Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili ja si myslim ze aspon v mojom pripade je to zubkami 😒 ..tiez som stastna ked sa dcerka s nim pohra lebo inak podobne nic nespravim ..ja aj jedavam s nim..vesam pradlo s nim a aj ine...ruky bolia poriadne,ale vravim si ze vyrastie z toho a raz ma uz potrebovat nebude a ked sa na mna zacne rehotat,tak mu to zjem aj s navijakom
@katuscakzms aj našemu idú zúbky natieram mu aj tým gélom už aj z toho je nervózny a v každej plienke nakakane tak mi kakal ráno večer a dnes to mal až na chrbte
@olylili zubky vedia velmi potrápiť a narobit neplechy...ja malemu tiez natieram a uz som mu raz dala aj panadol od bolesti...ale nechce mi dat natierat,ani dotknut sa nemozem co ho bolia a idú mu 3-ky hore a aj dole
@katuscakzms veď toto že nechce aby som mu chytala ani dudlik nechce boli ho to ale bradavku mi stíska poriadne😨 a prsty až do hrdla
Baby..ja mam tu silikonovu kefku na palec..dam na to gel a nech mi kuse palec...no neurobim jasnacka nic 😂
Potom jej dam hryzatko od curaproxu...je sice drahsie ale zabera...
A aj od tomi teppe( ci jak sa to pise) mam take 2 hryzatka..co vyzeraju ako cumel ale vo vnutri tvar na kryzanie s dasienkami.super vec...mala to kuse a kuse a date na to gelik aj....aby ho drobec skor nespapal ako zaucinkuje
@petrikazuzka kedy sa chystáte mali ste nejaký zdr. Problém že nie ste?
@blondie257 dakujeeem za tip zajtra idem vykúpiť hryzatka 😀
@blondie257 mne tie hryzatka nechce..mam tiez rozne druhy take akoby cumlove ...mam aj vybrujuce ...chcel ich ale tak pred 2 tyzdnami...teraz akonahle okusi tak vyhodi a zazcne revat 😒
@anaj44 chodime na rehabku a cvicime vojtovu metodu. mam z toho cim dalej vacsi strach a v januari podla vsetkeho...
@petrikazuzka verím ti nás by to malo čakať tento mesiac ak sa nič nezmení ale má soplimy tak uvidíme keď to neprejdú tak v januári
Mi máme atopický ekzém nič nesmiem jesť skôro
@petrikazuzka aj ja chodím s malym na rehabko...zacali sme koli tomu ze mal silny svalový tonus.. Dr sa vyjadrila ze je na tom velmi zle...ale na druhom mi sestrička povedala ze vobec ma tom nie je zle a ze cvicime aby sa zacal pretacat...co dr na rehabku prv vravela ze este ma cas....tak vobec netuším koli comu tam chodim a maly napreduje ukážkovo,mm povedal ze si nahanaju robotu aspon v našom pripade a myslim si to aj ja lebo vsetko mame ok a napredujeme pekne. .aj prehynat do luku sa uz prestal kedze ho uz brusko neboli...mame tiez odlozene ocko...koli comu chodite vy?
Ahojte babenky 🙂 chodil u vas Mikulas? U nam budr chodit dnes v noci,takze zajtra bude Bianka zasypana balikmi 🙂 dam foto 🙂
U nas uz bol.. .rano sa tu rozbalovalo a aj maly dostal Mikulaska. .ovocie na papanie a prve auticko s mäkkými castami na hryzanie
@katuscakzms viacmenej presne kvoli tomu chodime aj my... Ja som to vsak aj badala, kedze on mal akokeby stiahnuty sval na krku, ze viac do lavej strany mu vzdy padla hlavicka, na poslednej kontrole vravela dr., ze mu uz sval povolil, ale este lava rucka je slaba, ze ju nevytahuje, no uz aj to robi krasne aj sa uz pomaly pretaca, ked sa mu chce. On je vsak tvrdohlavy, nebude zo seba robit opicku, ze bude robit, co niekto chce od neho...No a cvicit by sme mali aj doma, no bohuzial sa priznam, ze nedokazali sme nikdy cvicit viac ako 2x niekedy len 1x. Ja som popravde odmietla doma s nim nasilu cvicit, vzdy som to skor brala hravou formou...navyse prve 3mesiace boli velmi tazke a fakt si neviem predstavit, zeby som ho bola trapila cvicenim...kintrolu mame v januari...
mamicky nestretli ste sa niekde s vianocnymi plienkami, tie klasik bavlnene...zo 2 take vianocne by boli ok na utieranie pusinky
@petrikazuzka ja som s nim prv doma cvicila ...ale potom ako mi tam zakazdym povedali nieco ine uz necvicim a napreduje aj bez toho. .tiez mame kontrolu v januari 16-teho ...tiez zo zaciatku preferoval lavu stranu a ten tonus...ale ako dovŕšil 3mesiace tak prestalo ho boliet brusko a on sa prestal prehynat do luku...uvidim co povie dr na kontrole ale nechcem s nim uz chodiť cvicit..nevidim zeby mal niejaky problem hoc niesom lekar
Inak aj nasa sa zmenila o dost stupnov. Nervozita a slintanie je na dennom poriadku,ten malicky prstek este aj v noci nesmie chybat v puse :D Je naladova,nespi cez den a ked cakame,ze bude spat aspon v noci az do rana,tak ta certica nespi ani v noci. A horsie je,ze ani papat nechce,papa ako pride...ale tiez to vsetko pripisujem zubkom...a aj nasa lady sa na rukach chce nosit. Ako nahle ju zlozim z ruk,tak spusti plac alebo zacne mravcat. A ked uz mam toho dost aj s unavou aj s nervami,tak jej zacnem prisne dohovarat a ona sa na mna zacne krasne usmievat,tak sa nedokazem hnevat a hned ju beriem na ruky a tulkame sa 🙂 no co uz,ved som si ju tak zelala,nemozem sa teraz stazovat 🙂 a co sa tyka hrania,nema problem sa pohrat sama,ale dost to zalezi od jej nalady. No ako tu uz jedna mamicka pisala este su male na to,aby sa hrali ako velke deti a ja to od mojej ani nevyzadujem. Co nestihnem porobit popri nej,tak dokoncujem ked sa vrati manzel z prace a zehlenie si nechavam vecer k telke,ked ho cakam z poobednej :D takze zatial to ako tak klape 🙂
Dievcata bola som minuly tyzden u gynekologa. Vsetko som mala oki iba ph som mala zle. Dal mi vaginalne tabletky. Bola hroza ked som ich brala, lebo sama voda akoby zomna isla a aj biele z tej tabletky. Teraz mi meska menstruacia zatial. Doteraz som ju mala presne na den alebo o den skor. Myslite, ze to bude z tych tabletiek?
@blondie257 ako vizera to hryzatko od cupraproxu?
@blondie257 mame aj toto hryzatko no nechce ho
@miriama11 hahaha...no hotovo 🙂
@kattky to hryzatko je ako cumel sa dava do pusy?
@petrikazuzka Ano
@kattky my mame presne toto co si dala foto.
od curaprox je drahsie..vid foto ale u nas zabera len toto toto co mas aj ty...
A este jedno silikonove makke ohybne od canpol babies....len kdesi som ho zapatrosila...je take fajne makke ohybne preto ho ma Em rada
@miriama11 top foto 👍

@slimstar presne aj môj niekedy som ani nevedela že ho mám asi začínajú mať už svoje maniere 😀