Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 tie zvuky u nas nezaberaju...ani vysavac...ani mixer ani fen....ostava uz len kosacka 😂
@lili_1 hladam nejaky ergonosic....
Satku mam pozicianu ale 2x som skusala sa poviazat a furt neuspesne....
@juliane126 aku mas dlzku satky? Podla mna treba viac podotahovat a bude to ok
@minneli27 spomen to na poradni pripadne. Ked papa, vladze, nezadychava sa?
@blondie257 u nas tiez nic co sa tyka zvukov a vysavac mame tichy teda tiez nula bodov..vies co ja som si pozicala ergonosic a nula bodov mala je v nom utopena a nechce tam byt a je od narodenia..najprv si pozri pozicovne okolo vas co su aby si to vyskusala az potom kupuj
@blondie257 skús na www.rischino.sk tam majú pekne a ani nie sú drahé 🙂 alebo ešte ERGObaby ale k nemu treba dokúpiť novorodenecku vložku a stojí viac... Skús ešte pozrieť na FB skupina Nosíme a v Rischino aam aj poradia ako správne nastaviť nosič a kadečo iné 🙂
A prvé pokusy boli aj u mňa onicom ale keď budeš skúšať tak sa naučíš 🙂 ja som podľa videí išla a aj laktacna poradkyňa mi vysvetlila čo a ako 🙂 a akú veľkosť šatky máš? ...ja nosievala oblečenie M-L a objednala som šatku veľkosti 6.... Druhá skupina sú ženy so šatkami a tam tiež vedia poradiť 😉
@lili_1 vyskúšame ho, keď malá dorastie, potom rozhodnem o jeho osude. mám ešte mei tai, ale tiež je zatiaľ veľký, tak pokukujem po šatke. mám jednu vyhliadnutú, len musím skúsiť, či mi v tom malá vôbec bude chcieť byť. i keď chcem pevnú a doma mám teraz elastickú, no na malé bábätká sú i elastické ok. len či vôbec. lebo najrýchlejšie zaspí na rukách, no napr. do perinky sa zaviazať nedá 😀 uvidíme, či sa jej bude páčiť
Ahojte mamičky. Dnes sme mali poradňu. Za 2 týždne sme pribrali pol kg takže priberá pekne a rovno sme jej dali prepichnut uška. Nakoniec som presvedčila manžela aby sme nečakali, tak verím že nebudú problémy a uška sa pekne zahoja. Ináč dnes v noci mi spinkala od 21:00 do 5:00, takže som sa normálne vyspala. Neviem čím to je... No padlo mi to vhod 🙂
@lyly11 krasna je....😍
My este nemame uska prepichnute,kedze nausnicky sme dostali az na krstiny a teda v porodnici sme nedali prepichnut a teraz lutujem,ze som nedala prepichnut skor.
Teraz sa bojim,ze uz bude vnimat bolest a nastrelit sa da az po polroku.
Dost je nervna sama o sebe a kde to este bolest z prepichovania ☹
@blondie257 poinformuj sa, ja idem davat nastrelovat a u nas sa da od dvoch mesiacov
@senta_sofia v jednom zlatnictve viem,ze az od 6mesiaca a zvysik musim prelustrovat
@blondie257 u nas zlatnictvo tiez tak, ale cez porodnicovu skupinu som zistila, ze jedna lekarka nastreluje od dvoch mesiacov, nasa len prepichuje, to som nechcela
@senta_sofia ja by som tiez radsej dala nastrelit.
Prvej dcere prepichovala moja mama( zdravot.sestra) za mojej asistencie a to sme si porevali riadne.Dcera v pohode,aj krasne sa hojilo.akurat ze ked zacala plakat,zacala som ja...uz aj mama...a potom sme jedna na druhu "kricali": ze "co si jej urobila?!!!" sak ty si chcelaaaa 😂
Teraz by som to radsej nastrelila a hotovo
@blondie257
@senta_sofia veď baby ja som tiež chcela nastrelit, no popravde trvalo by to ešte veľmi dlho bez náušniciek. Tak som to tak rýchlo poriesila aaaa ani neľutujem. Už ju to neboli a hojí sa jej to pekne. Z náušnicami je úplne iná. Je to podľa mňa na každom rodičovi ako sa rozhodne. Aj jedno aj druhé je podľa mňa úplne v pohode a v podstate ma to nič nestalo.
@lyly11 no ja by som.chcela.tiez ...
Mala.sa podoba na manzela,cisty chlapcek.😂 tak aspon budem mat pocit ze je dievcatko 😂
Prva dcera bola.detto...vlasky zacali rast az v 9.mesiaci a kebyniet nausniciek tak mi vravia" jeej aky oekny chkapcek" vrrrrr
Teraz to iste....oblecena cela v ruzovom,dobre ze to oci nevykole....a kede je kociar mätovej farby...a po zakuknuti dbu.."jeej krasne babatko, chlapcek??? " no ma ide urvat
Nasa retrieverka Zoja...strazi stale,Emku,ideme kocikovat na prechadzku ona s nami,okolo domu ona s nami...a ked sme v dome....tak.takto lezka pred terasovymi dverami a strazi Emku ci neplace..ak zaplace knuciii,ak neprestava plakat zacne brechat na mna aby som k nej sla.
Baby a to mala steniatka 2x s tym,ze ukazkova matka to teda nebola...
A nasu Emku strazi.....ako strazila aj starsiu Naty
😍
Dneska som si robila bilanciu kolko casu cez den venujem kojeniu a zistila som, ze je to 8hodin a to som ho mala ešte 3,5h v satke a poriadne nespal.🙂 a to priton maly nemá problém s kojenim, len ma koliky, takze obdiv vam vsetkym maminam, co to davate a bojujete, a nebodaj stihnete navarit alebo vyvesat pracku🙂
Babyyyy...ja dnes som sama radost dnes....az dopredu poklopem..klop klop klop......
Dali sme rekord v noci....ziadne 2hod intervaly ale ...od 19:30 do 00:30 ...potom o 3:30 a 6:00 ..keby niet rannych kolik tak spinka este..juuuj to je radosti....
Snad to bude takto pokracovat...
Baby, tie ktore kojite plus umele mlieko, ake maju vase deti stolicu? My ked sme zacali s Nutrilonom stolica zrazu bola formovana...ja krmim kazde druhe krmenie materskym mliekom.Ale asi 4 dni ma taku vodnatejsiu stolicu....Je zlta ale ta konzsistencia je redsia...
@ivonkaivikk jeeeeeeeeeeeeeeeej to je rozkosnik maly 🙂 :* zlatucky jeeee 🙂 co ti poviem nas ma 6 tyzdnov a 5600g :D :D

@slimstar ja uz som.skusala vseliaku hudbu a zvuky....ked zacne revat,uz nic nevnima....mozem ja skusat vselico