icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
11. sep 2017

Mamicky neviem ci aj tu, alebo v skupine mamiciek, co maju rovnaky kocik, som sa pytala na vnutro hniezdo do kocika...uz ho mam, usila mi ho jedna pani zo Sashe, ale sa mi zda, ze nie velmi mi to sedi, i ked zase nenoze to byt uplne na mm. Tiez neviem ako umiestnit tu vlozku co som mala do kocika, ci pod hniezdo ci na hniezdo...

Paci sa mi ten hviezdickovy motiv, no teraz som chcela doladit este deku a jesenny fusak a vaham, ze hniezdo mohlo byt v inej farbe...Hmm, co poviete? Viem riesim blbosti, ale tak predsa, tesim sa tomu, i ked su to detaily 😀 pre babo nepodstatne...

romi2
11. sep 2017

@petrikazuzka podľa mňa to vyzerá super ale by som to otočila aby ten info lístok bol pri hlavičke, tam to nebude tak trčať,inak mne osobne sa to veeeeeeeľmi páči, skvele ušité ešte aj to prešitie, super, farba podľa mńa veľmi dobrá, sivá je ľahko kombinovateľná

diannna
12. sep 2017

@petrikazuzka ja mam tiez Mimu ako sledujem,'že to Mima je a nedávala som zatial nic dovnútra spolieham sa, ze ked bude kvalitný fusak, nemam este žiadny a od Mima som nechcela bude malinkej teplúčko. Myslite ze je to potrebné mat toto vnútro? Ako nesedí to preto lebo ta vanicka nie je tak pevná ako u väčšiny kocikov kvoli skladaniu do športovej časti.

petrikazuzka
12. sep 2017

@diannna ja som to dala usit lebo maly sa mi tlaci do bokov ako su tie plasty, ked spinka tam sa skruti, tak aby si neublizil a neotlacil hlavicku

petrikazuzka
12. sep 2017

@romi2 praveze to je modra, preto lutujem, ze som si nedala viac neutralnu farbu... a ked to dam opacne nesedi mi to ☹ tiez sa mi to lubi velmi, len som detailista, tak tam kde to odstava mi to kusok vadi

petrikazuzka
13. sep 2017

maminy uz ste dostali prispevok pri narodeni dietata? aka je to suma presne? mali by sme ju mat vsetky rovnaku, ze? mne nabehlo teraz 876,90€ a suma mi nesedi...aľebo mi niekto vlozil tuto sumu ako darcek 😂 a prispevok este len pride

milagros
13. sep 2017

@petrikazuzka kedy si podavala ziadost?

olylili
13. sep 2017

@petrikazuzka suma je 829,80€ ja som podávala 28 augusta a ešte nemám ani príspevok ani rodičak

milagros
13. sep 2017

Ja som podavala 30.8.a este nic

olylili
13. sep 2017

@milagros ahoj ty si zo Senca? Kedy si si podávala už ti prišli?

olylili
13. sep 2017

@milagros vidím že Senec sa neponáhľa 😤

kchan
13. sep 2017

@petrikazuzka mohlo ti prist aj spatne rodinne pridavky, ci?

petrikazuzka
13. sep 2017

no zratala som to s pridavkami tak to sedi...za 2mesiace 😉

milagros
13. sep 2017

@olylili hej v Senci som podavala 30.8

milagros
13. sep 2017

@olylili no podla zakona maju cas do 30.9

lenkazaletova
13. sep 2017

Dnes mi prišlo tiež 876,90€

blondie257
13. sep 2017

@olylili
@milagros
Mne dnes prisli tie peniazky.podavala som ziadost 11.8

olylili
13. sep 2017

@blondie257 vidím že na východe su šikovný úradníci a o koľkej ti nabehli na účet? Ja som pozerala o ôsmej ráno

kattky
13. sep 2017

Moja svagrinka bude mat babatko buduci rok v juni 🤰 veeeelmi sa tesim a velmi jej to prajem. Aspon budem moct opat nakupovat tie male vecicky 😍

sanylind
13. sep 2017

@petrikazuzka mne prišiel.dnes príspevok a aj rodinné tak to by sedelo cca 830 príspevok a myslím 47 za dva mesiace rodinne

olylili
13. sep 2017

@sanylind a kedy si dávala papiere?

blondie257
13. sep 2017

@olylili cca okolo 10tej

blondie257
13. sep 2017

@olylili mne sa zda.ze ak su papiere podane do 15.dna v mesiaci...peniazky pridu nasledujuci nesiac vo vyplatnych trminoch.
Ak po 15tom v mesiaci pridu az obmesiac vo vyplatmych trminoch..tekaz ziadost 28.8....peniazky az v okt.

olylili
13. sep 2017

@blondie257 a jedna mamička podala teraz 6-teho a tento týždeň dostala neviem ako to posielajú

sanylind
14. sep 2017

@olylili
11.8 som podávala žiadosti

blondie257
14. sep 2017

@olylili no tak to teda neviem ani ja.....asi to bude o sikovnosti a mnozstve tých žiadostí, plus bolo dovolenkove obdobie....a vzdy maju istu lehotu na to vybavenie ...

piskotka99
14. sep 2017

@olylili ja som podávala 21.08 a tiez este nic , myslím ze to dnes asi nabehne na účet 😊Tiez som zo Senca 😉Tak uvidíme , ci to dnes príde 😊

olylili
14. sep 2017

@piskotka99 no tak to som zvedavá 😀

petrikazuzka
14. sep 2017

mamicky je rozdiel v plienkach pampers zelene v Lidli a v Tescu? okrem poctu 68 a 76ks? mam teraz tie zelene pampers a babylove z DMka. Pampers fajn, babylove mi pride sama umelina papier hruby...neviem no

jance333
14. sep 2017

@petrikazuzka vidíš, a mne zase nijak raz nesedia Pampersky. mali sme jedno balenie a použila som z nich 1ks. my sme na Happy od Bella a tie vyhovujú. už sme dokonca prešli z novorodeneckých 1tiek na 2ky 😂 a od včera doma látkujeme. aby som si to veľmi skoro nerozmyslela, bambuľka mi dala krst ohňom a hneď prvé dve látkové, čo sa dotkli jej zadnice pokrstila kakaním 😂 😂 😂