icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

nenuska25
19. nov 2017

Slintanie inak nemusí byť hneď priznak zubkov. Môže to byť aj z refluxu, to mi povedala pediatricka, že veľa mamičiek si mylne mysli ze idú zubky a pritom je to z refluxu....dieta ani nemusí grckat a reflux je prítomný stále, tak ako u nas... a nervy môžu byť kľudne aj z toho stipania pri refluxe, takže naozaj sa o zuby nemusí jednať

nikol207
19. nov 2017

Ahojte mam otazocku, detičky, ktore su iba kojene, ako dlho najviac vydrzia bez papania v noci? Moj sa doteraz 2x budil, ale v poslednej dobe sa stava, ze vobec. Ja sa budim a pozeram, ci je v poriadku. Nepapa aj 10hod. Asi mi sibe, ale pre mna, ktora mala syna v kuse na prse je to nepochopitelne, co tak zrazu 🙂

nikol207
19. nov 2017

@nenuska25 môj ma reflux a často ho pri papani páli zaha. Plače, napina sa ako struna, odtahuje. Takže asi čakám zbytočne ☹ 🙂

kitty18
19. nov 2017

@nikol207 moja niekedy 7 niekedy 6 hodin vydrzi potom si cucne na 5 minut a spi dalsie 3 ci 4 hodiny ;) ale raz sa stalo ze 9 hodin v kuse tahala tiez som sa budila ze co sa deje 😂

nikol207
19. nov 2017

Už som nešťastná ☹ malý má reflux a v poslednej dobe, keď ho dám ľahnúť a on si začne "rozprávať" a smiať sa tak to vyzerá, že sa mu vráti mliecko a dostane sa mu tam vzduch ako blabota tak hneď sa mu začne čikutat ☹ chudák nemôže si ani poblabotat. Potom ho musím dvihnut inak zakazdym co sa mu začka ide mliecko von. Už mu tak párkrát aj zabehlo. Nemáte s tým skúsenosť?

miriama11
19. nov 2017

@nikol207 tes sa ze sa vyspis a rano si plna energie😉Moja starsia tak spala od 1mesiaca , tiez ked som az rano otvorila oci som vyskocila z postele ze co sa stalo.a ona si pekne spinkala , ale zial trvalo to iba do 3mesiacov .taze si uzivaj tento stav,

jarunka102
19. nov 2017

Ahojte...takto nasa Bianka papa zemiacik 🙂

nikol207
19. nov 2017

@miriama11 no akurat ja som nejak naprogramovana, že sa budim na kojenie akurat nemam koho lebo maly spi 😀 a to nehovorim o tom, ze mi rano idu explodovat prsia 🙂 taze zatial si to neuzivam, ale snad si zvyknem 😉

miriama11
19. nov 2017

@nikol207 hej tak to je neprijemne ale zas rano ma hostinu😂na dobre sa rychlo zvyka👍🏻👍🏻

blondie257
19. nov 2017

@miriama11 ved prave preto chcem to korytko.....vo vajicku mi vydrzala kukat ....ale lezat vo vanicke a pozorovat ani zafrasa.
A mne sa to korytko moocno lubi.

A si spokojna?

miriama11
19. nov 2017

@blondie257 hej som spokojna, ja som popravde neriesila ci koritko abo ne.pacil sa mi kociar .ale nemozem povedat ze by jej bolo nepohodlne alebo tak, pekne sa vyspala aj 3hodiny .za mna ano

zuzacka16
19. nov 2017

@kattky kokos tak ty mas teda stastie na tie vysledky predtym ti stratili teraz zas sa nevies dovolat a podobne 🤣🤣

miriama11
19. nov 2017

@zuzacka16 my mame tiez dobru skusenost po 3dnoch dali vediet z labaku ze nenasli vzorku stolice v nadobke (asi sa vyparila) a potom rozbili skumavku z krvou tak museli dcere brat krv este raz.taze servis na 1.az som mala chut im zavolat a vynadat.

kattky
19. nov 2017

@zuzacka16 no budem volat zajtra zase.

juliane126
19. nov 2017

@nikol207 a nevracia ti lebo mas rano prilis vela mlieka a maly to nestiha spracovat. Nas sa poctivo koji kazde 2 hod z 1 strany, ale potom nevracia. Z 2 vracia len vecer nie

juliane126
19. nov 2017

Aj vas vyhadzuje zo stranky ked pisete nieco dlhsie?

juliane126
19. nov 2017

@blondie257 vo vanicke nechce byt asi kvoli refluxu. Ani dcera. My sme kocikovali 1. Mesiac, potor revala. V 5. Chodila v autosedacke a 6-10mesiac na bruchu,leto

blondie257
19. nov 2017

@juliane126 je to mozne.
Zhanam kociar ten korytkovy...
No vsetko zapad....😢

lyly11
19. nov 2017

Ahojte mamičky. Verím že sa detičky aj vy mamičky sa máte dobre. Nestíham písať, mám to perne pri 3 detickach no dá sa to zvládať 🙂 Elenka je zlaté dieťatko v 3 mesiacoch jej výšli 2 zúbky takže hryzie má pravidelne :( pred 2 týždňami sa mi začala prevalovat na bruško. Potrapila nás aj choroba, prvé atb máme za sebou... No sopliky prišli opäť ale tak starší moji chlapci prinesú stále niečo zo školy a škôlky :((... a možno ďalšie zuby 😀 máme 4 a pol mesiaca, vážime 7260 g a dnes sme spinkali prvý krát do pol 5 rána 🙂)) mamičky ktoré kojite dávate už na večer nejaké kasicky alebo prikrmy? Neviem kedy začať.

zuzacka16
19. nov 2017

@miriama11 ako toto nechapem hlavne pri tak malych detoch to nasere 😠

zuzacka16
19. nov 2017

@kattky tak drzim palce a daj vediet ako ste dopadli..

nikol207
19. nov 2017

@juliane126 on zvracia skoro po kazdom kojeni, akurát máme lepšie a horšie dni. Keď mam tak veľa mlieka tak sa pozvracia určite, to uz som na to patrične pripravena 🙂 Bola som zvyknutá ho kojit každú hodinu a pol po menších davkach, ale on teraz tak casto nechce ani nasilu.

kitty18
19. nov 2017

@lyly11 my mame o tyzden ukonceny 5 mesiac... chcela som pockat kym ich ukoncime a potom prikrmovat no kedze nas trapia zubky odmieta mi prsnik niekedy sa napije len z jedeho a druhy nechce vobec tak som sa rozhodla ze zajtra skusim mrkvicku len tak za dve lyzicky nech aspon nieco spapa... A navyse mame reflux takze jej davam sirup po papani a uz mi ide zjest lyzicku tak uvidim co to spravi 😉

juliane126
19. nov 2017

@blondie257 a nie je to pre starsie deti? Ten reflux je nervny.

blondie257
19. nov 2017

@juliane126 to korytkove sedenie resp lezanie ..poloha 3 teda uplne akokeby do labu...uz moze...ta ista poloha je vo vajicku v autosedacke pokohovatelnej...takze uz moze teraz....

kattky
20. nov 2017

@zuzacka16 tak vysledky zle, take ako boli aj u obvodnej. Leukocity na 3 krize a aj vsetko ostatne pozitivne. Antibiotika budeme brat 7-10 dni. Vo stvrtok kontrola a USG obliciek.

zuzacka16
20. nov 2017

@kattky och tak drzim palce nech vam to co najrychlejsie prejde a nech zaberu tie ATB..a maly je nepokojny ci dobre to znasa?

kattky
20. nov 2017

@zuzacka16 On je taky ako by mu nic nebolo

zuzacka16
20. nov 2017

@kattky tak aspon ze tak bud rada potom ze to dobre znasa..len tak dalej 👍

kattky
20. nov 2017

@zuzacka16 dakujeme 😘 no aspon ze tak sme obstali. Ividime ako bude vo stvrtok na kontrole.