icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
8. dec 2017

@janulik2008 veru,su take krasne malicke balicky 🙂 aj manzelovi chyba,ze uz nie je taka malicka ako pri narodeni,ale na druhej strane sa tesi ako napreduje 🙂 a nevie sa dockat kedy budeme mat synceka 🙂 🙂 🙂

nikol207
8. dec 2017

@katuscakzms malemu chuti lebo je sladky. Davala som po kazdom jedle, ale uz nedavam, väčšinou len na noc. Neviem, ci úplne zaberá, uz som ho viackrát chcela vysadiť, ale občas sa mi zda, ze ked mu ho nedám tak sa mu viac odgrgava. Doktorka na gastro nám kazala dávať pred jedlom, ale to bolo na nič lebo aj tak hneď po jedle vygrcol.

katuscakzms
8. dec 2017

@kitty18
@jarunka102 mne ho maly nechce. .vypluva ho..a kolko davate a hned po jedle

katuscakzms
8. dec 2017

@nikol207 a kolko ste dávali a hned po jedle?

petrikazuzka
8. dec 2017

@katuscakzms
nam nic take dr. neodporucala, ani to nepoznam...

katuscakzms
8. dec 2017

@petrikazuzka nam ano...povedala ze ma reflux tak na 50% a nemusí ziadne lieky ,ale tento sirup (volnopredajny) ze mu mam davat po kazdom jedle...

lilianna1xs
8. dec 2017

@olylili Nasa ma 5mesiacou 19 kil ma,uz ju nevladzem drzat,12 teho som zvedava kolko vazi.

jarunka102
8. dec 2017

@katuscakzms ved ani moja nechcela tak som jej ho zamiesala do mlieka...ale teraz ho uz nedavam dooost dlho,lebo nezvracia,tak to do nej nebudem pchat...davala som 2,5-3 ml a 10min po papani,tak kazala lekarka. Len ze moja sa napapala,povracala (vyvratila celu davku,ktoru stiahla) a samotny sirup nechcela,tiez ho vypluvala,tak som jej urobila novu davku a dala som sirup do nej a takto ho uz spapala 🙂

jarunka102
8. dec 2017

@lilianna1xs aaale to je riadna buchticka 😍 nie ako ta nasa palculienka :D ale tak ani nema byt po kom velka a baculata,obaja sme utly a nizsky s manzelom...my budeme mat tento mesiac 5 a snad bude uz mat 6kil 🙂 inak zase budem pocuvat od lekarky,ze malo vazi 😈

olylili
8. dec 2017

@lilianna1xs 19??? Nie je to veľa? A kojis? Lebo môj je plne kojeny

kitty18
8. dec 2017

@katuscakzms mne teraz kazala doktorka 4ml po mlieku po tuhej strave ze nemusim mne tiez zo zaciatku mala nechcela no naucila sa a teraz ked este aj papa a uz vie co s lyzickou tak by ho zozrala doslova... Treba chytit nasilu pusinu a drzat kym to neprehltne je to drasticke no ked treba aby to papal tak musi ...

blondie257
8. dec 2017

Tak sme po ockovani....
Zvladli sme to aj same bez pomoci
Troska poplakala...aj som domov s nou odsoferovala...a kecala a kecala s prstom v puse na mojich rukach az nakoniec zaspala...
Hajka teraz..taka je spava

Mame 5mes a 4dni a vazime 6670g a meriame 66cm.
Takze tak akurat.za mesiac sme dali 480g....UM plus zeleninove prikrmy

Jooj moja krasna sa tak usmievala na lekara a sestricku a oni take bolave jej urobili...

kattky
8. dec 2017

@blondie257 my vcera sme boli ockovany

katuscakzms
8. dec 2017

@kitty18 aj drzim pusu ja mu to davam po trosku no nechce prehltnut ..trba to dost dlho kym zje ..

eja118
8. dec 2017

@miriama11 do dvoch hodin ked uz ho neviem nicim zaujat viem-myslim si ze uz je cas...

nikol207
8. dec 2017

@katuscakzms 2ml nám kazala doktorka, ale ako je väčší davam mu 3ml a az po odgrgnuti, chvilu pockam a tak dam. Maly sa az trasie za tym ako mu to chuti. Davam mu to cez striekacku, je to tak praktickejšie 🙂

katuscakzms
8. dec 2017

@nikol207 ja davam tiez striekackou..no jemu nechuti tak spiera a mrnci a vypluva .. No strasne s nim ,berie aj na kasel taky sladky sirup no striasa ho ....nebude na sladke ako mamka

kitty18
8. dec 2017

@katuscakzms tak uz len skusat a skusat mozno si zvykne este alebo ja som robila tak ked vypluvala ze som jej hned supla dudel a ako tahala dudel tak to vypila 😂

jance333
8. dec 2017

@blondie257 tak hlavne pokojnú noc prajem. my sme boli v utorok, zaplakala len pri pichaní samotnom, inak pohodka, ale v noci jej vyskočila horúčka, priznám sa, že ja som už potom nespala do rána. nejak sa mi nedarilo. ďalší deň bola taká zamňaukaná, stále na rukách, mala aj zvýšenú teplotu a bolesti brucha. čípok pomohol, ale ďalšiu noc som toho tiež veľa nenaspala... ešte včera počas dňa bola taká nesvoja, zase bolesti brucha, ale dnes je už úplne ok.
ona je také vrabčiatko, narodená presne ako tvoja, no má 62cm a 5,30kg. a nikdy neuverím, čo ma viac ľudí presviedčalo, že znášanie očkovania u bábätiek nezávisí od váhy, že dôležitý je len vek. somarina. kamoškin malý, o 2t starší od našej nemal ani horúčky, ako keby sa nič nedialo. my sme si to teda pocítili dosť.

ela66
8. dec 2017

@lilianna1xs Najťažšie dieťa na svete malo 6,80 kg keby každý mesiac pribralo 2kg čo je viac menej nereálne tak by v piatom mesiaci malo cca 16 kilo.Tak prepáč ale neverim že tvoja mala má 19 mam dvojročnu dcéru ma 13kg a to robi už niečo jej výška takže nevymyšľaj si.

olylili
8. dec 2017

@ela66 mne to tiež vyrazilo dych normálne 😱 nonsens

ela66
8. dec 2017

@olylili Ale chce sa robiť zaujimava aby sme si mysleli že my mame deti s podvyživu asi... A keby aj tolko mala čo určite nema tak nedožije 3 roky by to take male srdce nezvládl.

ela66
8. dec 2017

@olylili Zaujimava sa robi kojenim to nie je jedine žeby malu smeskou krmila

nikol207
8. dec 2017

@katuscakzms ja zas neviem do mojho dostat ani vodu, ani caj. Som zvedava ako mu pojde prikrm. Kazde bábätko je ine, na sladke si urcite zvykne 😉

blondie257
8. dec 2017

@kattky a ako po ockovani.
My teraz reakcia...nema teploty ale bolia ju nozicky .....place...vzlyka... .☹

blondie257
8. dec 2017

@jance333 vdaka..snad teplota nevyskoci 🙏

Aky cipok si dala?

Nevie ci jej dat od bolesti alebo nie a hlavne co...

olylili
8. dec 2017

@blondie257 daj mne lekárka vravela že panadol dať doma od bolesti a babám som dávala posielam pusu na nôžky

zuzacka16
8. dec 2017

@blondie257 tie chladive naplaste nemas?

miriama11
8. dec 2017

@eja118 lebo ja ked som malu davala spat tak po hodine a pol alebo hodina tristvrte tak som ju dlho uspavala v poslednom case , tak som zacala tak po dvoch hodinach a viac a raz dva zaspi.

blondie257
8. dec 2017

@olylili vdakaaa
...juuj prve ocko upla lahoda a teraz..