Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sanylind
@zuzacka16
To sa bavite o materskom mliecku?
Lebo to sa nema vazit. Ja som v zahranicnych forumoch a su tam laktacne poradkine a lekary atd ... vravia ze najlepsie je dat papat ako si dietatko pyta. A nie kazde 3 hodiny. A materske mlieko sa nema vazit lebo vecer je hustejsie a mastnejsie a staci nenej. A prsnik nie je len o hlade. Citi namicku, je proti bolestiam, na ukludnenie... ja odkedy dan na zelanie je vsetko ovela lepsie. A ked babo ma 3 a 6 tyzdnov a 3 mesiace.... tak si zvysuje mliecko tak, ze treba dat na prsnik casto aj kazdych 30 minut.par dni a nastavy si to a bude vsetko po starom. Caj sa nema davat lebo zmyje z creva ochranny povlak po mliecku. Co je proti vyrusom.
@zuzacka16 tolko ti prespiii akoze bez papania????
@blondie257 ano ale my sme na umelom takze preto tak spi..ale cez den je aj hore vacsinu dna takze je unavena
@zuzacka16 my sme tiez hore vacsinu dna....unavena je vecer az oci cervene ma...ale kojim kazde 2hod v noci
@blondie257 no tak vies umele zasyti viac ako materske..napriklad mojej som dala rano moje mliecko a za 2 hodky pytala zas
@blondie257 ja len kojim a prespi mi 7 hodin v noci potom cucne na 5 minut a taha dalsie tri 😉
maminky viete co sa mi stalo kupila som vo vypredsji v tescu oblecko malemu 68 (up 3) a potom som sla na druhy den vymenit, ze velke vzala som 62 (up1)...oprala isla obliect a male 😢
@petrikazuzka nás má už veľkosť 68-74 stále treba o trochu väčšie brať lebo bavlna sa zbehne stiahne keď ju operies
@olylili nasemu je uz tiez62 mala. 74 je pre polrocne deti a viac,😊 tak som zvedava, co budu nosit ked budu mat rok
@freya1111 toto robila kamoskina mala. Trvalo i viac ako pol roka,kym dala ruky dopredu. Ja maleho pretocim i vzdy pri prebalovani. Skusaj rozne povrchy,kde sa jej paci a vydrzi najdlhsie. A kukaj jej do tvare a smej sa na nu
@juliane126 veď ano na pol roka nosi tiez som zvedavá čo bude nosiť ako pol ročný 😀 rastie zo dňa na deň neskutočne a 24 hodín na ceciku 😊
Ahojte maminky ako dlho cca Kojite drobcov?
@juliane126 len to je jeden z dôvodov odsavania lebo potom už nepije len spinká a dudle ako cumel ale keď mu prso zoberem chce ho naspäť.Pije len keď tečie a niekedy je umenie aby sa vôbec chytil všetko je od mlieka 😓
@olylili dcery boli tiez tak velke? Vssk tvoj nema ani 2 mesiace. Nas uz pije menej, ale obcas ma hladove dni. Kazdy sa ma pyta ci ma 3 mesiace
@juliane126 ja mam elektricku odsavacku takze je to pohoda a mam velmi malo mlieka a ked to mojej netecie tak ako ona chce tak sa jeduje a chcem jej dat aspon to troska co mam 😔 este mesiac vydrzim ak budem mat vobec a potom kaslem uz na to
@sanylind
Pije ked tecie a potom co robi ked je poprebudeni hladny? Vypije ti30-40% a zacne revat?
Mna zacal maly najnovsie boxovat pri piti a robit si prestavky a kuka sa na mna co robim a zas pije..
@zuzacka16 to sa tazko hovori ci mas malo ci vela mlieka. Ja nemam skoro nikdy plne prsia,mne sa tvori pocas pitia. A ked nemam, tak ho prilozim o 5 minut a trochu sa dotvori. Tiez zuril ked nebolo,ale nic ine nedostal. I na 5 razy kym dostal svoju davku a zaspal niekedy
@juliane126 plače a papá si ručičku a dám mu prso a spí a dudle
@juliane126 a krúti sa prehyba len nie pekne v kľude aby ležal 😏
@juliane126 neboj sa vyskusala som vselico doteraz aj homeopatika berem a nie je to lacna zalezitost a uz nechcem zazit mat doma 5.hodin placuce dieta..tak velmi rada by som iba kojila no ked to nejde tak to nejde..

ahojte ako obliekate male na prechádzku vonku v takom počasí?