plne brusko...My davame UM a tiez si niekedy myslim ze ci mala neni len smadna hlavne poobede ked je najvacsia horucava zacne vrieskat aj ked je napapana.
@blondie257 no to mam aj ja to bodanie a palenie
@blondie257 aj mna tak boli cele brucho. Normalne na dotyk, este aj tie tuky.
Baby a inak kontrolujete detickam fontanelu? Ako sa ma vlastne spravne kontrolovat? Ked je babatko leziace alebo " v stoji"? Ze ho mam polozeneho na odgrgnutie?
Dievcata ako vam spavaju drobci cez den?...ja uz som na nervy lebo nas cez den len cca 10-minutovky dava,dlhsie pospi jedine v kociku ale to sa musime prechadzat alebo v aute este....celkom by mi bodlo keby aspon nejake dve hodky raz denne potiahne nakolko treba aj cosi porobit a starsim dvom sa troxhu povenovat,no evidentne ma panko iny nazor...😫A take zeby som cez den si na chvilu aj lahla a pospala kedze v noci pistime kazdu chvilu tak na to ani nemyslim...som uz celkom riadne vyflusnuta🙈🙈
@matulka1981 hovor mi nieco o tom od pondelka takto fungujem uz som psychicky na dne placem s nou 😕 napapana,odgrgnuta akurat ze nekaka kazdy den no prdka si riadne tak neviem..vcera to bolo najhorsie teraz spi asi 10 minut ktovie dokedy 😢 navarit ci upratat to nehrozi vobec rozmyslam ci este nosic nekupim lebo takto sa nikde nepohnem 😕
@zuzacka16 sak toto ze bordel vsade jak v tanku,ked nahodou aspon pol hodku da tak to len pradlo dam prat,poslladma oprate,rychlo kuchynu aspon naoko uhadzem a uz je hore...najlepsie su take tie rady ze si mate pospat ked dieta spi a to ako kedy?tych 10 minut co da?...no to stihnem sa akurst vycikat a zuby umyt😂🙈😂ale tak hlavne ze sme zdravi snad sa nam umudria ti nasi drobci😉
Nasa pospi kedy ako...v noci sme kazde 2hod hore na papanie. A o 5tej rano sa zobudi...niekedy este zaspi inokedy nie...Dnes sa snazila zaspinkat,len nas dobry sused zacal 05:15 kosit so strunovou kosackou,jasne ze mala uz nezaspala...som myslela,ze ma porazi...blbec jeden...a o 6tej dokosil bo ide do roboty...chapete ten rozum???
Ale k veci,cez den pospi doobeda aspon troska...to si zdriemnem.s nou..obed varime tak,ze je na rukach..lebo ked ju polozim vreskot....pobede pospinka troska tiez ale vecer sa u nevie pre kupanim ulozit ani na 15min aby bol klud,tak kupeme sa s placom,rychlo nakojit...a potom hore kazde 2hod.
A ked citam prispevky v julovkach,ze im drobci pospia aj celu noc....akoze....wow.....
Nasa ked nema cici tak koneeeeec....

@lyly11 ahooooj tak tie saticky beriem.Napises mi prosim sms nech mam tvoje cislo dohodneme sa presne☺0908056749.Dakujem.