icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

anaj44
5. sep 2017

ahojte ako obliekate male na prechádzku vonku v takom počasí?

freya1111
5. sep 2017

@sanylind
@zuzacka16
To sa bavite o materskom mliecku?
Lebo to sa nema vazit. Ja som v zahranicnych forumoch a su tam laktacne poradkine a lekary atd ... vravia ze najlepsie je dat papat ako si dietatko pyta. A nie kazde 3 hodiny. A materske mlieko sa nema vazit lebo vecer je hustejsie a mastnejsie a staci nenej. A prsnik nie je len o hlade. Citi namicku, je proti bolestiam, na ukludnenie... ja odkedy dan na zelanie je vsetko ovela lepsie. A ked babo ma 3 a 6 tyzdnov a 3 mesiace.... tak si zvysuje mliecko tak, ze treba dat na prsnik casto aj kazdych 30 minut.par dni a nastavy si to a bude vsetko po starom. Caj sa nema davat lebo zmyje z creva ochranny povlak po mliecku. Co je proti vyrusom.

sanylind
5. sep 2017

@zuzacka16 niekedy 5-7hodin ako kedy

sanylind
5. sep 2017

@freya1111 materské mlieko ale fľaškou 😔.Skúšame aj prsník zle sa prisava a aj keď sa zadarí chuti bradavku a keď tečie až sa zadusa a musí ju pustiť a potom už len dudle a nepapa

zuzacka16
5. sep 2017

@freya1111 nie ja davam materske ale aj umele takze tam je to trochu inak a caj musim davat pri umelom mlieku..mne uz z prsniku tahat nechcela tak si aspon odsavam a aj to malo jej davam

zuzacka16
5. sep 2017

@sanylind no ved to ti tiez pekne prespi..a ty davas len svoje ci aj umele?

sanylind
5. sep 2017

@zuzacka16 väčšinou svoje napríklad za 6 dní čo pozerám dostal len 3×umele väčšinou vtedy ak nemám nachystané lebo som sama doma a nedá sa mi odsavat

zuzacka16
5. sep 2017

@sanylind no tak to mas super potom ja bohuzial neodsajem tolko mojho mlieka aby mala na cele dni 😢

sanylind
5. sep 2017

@zuzacka16 tak to mi je ľúto ale možno by si to rozbehla ešte.Ja mam raz menej niekedy viac v podstate v jednom mám.napriklad 100 a v druhom ani 50.A odsavas akou odsavackou?

zuzacka16
5. sep 2017

@sanylind vsak ako stale sa snazim aby aj ti trosku mala aspon do tych 3.mesiacov..potom uz kaslem na to ak sa to nebude zvysovat..elektricku mam odsavacku

blondie257
5. sep 2017

@zuzacka16 tolko ti prespiii akoze bez papania????

zuzacka16
5. sep 2017

@blondie257 ano ale my sme na umelom takze preto tak spi..ale cez den je aj hore vacsinu dna takze je unavena

blondie257
5. sep 2017

@zuzacka16 my sme tiez hore vacsinu dna....unavena je vecer az oci cervene ma...ale kojim kazde 2hod v noci

zuzacka16
6. sep 2017

@blondie257 no tak vies umele zasyti viac ako materske..napriklad mojej som dala rano moje mliecko a za 2 hodky pytala zas

kitty18
6. sep 2017

@blondie257 ja len kojim a prespi mi 7 hodin v noci potom cucne na 5 minut a taha dalsie tri 😉

petrikazuzka
6. sep 2017

maminky viete co sa mi stalo kupila som vo vypredsji v tescu oblecko malemu 68 (up 3) a potom som sla na druhy den vymenit, ze velke vzala som 62 (up1)...oprala isla obliect a male 😢

olylili
6. sep 2017

@petrikazuzka nás má už veľkosť 68-74 stále treba o trochu väčšie brať lebo bavlna sa zbehne stiahne keď ju operies

juliane126
6. sep 2017

@olylili nasemu je uz tiez62 mala. 74 je pre polrocne deti a viac,😊 tak som zvedava, co budu nosit ked budu mat rok

juliane126
6. sep 2017

@freya1111 toto robila kamoskina mala. Trvalo i viac ako pol roka,kym dala ruky dopredu. Ja maleho pretocim i vzdy pri prebalovani. Skusaj rozne povrchy,kde sa jej paci a vydrzi najdlhsie. A kukaj jej do tvare a smej sa na nu

olylili
6. sep 2017

@juliane126 veď ano na pol roka nosi tiez som zvedavá čo bude nosiť ako pol ročný 😀 rastie zo dňa na deň neskutočne a 24 hodín na ceciku 😊

juliane126
6. sep 2017

@sanylind
@zuzacka16 vas obdivujem, ze tolko vladzete odsavat. Ja som odsavala 2 tyzdne kvoli zapalu a mala som dost a ked si prrdstavim ze este pol roka..
Nas maly je saci borec a tiez sa dusi casto ked sa spusti mlieko. Skus mu ponuknut poloplne,mozno sa mu zadari

sanylind
6. sep 2017

Ahojte maminky ako dlho cca Kojite drobcov?

sanylind
6. sep 2017

@juliane126 len to je jeden z dôvodov odsavania lebo potom už nepije len spinká a dudle ako cumel ale keď mu prso zoberem chce ho naspäť.Pije len keď tečie a niekedy je umenie aby sa vôbec chytil všetko je od mlieka 😓

juliane126
6. sep 2017

@olylili dcery boli tiez tak velke? Vssk tvoj nema ani 2 mesiace. Nas uz pije menej, ale obcas ma hladove dni. Kazdy sa ma pyta ci ma 3 mesiace

zuzacka16
6. sep 2017

@juliane126 ja mam elektricku odsavacku takze je to pohoda a mam velmi malo mlieka a ked to mojej netecie tak ako ona chce tak sa jeduje a chcem jej dat aspon to troska co mam 😔 este mesiac vydrzim ak budem mat vobec a potom kaslem uz na to

juliane126
6. sep 2017

@sanylind
Pije ked tecie a potom co robi ked je poprebudeni hladny? Vypije ti30-40% a zacne revat?
Mna zacal maly najnovsie boxovat pri piti a robit si prestavky a kuka sa na mna co robim a zas pije..

juliane126
6. sep 2017

@zuzacka16 to sa tazko hovori ci mas malo ci vela mlieka. Ja nemam skoro nikdy plne prsia,mne sa tvori pocas pitia. A ked nemam, tak ho prilozim o 5 minut a trochu sa dotvori. Tiez zuril ked nebolo,ale nic ine nedostal. I na 5 razy kym dostal svoju davku a zaspal niekedy

sanylind
6. sep 2017

@juliane126 plače a papá si ručičku a dám mu prso a spí a dudle

sanylind
6. sep 2017

@juliane126 a krúti sa prehyba len nie pekne v kľude aby ležal 😏

zuzacka16
7. sep 2017

@juliane126 neboj sa vyskusala som vselico doteraz aj homeopatika berem a nie je to lacna zalezitost a uz nechcem zazit mat doma 5.hodin placuce dieta..tak velmi rada by som iba kojila no ked to nejde tak to nejde..