Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms prosím o link 🙂
Maminky nosite niektore uz vel. 68, ale HM ma ine cislovanie, ta 68 je vacsia...Ja som objednala, ale je nam to velke...su to veci na prechodne obdobie...uz som uplne zhrozena z tych velkosti v Lidli, HM, vsetko zle odhadnem...pre zmenu overal zatepleny som zobrala 62 a ten nam treba 68 😔 ked to chcem vymenit uz mi nedaju zlavu 20%
@petrikazuzka ani mi nehovor o tych velkostiach. My mensie ako 68 na seba nedame. Ja kupujem len 74 a viac. Kazdu vec mal na sebe 2x a uz mu bola mala. Ma 7kg. Overal mam pre rocne dieta,ale teraz pouzivam fusak z ovcej vlny
Babenky,skusali ste niektora babyring?
@juliane126
@petrikazuzka
No tie velkosti suhlasim.
Lidl body 62/68 ok v pohode ale flisovy ovral na prechod 62/68 je ako 74/80.takze "super" do najvacsej zimy nam bude naprd....sorry za vyraz...
HM 68 velke...62 dlhe...56 akurat 😀
Ciapka 62,68 velka a 56 mala ..otras
Kto sa ma v tom vyznat
@petrikazuzka ten teplakovy overal je suprovy...
Resp.vsetky veci su suprove
Hm ma fajn matrial a pekne oblecko pre decka
@blondie257 len ja asi vsetko vratim, lebo ten teplakovy v zime aj tie zateplene mikinky mi budu k nicomu...to som chcela teraz na precjod, musim pockat na dalsiu akciu 20% a objednat mensie, lebo vymena sa neda...
@petrikazuzka som na tom rovnako tiež som sa pomotala vo veľkostiach, ale uz viem. A mame úplne rovnaký vkus 🙂 pyžamká mame, aj tu pásikavu bundicku 🙂 a prosím ta ten hviezdičkový overal je aká veľkosť? Ja nad ním tiež uvažujem.
Baby pozor na bylinky. Rano som pila kaskovy resp. Prvosienkovy caj a maleho musim stale prebalovat a isto ho boli brusko,lebo by uz rad spinkal a sa mu neda.😖
@petrikazuzka no toto je nevýhoda toho HM ze sa to neda vratit v kamennej predajni, ani vymenit..lebo eshop je extra od kamennej predajne.
ked budes vediet o akcii ...poprosím o info 😉
@petrikazuzka naaaadherne vecicky. Unas v Michalovciach by mali otvorit H&Mko no neviem kedy. Uz sa tesim. Dufam, ze tu nebudu zvlacat uz len odpad co sa v Ke nepopreda.
@kattky 😍
@kattky v PO bude HM v novom obch.centre Eperia ..otvarat maju koncom nov
@kattky jeej ale je uz riadna chlapina z neho, my sme tiez dnes boli na poradni...5280 a 61cm
baby co si varite? mne uz dochadza fantazia aj chut na furt to iste dookola
@blondie257 aj by som rada vedela 😁
@blondie257
@olylili
Vidim ze nie som sama... 😀 uz by som si tak rada dala pizzu a pivooo 😝
my sme mali nedávno rezne a malá mi po nich kakala nenormálne. takže ja si už tak skoro rezeň nedám. ani nič vyprážané 😂
baby, jedna vec ma zaujíma, darí sa vám ešte polohovať detičky? je to ešte potrebné, aby sa nezležala hlavička? akokoľvek sa snažím ju uložiť, vždy sa dá tak, ako chce, väčšinou na chrbát alebo hlavičku do jednej strany.

@kitty18 už mi dala jedna mamka z juloviek link na stránku kde sa to sa objednať aj na SK ...