Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ahojte mam otazocku, detičky, ktore su iba kojene, ako dlho najviac vydrzia bez papania v noci? Moj sa doteraz 2x budil, ale v poslednej dobe sa stava, ze vobec. Ja sa budim a pozeram, ci je v poriadku. Nepapa aj 10hod. Asi mi sibe, ale pre mna, ktora mala syna v kuse na prse je to nepochopitelne, co tak zrazu 🙂
Už som nešťastná ☹ malý má reflux a v poslednej dobe, keď ho dám ľahnúť a on si začne "rozprávať" a smiať sa tak to vyzerá, že sa mu vráti mliecko a dostane sa mu tam vzduch ako blabota tak hneď sa mu začne čikutat ☹ chudák nemôže si ani poblabotat. Potom ho musím dvihnut inak zakazdym co sa mu začka ide mliecko von. Už mu tak párkrát aj zabehlo. Nemáte s tým skúsenosť?
@miriama11 ved prave preto chcem to korytko.....vo vajicku mi vydrzala kukat ....ale lezat vo vanicke a pozorovat ani zafrasa.
A mne sa to korytko moocno lubi.
A si spokojna?
@blondie257 hej som spokojna, ja som popravde neriesila ci koritko abo ne.pacil sa mi kociar .ale nemozem povedat ze by jej bolo nepohodlne alebo tak, pekne sa vyspala aj 3hodiny .za mna ano
@nikol207 a nevracia ti lebo mas rano prilis vela mlieka a maly to nestiha spracovat. Nas sa poctivo koji kazde 2 hod z 1 strany, ale potom nevracia. Z 2 vracia len vecer nie
Aj vas vyhadzuje zo stranky ked pisete nieco dlhsie?
@blondie257 vo vanicke nechce byt asi kvoli refluxu. Ani dcera. My sme kocikovali 1. Mesiac, potor revala. V 5. Chodila v autosedacke a 6-10mesiac na bruchu,leto
@juliane126 je to mozne.
Zhanam kociar ten korytkovy...
No vsetko zapad....😢
Ahojte mamičky. Verím že sa detičky aj vy mamičky sa máte dobre. Nestíham písať, mám to perne pri 3 detickach no dá sa to zvládať 🙂 Elenka je zlaté dieťatko v 3 mesiacoch jej výšli 2 zúbky takže hryzie má pravidelne :( pred 2 týždňami sa mi začala prevalovat na bruško. Potrapila nás aj choroba, prvé atb máme za sebou... No sopliky prišli opäť ale tak starší moji chlapci prinesú stále niečo zo školy a škôlky :((... a možno ďalšie zuby 😀 máme 4 a pol mesiaca, vážime 7260 g a dnes sme spinkali prvý krát do pol 5 rána 🙂)) mamičky ktoré kojite dávate už na večer nejaké kasicky alebo prikrmy? Neviem kedy začať.
@juliane126 on zvracia skoro po kazdom kojeni, akurát máme lepšie a horšie dni. Keď mam tak veľa mlieka tak sa pozvracia určite, to uz som na to patrične pripravena 🙂 Bola som zvyknutá ho kojit každú hodinu a pol po menších davkach, ale on teraz tak casto nechce ani nasilu.
@lyly11 my mame o tyzden ukonceny 5 mesiac... chcela som pockat kym ich ukoncime a potom prikrmovat no kedze nas trapia zubky odmieta mi prsnik niekedy sa napije len z jedeho a druhy nechce vobec tak som sa rozhodla ze zajtra skusim mrkvicku len tak za dve lyzicky nech aspon nieco spapa... A navyse mame reflux takze jej davam sirup po papani a uz mi ide zjest lyzicku tak uvidim co to spravi 😉
@blondie257 a nie je to pre starsie deti? Ten reflux je nervny.
@juliane126 to korytkove sedenie resp lezanie ..poloha 3 teda uplne akokeby do labu...uz moze...ta ista poloha je vo vajicku v autosedacke pokohovatelnej...takze uz moze teraz....

Slintanie inak nemusí byť hneď priznak zubkov. Môže to byť aj z refluxu, to mi povedala pediatricka, že veľa mamičiek si mylne mysli ze idú zubky a pritom je to z refluxu....dieta ani nemusí grckat a reflux je prítomný stále, tak ako u nas... a nervy môžu byť kľudne aj z toho stipania pri refluxe, takže naozaj sa o zuby nemusí jednať