Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@erikababula kasli na susedov...ak to niekto nevie pochopit ze deti placu..tak nech sa da vytoto.....
@blondie257 nas je tento tyzden spajo. Podla mna malu nieco trapi, preto ti nespi. Ked tak vela pije, mozno rastove dni,tak ju boli brusko. Alebo aj stres,vtedy ani nas. A ked nechce byt na brusku,nema sa kde unavit.Ci?A narodili sa v
Na rovnako s mojim😀. Uz taha na 6,5kg tak ho radsej nevazim. Ale kojim ovela menej ako 1. Je kludnejsi a uz nejde vsetko len do plienky.
@kattky spinkanie na brusku ma po mne 🙂 mamina mi vravela, ze ja som inak spat ani nechcela.. Kazde babo je ine, ci uz v spinkani alebo v plači. Moj sa zobudi, ma plac z hladu.. potom plac, ked sa mu neda odgrgnut, plac, ze chce spinkat... Mame placlive obdobie 😕
@blondie257 krasnucka bambulka 🙂😘
@slniecko323 dakujemee...
@slniecko323 aj nas place ked sa mu neda odgrgnut aj ked je unaveny, ked je hladny velmi a hned nedostane mliecko. Davame mi pri kazdom papani espumisan este. Vigantol mu nedavam nakolko ma z neho krce bruska. Doktorka povedala, ze mu ho nemam davat a skusit mu ho dat az ked bude starsi.
@blondie257 Ďakujeme 🙂 to dostala od kamošky a je to čiapočka z mašľou 🙂 myslím že je to site
@blondie257 aké slniečko malinké 🙂 krásna je
@olylili ja som namiesto vigantolu skúšala Devit, že lepší ako jamieson a malá z toho mala také isté kŕče ako z vigantolu. takže teraz nedávam nič a skúsim neskôr, či ho nebude znášať lepšie.
lekárka mi síce predpísala kapsulku rybieho oleja, čo sa dáva jednorázovo, no bohužiaľ, v lekárni mi oznámili, že už sa to nevyrába. takže sme teraz tiež bez Dčka pre malú. v Baby boxe od Dôvery boli vitamíny pre mamičky od tehot. po koniec dojčenia a sú tam aj kapsulky rybieho oleja, tak ja som začala brať tie teraz. možno sa niečo cez mlieko dostane ku malej a skúšam to i pre seba kvôli kožným problémom.
do malej odmietam pchať čokoľvek, čo jej nerobí dobre. radšej ju teraz dávam po trošku na slniečko (samozrejme nie cez obed) a verím, že nejaké Dčko si telo vytvorí aj samo
Ahojte zienky. .idem sa pochváliť aj posťažovať. . Môj malý Natanko sa už nádherne na nás usmieva a dokonca zistil že ma ručičky, ktoré pasujú do pusinky a vieme rucickami aj poudierat do hrkaliek na hrazdicke. ..ale mame aj my trampoty -občas nás trápi brusko ale to zvládneme, horšie je že mame nad pupkom herniu, s ktorou sa teraz nič nebude robiť a ja dufam že zmizne....a trápia nás sopliky, celu noc som ho musela odsavat čo sa dusil a ma zvýšenú teplotu 37,4 už po odrátaní. ..uvidím ako sa s tým popasujeme ďalej. ..pochválim sa fotkami ako krásne dvihame hlavičku, fotka nás ktorej sa skerime 😁 a jedna so svojou sestričkou Liankou
@katuscakzms ahoj krásny chlapček a koľko má keď je taký šikovný?,Nášmu sa zatiaľ len raz podarilo na brušku zdvihnúť a otočiť hlávku.
juj, krasne deticky :D nasa bambulka tiez krasne drzi hlavicku, ked je na brusku, dnes ma presne 2 mesiace 😍
a najnovsie je jej oblubena poloha na nosenie tvarickou vpred (drzim ju jednou rukou cez hrudnik pod pazusku a druhou pod ritkou), zvedave to je a zamamkovane velmi posledne dni 💃
@katuscakzms moji mali pupocnu herniu obaja, jeden vacsiu alo druhy, chirurg povedal, ze sa to vacsine deti upravi same do roka az troch, nemaju bohvieako pekne pupky,ale nevadi. Ale chcela som, ze skus sa informovat, da sa to pekne korigovat tejpami, ked sa zacne u malickeho babatka, ja som sa to dozvedela, mal mladsi vyse 2 rokov.
@sanylind ďakujem ,včera mal 2 mesiace. ...hlavičku krásne dvíha už niejaky týždeň,ale to skôr preto že sa zatača do luku 😞- aj cvičíme aby sa tak nezaklanal do zadu, ale tento reflex je u neho veľmi silný a práve aj preto dokáže dvíhať hlavku už asi od 5 týždňov. ..
@senta_sofia mne chirurg povedal že pri každom prebaleni ju mám na chvíľu zatlačiť a občas prilepiť, ale aj po papierovom leukoplaste ma červenú podrazdenu pokožku a hypoalergenne leukoplasty som zohnala len malinké, ktoré ju ani neprelepia...a to môžem kúpiť hoc aké tejpy ?nevyznám sa v tom,len viem že niejake sú
@katuscakzms ja sa v tom tiez nevyznam, chystam sa popozerat, co existuje, lebo nam svacla taky 5cm hruby, mne to prislo ako leukoplast, a ten som mu nevedela potom dat dole, len potom som isla do porodnice a nejak nebol cas to riesit. Mozno treba vylozene kupit ten odstranovac naplasti a hej, ta koza je problem vzdy, je to podrazdene
@katuscakzms my budeme mať dva mesiace 14.A tiež sa tak prehyba a na rukách sa drží pekne aj hýbe ale keď ho dám samého tak sa mu nechce no uvidíme kazdy sme iní
@sanylind tak nás aj na rukách sa prehne a hlavne keď plače, keď leží tak sa vďaka tomu vie pretocit na bok,takže musím dávať pozor a zdvihne sa hlavou a ritkou až nad zem ...je to zbojník 😉 ale tak dufam že sa nám cvičením podarí čím skôr toho luku zbaviť, lebo inak budeme musieť chodiť na cvičenie. . 20-toho idem s nim na neuroligiu a tam dr rozhodne
@senta_sofia ja som mubto zatiaľ neprelepovala,keďže nechcem aby mal podrazdenu pokožku, lebo uz bol aj dosť dlho cely vysypany tak aj u kožného sme boli a natierali, tak ďalšie nechcem. ..v lekárni mi dali len taký papierový že je setrnejsi k pokožke ale nie mal cele brusko podráždene. ..
@katuscakzms chapem, ja som o tom netusila, nam chirurg povedal, ze nerobit nic, ze to je vec svalov. Ale potom ta fyzioterapeutka, ze s tymi tejpami su skvele vysledky, lebo oni podporuju prave svalstvo, len ta koza, no on mal mesiac mozno take vlnky z toho, vyse mesiaca by sme mali chodit na to prelepovanie, len teda kym nezozeniem nieco, co mu nezlikviduje kozu na bruchu, kaslem na to, je to viacmenej momentalne skor kozmeticky problem, aj ked maju predispozicu mat s tym problem v neskorsom veku
@senta_sofia ja som čítala že keď sa to prelepuje odborne tak by tam mali ešte pri prelepovani urobiť takú riasu na pokožke nad pupkom ale zase dr nič nevravel,len že tie nad pupkom niesu nebezpečné, pokiaľ sa tam nepricvikne crievko,horšie su slabinove ...ale ďakujem za radu, určite sa budem informovať pretože keď plače mam z toho hrôzu aby sa mu to nezhorsilo. ..tak to nechcem len tak nechať
@katuscakzms ano,riasila to, dala rovno cez pupok jeden pas a dva krizom
@senta_sofia aha....to ja ani neviem či by som to vedela urobiť sama spravne,lebo mne nevraveli že mam robiť riasu a ani neukázali, len tak obyčajne prelepit. ..to som len čítala, ale tak ideme v decembri na kontrolu tak sa opýtam. . je to dosť nepríjemne zatlacat tu herniu, niekedy sa až bojím keď tam cítim pohyb črievok..

Nasa zas pustila rev od pol siedmej do 10tej islo ma slak trafit.Byvame v cinziaku uz sa bojim ze zavolaju socialku ze mala furt place teplo je mi okna dokoran tak je ju ocut na cely cinziak a do toho ked sa starsia zo synom hada hotovy blazninec.neviem co do dcery voslo ale strasne robi zle synovi v poslednom case..A ja samozrejme co snimi ked mala furt vrieska este aj na rukach ked ju hompalam len sa sponuje...😒