Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katuscakzms ja som zacinala mrkvou,potom zemiak,potom som to spolu,v nedelu mala polievocku ( vyvar,mrkva,zemiak,mäo) a dnes uz papala hrasok... Kamosky ma odhovarali,ze sa ma zacinat zemiakom a ze hrasok este nemoze...ja v tom problem nevidim,malej nic nie je a vsetko jej chuti,je to velky papac 🙂
Aaa dnes mame 4 mesiace :-*
@jarunka102 ten vyvar si je vsetko zmixovala a dala lyzickou ci cez flasu?za aky cas od prveho prikrmu si vyvar dala?
@zuzacka16 tak prikrm papa od 3,5mesiaca a vcera mala polievku prvykrat...no a zeleninku som rozpucila a mäsko uplne nakrajala na drobnulinke kusocky,ako pre kuriatko 🙂 a davala som jej lyzickou 🙂
Aj vasi drobci su papkaci ? Nas uz skusil zeleninku ovocie polievocky omacky a dnes zjedol cely ten maly pribinacik
@kchan jaky fesaaacisko z neho je 🙂
Takto vyzerala nasa :-*
@jarunka102 a to ako robíte ten vývar s maskom pre babo ?
@marcelkaemmka nás neviem stále visí len na ciciku no mám z toho veľké obavy lebo len idem k nemu s lyžičkou keď mu dávam vit D a to s mojim mliekom a už sa bráni a tvári sa ako by tam mal citrón tak si viem živo predstaviť keď tam bude mať mrkvu
@katuscakzms tak ta zavislost bola myslena v uvodzovkach...ma 11r a ked na nu pridu hormony tak ... 😂
@zuzacka16 aj ja chcem aby uz prespala celu noc...s max 1krmenim...
Len to mala sa vrti jak vrtula..nohy dviha...aktivna aj pri zaspavani tak jej asi vytravi raz dva....
@blondie257 haa o tom mi nieco hovor ta moja cvici aj za mna mam pocit 🤣🤣 no nastastie iba raz v noci krmim no zato niekedy aj 150 x za noc davam cumel 😂😂 a to je o nervy 😐
@zuzacka16 no hej s tym cumlom je to o nervy....hlavne ked soferujem a jej vypadne cumel....a vrieska mi v aute..vtedy banujem ze som ju na cumel naucila...a vecer diky bohu ze ma cumel a sa ukludnuje pri zaspavani takto....takze ani tak ani onak 😂
@blondie257 haa to poznam tiez pri soferovani ale ked ho nemozem najst tak zvysim hlas po nej ze ticho bud teraz sa mi neda zastavit 😂😂 no aj nasa dam do ruky mojkaca ked vypyta tak cumel a potom zaspi 😉
@zuzacka16 my sme z mojkaca hodeneho na tvar uz "vyrastli"
Najnovsie si madam vydumkala z oboch stran hlavy vankuse..a zabori celu tvaricku do nich....raz na jednu stranu raz na druhu...
Iba chodim kontrolovat ci dycha...
Najradsej mam ked jej vypad e cumel a lovim medzi vankusmi a jej hlavou
@blondie257 no ale pozor ona ho nema na tvari to neznasa iba v ruke drzi a rozprava sa s nim 😂😂 s tym dudlom poznam akurat ze ona spi v postielke a na perinke je polozena a ked sa hemzi tiez ho ma vselikde preto jej ho davam na tu retiazku a v noci len chytim retiazku a nemusim kade tade lovit 🤣🤣
@blondie257 bozeeeee presne aj my teraz no tom fičime 😂
Ked tu citam niektore prispevky, tak mam pocit, ze drobci na Stedry den dostanu ryzek so salatom.😀 A ja sa malemu bojim dat mrkvickovu kasu kvoli nedozretosti traviaeho traktu. Dnes dcera jedla banan pri nom a on cely zhypnotizovany si ho tahal k ustam. A ja krkavcia matka som mu nedovolila, ze zacneme najskorsie o tyzden mrkvou.
Koľko vážia vaši drobci a pretáčanie sa ?
@juliane126 naša má o týždeň 5mes. a tiež neprikrmujem ešte. čakám na požehnanie od lekárky zatiaľ. ale včera mi oblizovala jablko tak, že mi skoro zjedla ruky 😂
Nás je leniví nepretlačil sa ale asi preto že má viac ako 7 kg od 2 mesiaca sa pretáčali na chebatik ale uzani to nerobí
Tiež nerikrmujem ale vonia mi všetko a mlaska
@slimstar ja som dala mrkvu,zemiak, morcacie mäsko,petrzlenovu vnat uvarit. Potom som trosku mrkvy,zemiaku a mäska odobrala spolu s trochou vody pre malu a az tak som okorenila a dochutila nam polievku. A potom som to uz len rozpucila,mäsko nakrajala na malilinke mikro kusky,zmiesala som a bola z toho taka tekuta kasa...malej chutila a problem nemala ziadny 🙂

@zuzacka16 on tiez papal ako prvy banan kvoli tomu co ho vtedy prehanalo.