Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@miriama11 aha no uvidime ako my teraz pochodime. Ale zase si myslim, ze to bude lepsie oproti Michalovciam. Tu nic ani nevraveli iba sacky lepili mu na zachytenie mocu a mali sme si ich odniest sami na rozbor a volat potom o vysledky a o tyzden to iste a maly nic nebral a cakali ze samo to prejde asi
@blondie257 ako ste dopadli? Nic nepises ... Myslim na vas cely den ...
@kattky ja som chodila tiez ku Dologovej a bola som velmi spokojna ..
@katuscakzms mne ide oto aby mi dali mocove cesty maleho do poriadku a aby ho nenechali s bakteriami a cakali na zazrak ze bude vsetko ok.
@blondie257 pripajam sa ku @kattky tiez som pred chvilou na vas myslela ze ako ste pochodili cely den kontrolujem plochu..
@zuzacka16 no veru. Este ze sestraala doma dva glukometri, tak nam jeden pozicala aj pero s pruzkami a aj pruzky na moc na kontrolu cukru v moci. Inac neviem ako by sme to kontrolovali. Este to nam chyba aby nedaj boze diabetes detsky mal ako neter. Hned sestra volala aj diabetologicke neterkynej do Kosic tak ta nam poradila ako to kontrolovat a aj hned cislo na nefrologicku nam dala tak sme sa objednali. Dufam ze do stvrtka to nejako vydrzime bez liekov
Ahojte.babenky....
Dakujeme velmi pekne ze na nas myslite.
Lekar skonstatoval ze to bude hormonalny povod.na sono nas neposlal i ked som ziadala...ze priskoro...najprv sledovat a o 3tyzdne kontrola...ak zhorsi stav ihned....avsak mam cakat na zhorsenie stavu???
Hormonalny povod ...
1.kojenie...no ja uz nekojim 3mes takze toto vylucene
2. Strava...nutrilon a prikrmy....nutrilon nie a na prikrmy ...nic z obchodov,vsetko doma vypestovane a vychovane bec chemie a krmnych zmesi .ak som jej dala vyzivu tak len bio hami a bio prikrm....i ked clovek nikdy nevie....
Plus vsetky plastove flase a detsky riad vymenit za sklo porcela...aj plastove lyzicky za silikonpve.
Ze poniektore plasty sposobuju hormonalne zmeny a vykyvy.
No a jj este uprednostnovat drevene hracky
Nie je to makke teda zdurenina nie....ani hnisave...
Proste tvrde a velke ako suseny hrach....
A kedze ma strach ja si to sono dajak musim vybavit...nechcem cakat...chcem kludne spat ze mojej bambulke nic nie vazne...
@blondie257 tak to je jasne ja by som tie chcela tiez sono byt na tvojom mieste
@blondie257 tak drzim palce aby to fakt nebolo noc vazne.citala som presne ze hormonalne mozu byt z kojenia ale presne ked nekojis .ale tak ja by som asi tiez to usg nejak riesila.alebo mozno nejakeho ineho lekara nech sa na to tiez pozrie.
@kattky sak presne uz dllho sa to taha,uz mne sa zdalo ze dlho tahame ale vy uz potiadne dlho.tak vsetko sa pytaj lekarky fakt je zlata vsetko ti povie .a si mu skusala tu kvr otestovat? Inak na cukrovku by mal asi aj ine priznaky nemyslis? Unava smad nervozita .ale dufam fakt ze budete ok
@blondie257 precitaj si odo mna spravu. Sono mas vybavene ;)
@blondie257 to je vsetko tak neskutocne diskutabilne, ze proste to chce sono nejako vybavit a hotovo. Presne ako vravis, lepsie sa ti bude spavat ako teraz variovat a dumat nad tym co to mohlo sposobit...lepsie nech sa na to priamo pozrie radiolog a zhodnoti strukturu tkaniva
Dievcence mozno budem vyzerat ako dilino, ale ja sa v tomto chate vobec neviem orientovat odkedy to zmenili. Vam to vyhovuje?

@slniecko323 dakujeme kraasne...si poklaaaad
Joj moja nech uz je krajsie pocko a zorganizujeme nasim drobatka rande 😙😘
@blondie257 budem sa tesit 😉😘
@miriama11 ked pises spravu....tak si najprv parkrat odtukaj tu taku sipku co ta odsunie do dalsieho riadku.ked tak urobis asi cca4x a hned uvidis co pises.
@blondie257 ja pisem na mobile a nepomaha nic.zavadza mi klavesnica😏
@kattky vies co my dnes 38.3 ako normalne ze nechapem vesela bola hrala sa vypravala si neviem ci zuby ci nejaka viroza ide na nu 😔 prvykrat takato vysoka teplota.. tak som dala cipok na noc ktory do 15min vykakala 😂 a spotila sa potom tak myslim ze nieco bud nou prechadza ale este vystreli lebo naposledy co mala sopel a kasel tak sa 2 dni potila no teplotu mala najviac 37.5 vtedy..

@zuzacka16 no to hej, viem čo je to panelák 😁a nedá sa to porovnať