icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
27. nov 2017

@zuzacka16 on tiez papal ako prvy banan kvoli tomu co ho vtedy prehanalo.

zuzacka16
27. nov 2017

@kattky jaj ozaj..a uz ste ok?

jarunka102
27. nov 2017

@katuscakzms ja som zacinala mrkvou,potom zemiak,potom som to spolu,v nedelu mala polievocku ( vyvar,mrkva,zemiak,mäo) a dnes uz papala hrasok... Kamosky ma odhovarali,ze sa ma zacinat zemiakom a ze hrasok este nemoze...ja v tom problem nevidim,malej nic nie je a vsetko jej chuti,je to velky papac 🙂
Aaa dnes mame 4 mesiace :-*

zuzacka16
27. nov 2017

@jarunka102 ten vyvar si je vsetko zmixovala a dala lyzickou ci cez flasu?za aky cas od prveho prikrmu si vyvar dala?

jarunka102
27. nov 2017

@zuzacka16 tak prikrm papa od 3,5mesiaca a vcera mala polievku prvykrat...no a zeleninku som rozpucila a mäsko uplne nakrajala na drobnulinke kusocky,ako pre kuriatko 🙂 a davala som jej lyzickou 🙂

kattky
27. nov 2017

@zuzacka16 no ani nie. Dnes som volala o vysledky z kultivacie a moc niesu dobre. Maly ma velke mnozstvo bakterii v moci, tak stvrtok opat do nemocnice na odber mocu.

miriama11
27. nov 2017

@kattky my to iste dnes som bola pdniest moc bo plakala cely vikedn a nema dobry stale , krv aj hlieny taze parada

kattky
27. nov 2017

@miriama11 My este mame tiez stopy leikocytov v moci no aj kopec bakterii

olylili
27. nov 2017

Naša zmrzlina 😘❤

zuzacka16
27. nov 2017

@kattky och bozinku ja ze tie ATB zabrali som myslela

marcelkaemmka
27. nov 2017

Aj vasi drobci su papkaci ? Nas uz skusil zeleninku ovocie polievocky omacky a dnes zjedol cely ten maly pribinacik

miriama11
27. nov 2017

@kattky no ja zajtra nesiem do labaku moc nech pozru poriadne ale mala kade co pred dvom tyzdnami tam taze jej to nepreslo.nechcela dat nefrologicka antibiotika ale neviem ci sa tomu vyhneme.😕

jarunka102
27. nov 2017

@kchan jaky fesaaacisko z neho je 🙂
Takto vyzerala nasa :-*

slimstar
27. nov 2017

@jarunka102 a to ako robíte ten vývar s maskom pre babo ?

olylili
27. nov 2017

@marcelkaemmka nás neviem stále visí len na ciciku no mám z toho veľké obavy lebo len idem k nemu s lyžičkou keď mu dávam vit D a to s mojim mliekom a už sa bráni a tvári sa ako by tam mal citrón tak si viem živo predstaviť keď tam bude mať mrkvu

kchan
27. nov 2017

@slimstar a mala zas fesanda 🙂 keby nieco, maly je este volny 😂

blondie257
27. nov 2017

@katuscakzms tak ta zavislost bola myslena v uvodzovkach...ma 11r a ked na nu pridu hormony tak ... 😂

@zuzacka16 aj ja chcem aby uz prespala celu noc...s max 1krmenim...
Len to mala sa vrti jak vrtula..nohy dviha...aktivna aj pri zaspavani tak jej asi vytravi raz dva....

zuzacka16
27. nov 2017

@blondie257 haa o tom mi nieco hovor ta moja cvici aj za mna mam pocit 🤣🤣 no nastastie iba raz v noci krmim no zato niekedy aj 150 x za noc davam cumel 😂😂 a to je o nervy 😐

blondie257
27. nov 2017

@zuzacka16 no hej s tym cumlom je to o nervy....hlavne ked soferujem a jej vypadne cumel....a vrieska mi v aute..vtedy banujem ze som ju na cumel naucila...a vecer diky bohu ze ma cumel a sa ukludnuje pri zaspavani takto....takze ani tak ani onak 😂

zuzacka16
27. nov 2017

@blondie257 haa to poznam tiez pri soferovani ale ked ho nemozem najst tak zvysim hlas po nej ze ticho bud teraz sa mi neda zastavit 😂😂 no aj nasa dam do ruky mojkaca ked vypyta tak cumel a potom zaspi 😉

blondie257
27. nov 2017

@zuzacka16 my sme z mojkaca hodeneho na tvar uz "vyrastli"
Najnovsie si madam vydumkala z oboch stran hlavy vankuse..a zabori celu tvaricku do nich....raz na jednu stranu raz na druhu...
Iba chodim kontrolovat ci dycha...
Najradsej mam ked jej vypad e cumel a lovim medzi vankusmi a jej hlavou

zuzacka16
27. nov 2017

@blondie257 no ale pozor ona ho nema na tvari to neznasa iba v ruke drzi a rozprava sa s nim 😂😂 s tym dudlom poznam akurat ze ona spi v postielke a na perinke je polozena a ked sa hemzi tiez ho ma vselikde preto jej ho davam na tu retiazku a v noci len chytim retiazku a nemusim kade tade lovit 🤣🤣

olylili
27. nov 2017

@blondie257 bozeeeee presne aj my teraz no tom fičime 😂

juliane126
27. nov 2017

Ked tu citam niektore prispevky, tak mam pocit, ze drobci na Stedry den dostanu ryzek so salatom.😀 A ja sa malemu bojim dat mrkvickovu kasu kvoli nedozretosti traviaeho traktu. Dnes dcera jedla banan pri nom a on cely zhypnotizovany si ho tahal k ustam. A ja krkavcia matka som mu nedovolila, ze zacneme najskorsie o tyzden mrkvou.

anaj44
28. nov 2017

Koľko vážia vaši drobci a pretáčanie sa ?

nikol207
Autor odpoveď zmazal
jance333
28. nov 2017

@juliane126 naša má o týždeň 5mes. a tiež neprikrmujem ešte. čakám na požehnanie od lekárky zatiaľ. ale včera mi oblizovala jablko tak, že mi skoro zjedla ruky 😂

anaj44
28. nov 2017

Nás je leniví nepretlačil sa ale asi preto že má viac ako 7 kg od 2 mesiaca sa pretáčali na chebatik ale uzani to nerobí

Tiež nerikrmujem ale vonia mi všetko a mlaska

jarunka102
28. nov 2017

@slimstar ja som dala mrkvu,zemiak, morcacie mäsko,petrzlenovu vnat uvarit. Potom som trosku mrkvy,zemiaku a mäska odobrala spolu s trochou vody pre malu a az tak som okorenila a dochutila nam polievku. A potom som to uz len rozpucila,mäsko nakrajala na malilinke mikro kusky,zmiesala som a bola z toho taka tekuta kasa...malej chutila a problem nemala ziadny 🙂

jja
28. nov 2017

@anaj44 moj mal 17.11 styri mesiace a okolo 8,2 kg. Nepretaca sa este...len doboku vykriuca....este neprikrmujem...len mm....zacnem okolo 6 mesiaca....