icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
27. okt 2017

@kattky musis do neho dostat vodu.
Ak ti pije vodu...tak po malej lyzicke mu davaj...napr.kazdych 5min lyzicka vody
Alebo slabulinkyyy cierny caj..ten stshuje tiez hnacky...ale to len do vriacej vody v 2dcl hrnceku...ze vopchaj..sekundu po kaj..a vytiahni hned

senta_sofia
27. okt 2017

@kattky ak mas moznost do lekarne, enterol, je to prasok, rozrobis a das, mozu to aj takito malkaci a urcite ho umyvaj, tie vlhcene nie su dobre na taketo caste pouzivanie, ked ma podrazdenu pokozku

jarunka102
27. okt 2017

@slniecko323 suhlasim,najlepsie je umyvat vodou...a ano kazda ritka je ina,nam pomaha sudokrem 🙂

juliane126
27. okt 2017

@blondie257 a mas pohodu? To je tiez dolezite. Lenze ked si stale sama,tak verim ze je to tazke.

katuscakzms
28. okt 2017

@kattky ja som mala pri dcerke skoro rovnaky problem,kakala casto a len zltu vodu,dr jej robila vyter a vysli jej tam niejake bakterie,nasadila nam atb. este aa jej to vratili 2x po mesiaci ale uz jej dala zakazdym len biseptol,stacil a od 4,5 mesiaca hoc bola kojena mala naordinovany baban,potom to uz preslo,preluecilo sa to ale dislica som cistila kazdu hracku okolo nej,nik sa nesmel dotknut jej.ruk alebo pusy a pouzivala som antibakterialne mydlo,maka to od 2-3 mesiacov ....dufam ze sa z toho dostanete cim skor a ze to nebude nic vazne

kattky
28. okt 2017

@katuscakzms tak v noci este ho prehnalo. Rano tiez kakal ale uz to nebola iba cista voda. Spapal 1/4 bananu a zatial od rana nekakal, tak dufam, ze uz bude ok

kattky
28. okt 2017

@blondie257 uz asik bude dobre. Ak by dnes doobeda ho prehanalo, tak by sme sli uz do nemocnice. V noci este ho prehnalo a rano nekakal uz uplnu vodu. Malo to uz aj obsah. Od vtedy nekakal a pil uz aj mliecko. Spapal aj necelu stvrtku banana

katuscakzms
28. okt 2017

@kattky ale aj tak pre istotu treba ist na vyter,kedze tamten sa stratil...budes kludnejsia...

kattky
28. okt 2017

@katuscakzms v pondelok zavolam sestricke este ci sa nenasiel a ked nie tak pojdem s drobcom

jarunka102
28. okt 2017

Včera sme mali 3 mesiačiky :-*

smiesko20143
28. okt 2017

Mamicky nemate skusenost s nocnym vykopavanim noziciek? Drobec ich vykopava do vzduchu a drzi ich tam a myka hlavkou zboku na bok... :(

petrikazuzka
29. okt 2017

@smiesko20143 nas to robi tiez, ale nemam pocit, aby to bolo nejako moc, mne to skor pride, ze chce odkopnut paplonik prec...nepride mi to az prilis

petrikazuzka
29. okt 2017

Maminky prosim poradte mi makku plysovu hracku hrajucu, ktora vydrzi hrat 20-30min suvisle nejake pesnicky, melodiu a pod. Mame takeho slonika, co sa upevnuje do hracej deky (mal by ist rovno na stred, kde ho ani nedavam), je vsak plastovy a veelmi tazky, lahko si moze ublizit...vydava vsak super zvuky...ma rozne moznosti nastavenie aj na dotyky a pod.

miriama11
29. okt 2017

@petrikazuzka tak fischer price ma takych plisovych psikov co spievaju a rozpravaju aj na dotik ale nedaju sa upevnit.

minneli27
29. okt 2017

@smiesko20143 nas to robi tiez celu noc :D je v spacom vaku, a vkuse myka hlavou z boku na bok a kopka kadetade. myslela som si ze to robi oen on 🙂 vacsinou ked kopka tak potom prdi aj tak to asi preto 🙂

nenuska25
29. okt 2017

@smiesko20143 ved to je normálne úplne...cvici

patka88
29. okt 2017

@smiesko20143 nas to robi tiez, skus mu nachvilu nieco podlozit pod nozicky alebo mu ich podrz vo vzduchu. U nas to pomaha. Lebo ked ho necham len tak prebudi sa na to.

patka88
29. okt 2017

@smiesko20143 a presne ako pise @minneli27 vacsinou pri tom aj poprdka 🙂

kchan
29. okt 2017

@smiesko20143 aj moj to robi a potom pridu na rad take dela z tej malej prdelky ako na bojovom poli 😂😂😂

blondie257
29. okt 2017

@smiesko20143 aj my s tym mame problem....vzdy ked zaspava....alebo s av noci prebudi a to robi...nohy hore..vykopava...a hlava zo strany na stranu

kattky
29. okt 2017

@blondie257 Nas tiez hlavkou otaca zo strany na stranu. Vacsinou ho dam na bok a je ok no on vacsinou s ruckami sa budi. Niekedy to je hrozne az je z toho nervozny. A zase do zavinovacky zviazat mu ich nemozem, lebo zacne plakat. Hrozne daco, kedy si odviknu od tych veci

kattky
29. okt 2017

A taka intimna otazka ... Ako to je teraz zo sexom? Mna vzdy nahovara moj priatel no ja vecer vzdy taka vystavena som ze uz nic nevladzem nie to este to. Uz ho az lutujem niekedy. Bojim sa aby to nezacalo medzi nami haprovat.

olylili
29. okt 2017

@kattky my sexujeme o sto šesť večer aj ráno začali sme dva týždne po pôrode 😲😝

kattky
29. okt 2017

@olylili to keby cital moj to by som si vypocula svoje 😂
A kef uz k temu dojde, tak sa ma pyta ci nechcem druhe 😂
Mu vravim, ze chcem, ale nie teraz :-P

olylili
29. okt 2017

@kattky keby sa môj opýtal či nechcem štvrté tak by bol vykastrovany 😂

kattky
29. okt 2017

Paaanecku 😂

olylili
29. okt 2017

@kattky tak sa ani neopovaži 😂

kchan
29. okt 2017

@kattky my sme tiez zacali skoro, cca na treti tyzden po sekcii. A teda pánečku, po tom porode je to ooovela lepsie 😎 hlavne co sa chuti tyka z mojej strany 🙈

olylili
29. okt 2017

@kchan súhlasím 😉😀

kattky
29. okt 2017

@kchan no je pravda, ze je to citlivejsie no ja som taka hrozne unavena po celom dni a este ked mam dlho hajkat maleho vecer.